Altmuligt > Køkkenudstyr > Pander > Stegepander

Den bedste stegepande i 2021

Mads Phikamphon

Alle stegepanderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på tusindvis af anmeldelser, så er den bedste stegepande KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm

KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm

🥇 den bedst anmeldte stegepande

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god stegepande. Derfor har vi fundet adskillige modeller der får virkeligt gode anmeldelser.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny stegepande, så har robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 48 listen her over nogle af de bedste stegepander.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en stegepande der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye stegepande.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nystegepande. I listen her går priserne fx. fra 303,- DKK for den billigste stegepande til hele 999,- DKK for den dyreste stegepande.

Mange går efter en stegepande fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Fiskars, Greenpan, Scanpan og Tefal.

Sådan finder vi frem til den bedste stegepande

For at kunne finde den allerbedste stegepande, så har vi udvalgt 48 forskellige modeller fra populære mærker som Fiskars, Greenpan, Scanpan og Tefal.

Efter vi har udvalgt stegepanderne har robotten fundet 14.082 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste stegepande.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge stegepande udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste stegepande

Bedst anmeldt af stegepanderne er KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm. Den står lige nu til 399 DKK hos Coop.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm

KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm

🥇 den bedst anmeldte stegepande

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Anmeldelserne af KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste stegepande med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm en del bedre anmeldt end de andre stegepander (KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle stegepanderne er de grå barer).Mærket KitchenAid som den bedste model stammer fra fremstår ligeså godt indefor kategorier som fx. stegepander.

Stegepander fra de store mærker

Mange går efter en stegepande fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

De store stegepande mærker vi valgte at se nærmere på er Fiskars, Greenpan, Scanpan og Tefal. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Ser vi på Fiskars stegepander modellerne, så får Fiskars Hard Face OH24 Cm flest stjerner i anmeldelserne. Kitchentime har den or tiden til 499 DKK.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Fiskars Hard Face OH24 Cm er på 4-5 stjerner🤩Den allerbedst anmeldte Greenpan stegepande vi har fundet er en Greenpan Barcelona 20 Cm. Netop nu har vi Greenpan Barcelona 20 Cm til 369 DKK hos Whiteaway.

Utrolige 95% af anmeldelserne af Greenpan Barcelona 20 Cm er på 4-5 stjerner.Af de forskellige Scanpan modeller, så får Scanpan CLASSIC24 Cm flest stjerner i anmeldelserne. Den står lige nu til 349 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af Scanpan CLASSIC24 Cm ligger altså usædvanligt godt. Lækre 101% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner👍Ser vi på Tefal stegepander modellerne, så får Tefal Titanium FUSION24+28CM flest stjerner i anmeldelserne. Kitchentime har den or tiden til 591 DKK.

Checker vi anmeldelserne af Tefal Titanium FUSION24+28CM, så ligger lidt vilde 98% på 4+ stjerner ud af 5.Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste stegepande ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende stegepander. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg for dig. Fx. hvis du slet ikke lide stegepanderne herover.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Fiskars Hard Face OH24 Cm

5.05 stjerner

Fiskars Hard Face OH24 Cm har vi placeret lige uden for de allerbedste stegepander, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Den er netop nu til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 499 DKK.Ronneby Bruk ULTRA LIGHT PROstøbejern 28 Cm

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Ronneby Bruk ULTRA LIGHT PROstøbejern 28 Cm 5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den står for tiden til 556 DKK hos Kitchentime.Fiskars 20 Cm Hard Face

5.05 stjerner

Fiskars 20 Cm Hard Face er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger fantastisk godt. Glimrende 100% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 303 DKK hos Computersalg. Fiskars 20 Cm Hard Face er således den billigste model på denne side.Fiskars 28 Cm Hard Face

5.05 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden Fiskars 28 Cm Hard Face, der i anmeldelserne får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 416 DKK.Ronneby Bruk Rund Kant Ø 28 Rustfri Håndtag

5.05 stjerner

På listen har vi desuden Ronneby Bruk Rund Kant Ø 28 Rustfri Håndtag, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 413 DKK.

