Altmuligt > Køkkenudstyr > Stempelkander

Den bedste stempelkande i 2021

Mads Phikamphon

Alle stempelkanderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser så er Stelton EM den bedste stempelkande. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Stelton EM

Stelton EM

🥇 den bedst anmeldte stempelkande

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

426 DKK hos Kitchentime
499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for stempelkande. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange stempelkander har vi sat vores robot til at finde anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 15 over de bedste stempelkander👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge en model der matcher det du har brug for, så derfor har vi også set på features for hver af modellerne og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye stempelkande.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en stempelkande. Her i vores liste starter priserne på 179,- DKK for den billigste stempelkande til 1399,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en stempelkande fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi et på de bedste modeller fra Bodum og Stelton.

PS: Hvordan vi finder den bedste stempelkande

For at finde frem til den bedste stempelkande har vi udvalgt 15 forskellige stempelkander fra mærker som Bodum og Stelton.

Derefter har Find Hold robotten indsamlet 23.429 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte stempelkande.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange stempelkander. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste stempelkande.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste stempelkande

Bedst anmeldt af stempelkanderne er Stelton EM. Lige nu står den til 426 DKK hos Kitchentime.

Stelton EM

Stelton EM

🥇 den bedst anmeldte stempelkande

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

426 DKK hos Kitchentime
499 DKK hos Coop

Ser vi på Stelton EM anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner🤩Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Bodum Chambord. Lige nu står den til 209 DKK hos Kitchentime.

Bodum Chambord

Bodum Chambord

🥈 den bedst anmeldte billige stempelkande

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

209 DKK hos Kitchentime
379 DKK hos Coop
407 DKK hos Computersalg

Anmeldelserne af Bodum Chambord ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Den billige Bodum Chambord koster 217 DKK mindre end Stelton EM. I procenter svarer det til en besparelse på 51%👍 Men uanset besparelsen, så bør du naturligvis huske at de to stempelkander ikke er samme model.

Såfremt vi sammenligner den bedste stempelkande med de andre stempelkander, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af Stelton EM en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. Stelton EM er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Bodum Chambord er ligeså en del bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram. Bodum Chambord er her de øverste blå barer.Det er ikke kun indefor stempelkander at mærket Stelton fremstår rigtig godt. Det gør det også indefor kategorier som fx. kaffekværne, stempelkander, termokrus og brødkasser.

Modsat den bedste stempelkande så kommer den bedste billige model fra mærket Bodum.

Bodum klarer sig ligesom Stelton også fremragende indefor andre kategorier. For Bodum fx. kategorier som kaffekværne, stempelkander, termokrus og brødkasser.

Stempelkander fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at de vælger en stempelkande fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedste modeller fra de store mærker.

De store stempelkande mærker vi kigger nærmere på er Bodum og Stelton. For hvert af disse mærker har vi fundet den bedst anmeldte model.

Af de forskellige Bodum stempelkander, så får Bodum Chambord flest stjerner i anmeldelserne. Kitchentime har den lige nu til 209 DKK.

Bodum Chambord

Bodum Chambord

🥈 den bedst anmeldte billige stempelkande

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

209 DKK hos Kitchentime
379 DKK hos Coop
407 DKK hos Computersalg

Bodum Chambord anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Baseret på de forskellige Stelton stempelkander, så er Stelton EM bedst anmeldt. Kitchentime har den or tiden til 426 DKK.

Stelton EM

Stelton EM

🥇 den bedst anmeldte stempelkande

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

426 DKK hos Kitchentime
499 DKK hos Coop

Stelton EM anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.De 10 konkurrenter til bedste stempelkande

Ved siden af den bedste stempelkande herover, så findes der også andre gode stempelkander. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg for dig.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Bodum Columbia Mat

4.85 stjerner

Bodum Columbia Mat har vi placeret lige uden for de bedste stempelkander, da den får ret gode 4.8 ud af 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Coop. Der står den til 1399 DKK.Bodum Kenya Stål

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Bodum Kenya Stål 4.7 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt godt, da glimrende 95% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 699 DKK.Bodum CHAMBORD3 Kopper 35 Cl

4.75 stjerner

Bodum CHAMBORD3 Kopper 35 Cl får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 266 DKK.Bodum Columbia Blank

4.64.5 stjerner

Bodum Columbia Blank får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Hele 91% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 999 DKK.Bodum Columbia Mat

4.54.5 stjerner

På listen har vi også Bodum Columbia Mat, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Lækre 91% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 999 DKK.Bialetti Preziosa 350 Ml

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden Bialetti Preziosa 350 Ml, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 220 DKK.Bodum CAFFETTIERA3 Kopper Rød

4.24.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Bodum CAFFETTIERA3 Kopper Rød, da den i anmeldelserne får 4.2 stjerner

Lige nu er den billigst hos Kitchentime. