Altmuligt > Udstyr til børn > Sparegrise

Den bedste sparegris i 2021

Mads Phikamphon

Alle sparegrisene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet en hel del anmeldelser så er PlanToys Sparegris den bedste sparegris. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

PlanToys Sparegris

PlanToys Sparegris

🥇 den bedst anmeldte sparegris

3.53.5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

150 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for sparegris. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange sparegrise har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 2 liste over de bedste sparegrise👍

Vi har også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker. På den måde kan du forhåbentlig spare lidt på din nye sparegris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nysparegris. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 13,- DKK for den billigste sparegris til hele 150,- DKK for den dyreste model.

Hvordan vi finder den bedste sparegris

For at finde den allerbedste sparegris har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt sparegrisene har robotten indsamlet 4 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste sparegris.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Den bedste sparegris

Bedst anmeldt af sparegrisene er PlanToys Sparegris. Lige nu står den til 150 DKK hos Coop. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en smule dyr sparegris. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for de viste sparegrise.

PlanToys Sparegris

PlanToys Sparegris

🥇 den bedst anmeldte sparegris

3.53.5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

150 DKK hos Coop


Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Money Box. Lige nu står den til 13 DKK hos Legetøjseksperten. Det må siges at være en klart bedre pris end PlanToys Sparegris ovenfor.

Money Box

Money Box

🥈 den bedst anmeldte billige sparegris
🥉 den billigste sparegris

3.03 stjerner baseret på 1 anmeldelser

13 DKK hos Legetøjseksperten

Meget, meget usædvanligt er blot 0% af anmeldelserne af Money Box i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.Den billige Money Box koster 137 DKK mindre end modellen ovenfor. Det betyder du kan spare 91%.

Såfremt vi sammenligner den bedste sparegris med de andre sparegris modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af PlanToys Sparegris en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. PlanToys Sparegris er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det billigere alternativ Money Box er ligeså bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram. Money Box er her de øverste blå barer.Den bedste sparegris stammer fra PlanToys. Dette mærke klarer sig også godt indefor produkter som fx. sparegrise og trommer.

De 2 konkurrenter til bedste sparegris

Ved siden af den bedste sparegris lige herover, så findes der også andre spændende sparegrise. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg ifht. dine behov.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.

Læs mere

Trommesæt

Trommesæt

Alle de allerbedste trommesæt. Fremragende trommesæt til priser fra 199 DKK.

Racerbaner

Racerbaner

De bedste modeller. Fremragende racerbaner fra 500 DKK.

Hoppeborge

Hoppeborge

De bedst anmeldte hoppeborg modeller. Priser fra 599 DKK.

Børnespil

Børnespil

Alle de allerbedste børnespil. Fremragende børnespil til priser fra 160 DKK.

Børnecykler

Børnecykler

De bedste modeller. Fremragende børnecykler fra 749 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*