Modellen her betegnes som økologisk.De Buyer CHOC INTENSE STEGEPANDEØ20 Cm

5.05 stjerner

På listen har vi desuden De Buyer CHOC INTENSE STEGEPANDEØ20 Cm, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er netop nu til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 379 DKK.Fiskars 30 Cm Hard Face

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Fiskars 30 Cm Hard Face, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 636 DKK.Muurikka 58 CM GRIDDLE PAN WITH LEGS

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Muurikka 58 CM GRIDDLE PAN WITH LEGS, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt, da glimrende 100% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Outmore, hvor den står til 809 DKK.

Modellen her er ligeså økologisk.KitchenAid Stainless Steel Ø 24 Cm

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså KitchenAid Stainless Steel Ø 24 Cm, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er netop nu til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 499 DKK.

Modellen her er ligeså økologisk.Le Creuset ALUMINIUM24 Cm

4.95 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Le Creuset ALUMINIUM24 Cm, da den i anmeldelserne får 4.9 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 999 DKK.

Modellen her er ligeså økologisk.Et par stegepande modeller mere

De spændende modeller herover er slet ikke de eneste modeller vores robot har samlet anmeldelser for.

Lige herunder er en liste med 34 af de andre stegepander vi har samlet anmeldelser for.

Som du kan se, så er der virkelig stegepander modeller der får ned til under temmeligt dårlige 3 stjerner😧

4.9WMF Durado Ø 24 Cm
4.9HOLMs Deli Bum Ø 24 Cm
4.9Scanpan CLASSIC24 Cm
4.8Greenpan Barcelona 20 Cm
4.8Brabantia Ø 24 Cm
4.8Rösle Stegepander Elegance Ø 20 Og Ø 28 Cm
4.8Scanpan CLASSIC32 Cm
4.8Tefal Titanium FUSION24+28CM
4.8Petromax Fire Skillet FP30
4.7Skeppshult Frying 28 Cm.
4.7Greenpan Barcelona Ø 32 Cm
4.7Coop Ø 20 Cm
4.7HOLMs Deli Bum Ø 20 Cm
4.7Tefal Talent CERAMIC32 Cm
4.7Fiskars All STEEL28 Cm
4.6Swiss Diamond Ø 20 Cm
4.6Greenpan Venice Pro Ø 20 Og 28 Cm
4.6Greenpan Torino Ø 30 Cm
4.6GreenPan TORINO28 Cm
4.6Tefal Jamie Oliver Everyday SS 28 Cm.
4.6Pillivuyt LoireNon-Stick 20 Cm
4.6De Buyer Mineral BØ 24 Cm
4.6Bigjigs BJ626 Houten Pan Met Ontbijt
4.5Tefal Hard Titanium + 28 Cm
4.3MSR Ceramic Skillet
4.1Swiss Diamond XD Square 11' X 11' Induktion
4.0Greenpan Torino Ø 20 Cm
4.0Tefal Jamie Oliver SS 20CM H8050274
3.9Woll 28CM Diamond M Induk
3.8Greenpan Cambridge Ø 24 Cm
3.7Trangia Gourmet
3.4Fiskars Functional FORM28 Cm
3.0Woll 32CM Diamond M Induk
2.0Tefal Ceramic Control 28CM

Læs mere

Pandekagepander

Pandekagepander

Alle de allerbedste modeller. Fremragende pandekagepander til priser fra 210 DKK.

Grillpander

Grillpander

De bedst anmeldte modeller. Grillpander fra 199 DKK.

Wok

Wok

Alle de bedst anmeldte wok modeller. Fremragende wok til priser fra 449 DKK.

Knive

Knive

Alle de allerbedste modeller. Fremragende knive til priser fra 58 DKK.

Brødknive

Brødknive

De bedst anmeldte modeller. Brødknive fra 95 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*