Altmuligt > Elektronik > Sous vider > Sous vide stave

Den bedste sous vide stav i 2021

Mads Phikamphon

Alle sous vide stavene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 6 forskellige sous vide stave. Anova Precisionstav er den bedste sous vide stav. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Anova Precisionstav

Anova Precisionstav

🥇 den bedst anmeldte sous vide stav

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1499 DKK hos ProShop
1699 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for sous vide stav. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 6 liste over de bedst anmeldte sous vide stave.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en sous vide stav der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste sous vide stav til en god pris👍

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nysous vide stav. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 518,- DKK for den billigste sous vide stav til hele 1667,- DKK for den dyreste model.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede ved, så har hovedparten af alle sous vide stave modeller et batteri som skal holdes opladt før du får noget brugbart ud af produktet.

Såfremt der ikke medfølger batterier med til den sous vide stav du har valg, så må du også lige tænke på om du skal købe nogle batterier med på samme tid som du køber din nye sous vide stav👍

PS: Sådan finder vi frem til den bedste sous vide stav

For at kunne finde den bedste sous vide stav, så har vi udvalgt 6 forskellige modeller.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 941 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte sous vide stav.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste sous vide stav.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte sous vide stav

Den bedst anmeldte sous vide stav er Anova Precisionstav. Lige nu står den til 1499 DKK hos ProShop. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr sous vide stav. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for sous vide stave.

Anova Precisionstav

Anova Precisionstav

🥇 den bedst anmeldte sous vide stav

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1499 DKK hos ProShop
1699 DKK hos Elgiganten

Kigger vi på anmeldelserne af Anova Precisionstav, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Steba SV50CIRKULATOR. Den står lige nu til 746 DKK hos Kitchentime.

Steba SV50CIRKULATOR

Steba SV50CIRKULATOR

🥈 den bedst anmeldte billige sous vide stav

4.75 stjerner baseret på 337 anmeldelser

746 DKK hos Kitchentime
746 DKK hos Whiteaway
746 DKK hos Skousen

Kigger vi på Steba SV50CIRKULATOR anmeldelserne, så ligger utrolige 97% på 4 eller 5 stjerner.Vælger du at købe den billige Steba SV50CIRKULATOR i stedet for Anova Precisionstav, så vil du spare 753 DKK. I procenter svarer det til en besparelse på 50%👍 Uanset besparelsen, så bør du selvfølgelig huske at de to sous vide stave ikke er de samme modeller.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den bedste sous vide stav med gennemsnittet for de andre sous vide stave, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at Anova Precisionstav er en del bedre anmeldt end alle de andre sous vide stav modeller (Anova Precisionstav er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Steba SV50CIRKULATOR er også bedre end gennemsnittet for alle sous vide stavene. Se bare diagrammet lidt længere nede (Steba SV50CIRKULATOR er her de blå barer).Mærket Anova som den bedste sous vide stav stammer fra klarer sig også virkeligt godt indefor kategorier som fx. sous vide stave.

Som nævnt, så kommer den allerbedste billige sous vide stav fra Steba. Steba klarer sig ligeså fremragende indefor produkter som sous vide stave.

De 6 bobler

Ved siden af den bedste sous vide stav herover, så findes der også andre gode sous vide stave. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide sous vide stavene herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Anova Nano

4.64.5 stjerner

Lige efter de bedste sous vide stave har vi Anova Nano. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 898 DKK.Profi Cook SV 1126

4.54.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Profi Cook SV 1126 4.5 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste sous vide stave. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 518 DKK.

Profi Cook SV 1126 er den billigste sous vide stav her på siden.Steba SV100 Prof

4.54.5 stjerner

Steba SV100 Prof får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 85% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 1667 DKK.Steba Stick STSV75

4.14 stjerner

Steba Stick STSV75 får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 900 DKK.
Læs mere

æggekogere

æggekogere

De allerbedste modeller. Priserne starter på 150 DKK.

Citruspressere

Citruspressere

De bedst anmeldte citruspressere. Fremragende citruspressere fra 120 DKK.

Kødhakkere

Kødhakkere

Alle de bedste kødhakker modeller. Fremragende kødhakkere til priser fra 610 DKK.

Badevægte

Badevægte

De allerbedste modeller. Priserne starter på 147 DKK.

Glattejern

Glattejern

De bedst anmeldte glattejern. Fremragende glattejern fra 120 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*