Altmuligt > Borde > Spiseborde

Det bedste spisebord i 2021

Mads Phikamphon

Alle spisebordene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på flere hundrede anmeldelser er det bedste spisebord Living&more Sif. Hvorfor det er det bedste spisebord kigger vi nærmere på nedenfor.

Living&more Sif

Living&more Sif

🥇 det bedst anmeldte spisebord

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

6499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for spisebord. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 11 liste over de bedst anmeldte spiseborde.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge et spisebord der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få dit nye spisebord til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge et spisebord. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 2999,- DKK for det billigste spisebord til 21999,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke lige har så mange penge til dit nyt spisebord kan du evt. overveje et brugt model.

Sådan finder vi det bedste spisebord

For at finde det allerbedste spisebord har vi udvalgt 11 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 389 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste spisebord.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge spisebord udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er bedst.


Det bedste spisebord

Bedst anmeldt af spisebordene er Living&more Sif. Lige nu står det til 6499 DKK hos Coop.

Living&more Sif

Living&more Sif

🥇 det bedst anmeldte spisebord

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

6499 DKK hos Coop

Kigger vi på Living&more Sif anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.Sammenligner vi alle anmeldelserne af det bedste spisebord med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du kan se, så er anmeldelserne af Living&more Sif noget bedre end anmeldelserne af alle de andre spiseborde (Living&more Sif er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Mærket Living&more som det bedste model kommer fra fremstår også særdeles godt indefor andre typer produkter som fx. elevationssenge, kontinentalsenge, parasoler og sovesofaer.

10 konkurrenter til bedste spisebord

Ved siden af det bedste spisebord herover, så findes der også andre gode spiseborde. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne lige herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
FDB Møbler Poul M. Volther 6 Pers. C35B Eg/mørkegrå Linoleum

4.95 stjerner

Lige efter de allerbedste spiseborde har vi FDB Møbler Poul M. Volther 6 Pers. C35B Eg/mørkegrå Linoleum. I anmeldelserne får det hele 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Det er lige nu til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 11999 DKK.FDB Møbler Poul M. Volther 4 Pers. C35A Bøg/sort Linoleum

4.75 stjerner

I anmeldelserne får FDB Møbler Poul M. Volther 4 Pers. C35A Bøg/sort Linoleum 4.7 stjerner ud af 5, så det er også tæt på de bedste modeller. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt. Glimrende 97% er på 4 eller 5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står det til 7999 DKK.Living&more Morgan

4.64.5 stjerner

Living&more Morgan får ligeså ret gode anmeldelser. Det får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har utrolige 96% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står det til 4999 DKK.FDB Møbler Poul M. Volther 4 Pers. C35A Eg/mørkegrå Linoleum

4.64.5 stjerner

FDB Møbler Poul M. Volther 4 Pers. C35A Eg/mørkegrå Linoleum får ligeså ret gode anmeldelser. Det får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står det til 7999 DKK.Living&more Corona Hvid/sort

4.64.5 stjerner

Med i listen har vi også Living&more Corona Hvid/sort, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 2999 DKK. Living&more Corona Hvid/sort er derved det billigste model.FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk Eg

4.54.5 stjerner

FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk Eg ligger med 4.5 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser.. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5🤩

Det er lige nu til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 9999 DKK.FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk -eg

4.54.5 stjerner

Et af de øvrige glimrende spiseborde er FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk -eg, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner ud af 5. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 9999 DKK.FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk Eg/sort Linoleum

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi også FDB Møbler UNIT10 C62 Bjørk Eg/sort Linoleum, da det i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså fantastisk godt, da glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 8499 DKK.FDB Møbler Børge Mogensen C64 Natur

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi også FDB Møbler Børge Mogensen C64 Natur, da det i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 21999 DKK.FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C63E Bjørk Eg

4.34.5 stjerner

Med på listen her har vi også FDB Møbler UNIT10MED Udtræk C63E Bjørk Eg, da det i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 10999 DKK.
Læs mere

Rulleborde

Rulleborde

De allerbedste modeller. Priser fra 999 DKK.

Børneborde

Børneborde

De bedst anmeldte børneborde. Fremragende børneborde fra 439 DKK.

Arbejdsborde

Arbejdsborde

Alle de bedste arbejdsbord modeller. Fremragende arbejdsborde fra 1275 DKK.

Spisebordsstole

Spisebordsstole

De allerbedste modeller. Priser fra 699 DKK.

Tremmesenge

Tremmesenge

De bedst anmeldte tremmesenge. Fremragende tremmesenge fra 2499 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*