Altmuligt > Elektronik > Støvsugere > Stangstøvsugere

Den bedste stangstøvsuger i 2021

Mads Phikamphon

Alle stangstøvsugerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet tusindvis af anmeldelser så er Makita DCL180ZB Stav den bedste stangstøvsuger. Hvorfor den er den bedste stangstøvsuger kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Makita DCL180ZB Stav

Makita DCL180ZB Stav

🥇 den bedst anmeldte stangstøvsuger
🥉 den billigste stangstøvsuger

4.54.5 stjerner baseret på 949 anmeldelser

339 DKK hos ProShop
420 DKK hos Amazon UK

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny stangstøvsuger, så er det en god ide at du går efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet modellerne satte vi sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 19 liste med de bedst anmeldte stangstøvsugere.

Anmeldelserne er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en stangstøvsuger der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye stangstøvsuger til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en stangstøvsuger. I listen her svinger priserne fra fornuftige 339,- DKK for den billigste stangstøvsuger til 2964,- DKK for den dyreste stangstøvsuger.

Mange går efter en stangstøvsuger fra et bestemt mærke. Vi har derfor kigget på de bedste modeller fra store mærker som Bosch.

Opladning

Som du nok allerede er bevidst om, så har hovedparten af alle stangstøvsugere et batteri som du bør holde opladt før du får noget ud af dit nyindkøb.

Såfremt der ikke følger en passende stak batterier med til den stangstøvsuger du har valg, så skal du lige tænke på om du evt. skal købe lidt batterier med på samme tid som du køber din nye stangstøvsuger. Det er jo ret ærgeligt at stå uden batterier når du endelig modtager din vare.

Sådan finder vi den bedste stangstøvsuger

For at finde frem til den allerbedste stangstøvsuger har vi udvalgt 19 forskellige stangstøvsugere fra store mærker som Bosch.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 45.164 anmeldelser, så vi har kunne finde den bedst anmeldte stangstøvsuger.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange stangstøvsugere. Vi har i stedet gået efter at samle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste stangstøvsuger.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste stangstøvsuger

Bedst anmeldt af stangstøvsugerne er Makita DCL180ZB Stav. Lige nu står den til 339 DKK hos ProShop.

Makita DCL180ZB Stav

Makita DCL180ZB Stav

🥇 den bedst anmeldte stangstøvsuger
🥉 den billigste stangstøvsuger

4.54.5 stjerner baseret på 949 anmeldelser

339 DKK hos ProShop
420 DKK hos Amazon UK

Makita DCL180ZB Stav anmeldelserne ligger altså godt. Glimrende 88% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis vi sammenligner den allerbedste stangstøvsuger med de andre stangstøvsugere, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Det er klart at Makita DCL180ZB Stav er væsentligt bedre anmeldt end alle de andre stangstøvsuger modeller. Makita DCL180ZB Stav er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Mærket Makita som den bedste model kommer fra klarer sig ligeså virkeligt godt indefor andre typer produkter som stangstøvsugere og overfræsere.

Stangstøvsugere fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at de vælger en stangstøvsuger fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor stangstøvsugere, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra Bosch.

Baseret på de forskellige Bosch stangstøvsugere modeller, så er Bosch BBH62860 Vertical Vacuum Cleaner bedst anmeldt. For tiden har vi den til 2964 DKK hos Amazon UK.

Anmeldelserne af Bosch BBH62860 Vertical Vacuum Cleaner ligger i den gode ende. Hele 89% ligger på 4+ stjerner ud af 5.De 10 konkurrenter til bedste stangstøvsuger

Ved siden af den bedste stangstøvsuger lige herover, så findes der også andre spændende stangstøvsugere. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om stangstøvsugerne herover, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder er det bedste valg ifht. dine behov.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Bosch BBH62860 Vertical Vacuum Cleaner

4.54.5 stjerner

Lige efter de allerbedste stangstøvsugere har vi Bosch BBH62860 Vertical Vacuum Cleaner. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 89% er på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 4609 DKK.AEG CX7-2-45AN Stav

4.44.5 stjerner

I anmeldelserne får AEG CX7-2-45AN Stav 4.4 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller. Hele 85% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 1713 DKK.AEG CX7-2-35Ö

4.44.5 stjerner

AEG CX7-2-35Ö får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 1386 DKK.Bosch Athlet Ultimate

4.34.5 stjerner

Tæt på de bedste modeller har vi desuden Bosch Athlet Ultimate, der i anmeldelserne får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 2805 DKK.Makita DCL182Z

4.34.5 stjerner

Ligeså godt anmeldt er Makita DCL182Z. Den får 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Netop nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 350 DKK.Bosch BCH6L2560

4.34.5 stjerner

Også ganske godt anmeldt er Bosch BCH6L2560. Den får 4.3 ud af 5 stjerner

Lige nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 1809 DKK.KäRCHER KärcherKB 5

4.34.5 stjerner

En af de resterende interessante stangstøvsugere er KäRCHER KärcherKB 5, der i anmeldelserne får 4.3 ud af 5 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 465 DKK.Makita .ODKURZACZ 18V DCL182ZB

4.24.5 stjerner

En af de øvrige spændende stangstøvsugere er Makita .ODKURZACZ 18V DCL182ZB. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner ud af 5

Netop nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 714 DKK.Et par stangstøvsugere mere

Ved siden af de fremragende modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. 8 af de andre stangstøvsuger modeller vi har checket anmeldelser for har vi i listen herunder:

4.2Grundig VCH 9631
4.1KäRCHER KäRCHERFP303
4.1Bissell CrossWave
4.0Bosch Athlet ProAnimal
4.0Kärcher VC 5
4.0Hoover Freedom FD22G 011
3.9Kärcher FC 5 Cordless
3.6Clatronic BS 1306

Læs mere

Ledningsfri støvsugere

Ledningsfri støvsugere

Alle de bedste modeller. Fremragende ledningsfri støvsugere fra 699 DKK.

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere

De bedst anmeldte robotstøvsuger modeller. Robotstøvsugere fra 77 DKK.

Poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere

Alle de allerbedste poseløse støvsugere. Fremragende poseløse støvsugere til priser fra 742 DKK.

Håndstøvsugere

Håndstøvsugere

Alle de bedste modeller. Fremragende håndstøvsugere fra 135 DKK.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

De bedst anmeldte kaffemaskine modeller. Kaffemaskiner fra 129 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*