Altmuligt > Borde > Spiseborde

Det bedste spisebord i 2020

Alle spisebordene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på flere hundrede anmeldelser er det bedste spisebord FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg. Hvorfor det er det bedste spisebord kigger vi nærmere på nedenfor.

FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg

FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg

🥇 det bedste anmeldte spisebord

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

7999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for spisebord. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 14 liste over de bedst anmeldte spiseborde.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge et spisebord der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få dit nye spisebord til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge et spisebord. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 1699,- DKK for det billigste spisebord til 9999,- DKK for den dyreste model.

PS: Hvordan vi finder det bedste spisebord

For at finde frem til det bedste spisebord har vi udvalgt 14 forskellige spiseborde.

Derefter har robotten fundet 369 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det bedst anmeldte spisebord.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange spiseborde. I stedet har vi haft som mål at samle data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste spisebord.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge spisebord udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er bedst.


Det bedste spisebord

Bedst anmeldt af spisebordene er FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg. Lige nu står det til 7999 DKK (før 11999) hos Coop. Uanset et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et lidt dyrt spisebord. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for spiseborde.

FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg

FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg

🥇 det bedste anmeldte spisebord

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

7999 DKK hos Coop

FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Living&more Corona Hvid/sort. Lige nu står det til 1699 DKK (før 2999) hos Coop. Helt sikkert en noget andet pris end FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg som blev fremhævet lige før.

Living&more Corona Hvid/sort

Living&more Corona Hvid/sort

🥈 det bedst anmeldte billige spisebord
🥉 det billigste spisebord

4.64.5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

1699 DKK hos Coop

Living&more Corona Hvid/sort anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Det billige Living&more Corona Hvid/sort koster netop nu 6300 DKK mindre end FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 79%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to spiseborde ikke er samme model.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af det bedste spisebord med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du kan se, så er anmeldelserne af FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg noget bedre end anmeldelserne af alle de andre spiseborde (FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C62E Bjørk Røgfarvet Olieret Eg er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Noget billigere Living&more Corona Hvid/sort er ligeså en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check bare diagrammet herunder (Living&more Corona Hvid/sort er her de øverste blå barer).10 konkurrenter til bedste spisebord

Ved siden af det bedste spisebord herover, så findes der også andre gode spiseborde. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne lige herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
FDB Møbler Poul M. Volther 4 Pers. C35A Bøg/sort Linoleum

4.75 stjerner

Lige efter de allerbedste spiseborde har vi FDB Møbler Poul M. Volther 4 Pers. C35A Bøg/sort Linoleum. I anmeldelserne får det hele 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 96% er på 4 eller 5 stjerner.

Det er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 4999 DKK.Living&more Morgan

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Living&more Morgan 4.6 stjerner ud af 5, så det er også tæt på de bedste modeller. Vi har utrolige 96% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står det til 2799 DKK.FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk -eg

4.54.5 stjerner

Tæt på toppen har vi desuden FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk -eg, der i anmeldelserne får 4.5 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 6999 DKK.FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk Eg

4.54.5 stjerner

Tæt på toppen har vi desuden FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk Eg, der i anmeldelserne får 4.5 ud 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 6999 DKK.FDB Møbler Børge Mogensen C64 Natur

4.54.5 stjerner

FDB Møbler Børge Mogensen C64 Natur ligger med 4.5 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser.. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 9999 DKK.FDB Møbler Poul M. Volther 6 Pers. C35B Eg/mørkegrå Linoleum

4.34.5 stjerner

Ligeså ganske godt anmeldt er FDB Møbler Poul M. Volther 6 Pers. C35B Eg/mørkegrå Linoleum. Det får nemlig 4.3 ud af 5 stjerner. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 8999 DKK.Living&more Villum Akacietræ

3.03 stjerner

Living&more Villum Akacietræ ligger til sidst i listen over de bedste modeller, hvilket dog stadig betyder det er et glimrende spisebord.

Living&more Villum Akacietræ får 3 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner👊

Det er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 3499 DKK.FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk Eg/sort Linoleum

1.82 stjerner

Et af de øvrige glimrende spisebord er FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk Eg/sort Linoleum, der i anmeldelserne får 1.8 stjerner ud af 5

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 6999 DKK.FDB Møbler Poul M. Volther 4 Pers. C35A Eg/mørkegrå Linoleum

1.72 stjerner

FDB Møbler Poul M. Volther 4 Pers. C35A Eg/mørkegrå Linoleum ligger til sidst i listen over de bedste modeller, hvilket dog stadig betyder det er et glimrende spisebord.

FDB Møbler Poul M. Volther 4 Pers. C35A Eg/mørkegrå Linoleum får 1.7 stjerner

Det er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 4999 DKK.Living&more Lilly

Et af de øvrige glimrende spisebord er Living&more Lilly, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 2499 DKK.
Læs mere

Gamerstole

Gamerstole

De bedst anmeldte gamerstole. Fremragende gamerstole fra 559 DKK.

Borde

Borde

Alle de bedste bord modeller. Fremragende borde fra 1699 DKK.

Elevationssenge

Elevationssenge

De allerbedste modeller. Priser fra 3999 DKK.

Lænestole

Lænestole

De bedst anmeldte lænestole. Fremragende lænestole fra 699 DKK.

Sofaer

Sofaer

Alle de bedste sofa modeller. Fremragende sofaer fra 699 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*