Altmuligt > Elektronik > Sous vider

De bedste sous vider i 2021

Mads Phikamphon

Alle sous viderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Caso SV200 den bedste sous vide. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Leder du efter en helt bestemt type sous vide, så går vi også i dybden med sous vide stave længere nede på denne side.

Caso SV200

Caso SV200

🥇 den bedst anmeldte sous vide

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

888 DKK hos Whiteaway
888 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for sous vide, så derfor har vi udvalgt en hel del sous vider som hver og en får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange sous vider satte vi vores robot til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister med de bedste sous vider👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der matcher hvad dine behov er, så derfor har vi også set på features for modellerne og hvad de koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få din nye sous vide til en rigtig god pris.

Valg af sous vide

Der findes flere forskellige typer sous vider, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer sous vider. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at købe den helt rigtige sous vide.

En af de typer sous vider du kan overveje er sous vide stave.

I gennemsnit ligger prisen på sous vide stave omkring 1200 DKK. Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for enhver type sous vide er der en del forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer sous vider, så kan du uden panik læse videre på denne side. Herunder ser vi nemlig på de allerbedste af de 21 sous vider vi har valgt pga. de mange virkeligt gode anmeldelser.

Ved siden af at se på de forskellige typer sous vider, så har vi også taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som Profi Cook og Steba.

Hvordan vi finder den bedste sous vide

For at finde frem til den allerbedste sous vide har vi udvalgt 21 forskellige sous vider fra populære mærker som Profi Cook og Steba.

Derefter har Find Hold robotten fundet 3.667 anmeldelser, så vi har kunne finde den bedst anmeldte sous vide.

For at sikre vi dækker folks forskellige behov, så har vi kigget på en del typer sous vider.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste sous vide.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge sous vide udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Opladning

Som du nok allerede er bevidst om, så har langt de fleste sous vider et batteri som du bør holde opladt inden du får noget ud af dit nyindkøb.

I tilfælde af der ikke følger en passende stak batterier med til den model du har valgt, så skal du lige checke om du evt. skal købe lidt batterier med når du køber din nye sous vide. Det er jo temmeligt ærgeligt at stå uden batterier når du endelig modtager din sous vide.

Den bedste sous vide

Bedst anmeldt af sous viderne (uanset typen af sous vide) er Caso SV200. Lige nu står den til 888 DKK hos Whiteaway.

Caso SV200

Caso SV200

🥇 den bedst anmeldte sous vide

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

888 DKK hos Whiteaway
888 DKK hos Skousen

Fantastisk nok er kun 0% af Caso SV200 anmeldelserne i bunden med 1-2 stjerner👍Mærket Caso som den bedste sous vide stammer fra klarer sig ligeså fremragende indefor kategorier som sous vider og vakuumruller.

Den bedst anmeldte sous vide stav

Af de sous vide stave modeller vi har kigget på, så er Anova Precisionstav den bedst anmeldte. Lige nu står den til 1399 DKK hos ProShop.

Kigger vi på anmeldelserne af Anova Precisionstav, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil se på de andre sous vide stav modeller, så kan du se sous vide stave modellerne her.

Sous vider fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at de vælger en sous vide fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

De store sous vide mærker vi valgte at se nærmere på er Profi Cook og Steba. For hvert af disse mærker har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Baseret på de forskellige Profi Cook sous vider, så får Profi Cook Sæt 2 Dele flest stjerner i anmeldelserne. Coop har den or tiden til 1249 DKK.

Profi Cook Sæt 2 Dele

Profi Cook Sæt 2 Dele

4.95 stjerner baseret på 16 anmeldelser

1249 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Profi Cook Sæt 2 Dele er på 4 eller 5 stjerner🤩Ser vi på Steba modellerne, så er den bedst anmeldte Steba SV50CIRKULATOR. Whiteaway har den or tiden til 749 DKK.

Kigger vi på Steba SV50CIRKULATOR anmeldelserne, så ligger utrolige 97% på 4 eller 5 stjerner.
Læs mere

Sous vide stave

Sous vide stave

Alle de bedste modeller. Fremragende sous vide stave til priser fra 518 DKK.

æggekogere

æggekogere

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 150 DKK.

Citruspressere

Citruspressere

Alle de bedst anmeldte citruspressere. Fremragende citruspressere til priser fra 120 DKK.

Kødhakkere

Kødhakkere

Alle de bedste modeller. Fremragende kødhakkere til priser fra 600 DKK.

Badevægte

Badevægte

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 147 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*