Altmuligt > Elektronik > Sous vider > Sous vide stave

Den bedste sous vide stav i 2021

Mads Phikamphon

Alle sous vide stavene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 6 forskellige sous vide stave. Anova Precisionstav er den bedste sous vide stav. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Anova Precisionstav

Anova Precisionstav

🥇 den bedst anmeldte sous vide stav

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1199 DKK hos Elgiganten
1268 DKK hos ProShop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for sous vide stav. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 6 liste over de bedst anmeldte sous vide stave.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en sous vide stav der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste sous vide stav til en god pris👍

Opladere

Når du checker de forskellige modeller, så bør du huske på at der sikkert er et batteri som du skal holde opladt.

Såfremt der ikke medfølger batterier med til den sous vide stav du har valg, så må du også lige tænke på om du skal købe nogle batterier med på samme tid som du køber din nye sous vide stav👍 Det er ret ærgeligt at stå helt uden batterier når du har modtaget din vare.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste sous vide stav

For at kunne finde den bedste sous vide stav, så har vi udvalgt 6 forskellige modeller.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 952 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte sous vide stav.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste sous vide stav.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte sous vide stav

Den bedst anmeldte sous vide stav er Anova Precisionstav. Lige nu står den til 1199 DKK hos Elgiganten.

Anova Precisionstav

Anova Precisionstav

🥇 den bedst anmeldte sous vide stav

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1199 DKK hos Elgiganten
1268 DKK hos ProShop

Kigger vi på anmeldelserne af Anova Precisionstav, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Steba SV50CIRKULATOR. Den står lige nu til 779 DKK hos Elgiganten.

Steba SV50CIRKULATOR

Steba SV50CIRKULATOR

🥈 den bedst anmeldte billige sous vide stav

4.64.5 stjerner baseret på 349 anmeldelser

779 DKK hos Elgiganten
1319 DKK hos Kitchentime
1519 DKK hos Barlife

Kigger vi på Steba SV50CIRKULATOR anmeldelserne, så ligger utrolige 96% på 4 eller 5 stjerner.Vælger du at købe den billige Steba SV50CIRKULATOR i stedet for Anova Precisionstav, så vil du spare 420 DKK. I procenter svarer det til en besparelse på 35%👍 Uanset besparelsen, så bør du selvfølgelig huske at de to sous vide stave ikke er de samme modeller.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den bedste sous vide stav med gennemsnittet for de andre sous vide stave, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at Anova Precisionstav er en del bedre anmeldt end alle de andre sous vide stav modeller (Anova Precisionstav er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Steba SV50CIRKULATOR er også bedre end gennemsnittet for alle sous vide stavene. Se bare diagrammet lidt længere nede (Steba SV50CIRKULATOR er her de blå barer).Mærket Anova som den bedste sous vide stav stammer fra klarer sig også virkeligt godt indefor kategorier som fx. sous vide stave.

Som nævnt, så kommer den allerbedste billige sous vide stav fra Steba. Steba klarer sig ligeså fremragende indefor produkter som sous vide stave.

De 6 bobler

Ved siden af den bedste sous vide stav herover, så findes der også andre gode sous vide stave. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide sous vide stavene herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Anova Nano

4.64.5 stjerner

Lige efter de bedste sous vide stave har vi Anova Nano. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 799 DKK.Profi Cook SV 1126

4.54.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Profi Cook SV 1126 4.5 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste sous vide stave. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Barlife. Der står den til 659 DKK.

Profi Cook SV 1126 er den billigste sous vide stav her på siden.Steba SV100 Prof

4.54.5 stjerner

Steba SV100 Prof får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 85% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 1709 DKK.Princess Stick IPX7 PRO 1200W

3.13 stjerner

Princess Stick IPX7 PRO 1200W får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 3.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 769 DKK.
Læs mere

æggekogere

æggekogere

De allerbedste modeller. Priserne starter på 97 DKK.

Citruspressere

Citruspressere

De bedst anmeldte citruspressere. Fremragende citruspressere fra 141 DKK.

Kødhakkere

Kødhakkere

Alle de bedste kødhakker modeller. Fremragende kødhakkere til priser fra 620 DKK.

Badevægte

Badevægte

De allerbedste modeller. Priserne starter på 94 DKK.

Glattejern

Glattejern

De bedst anmeldte glattejern. Fremragende glattejern fra 75 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*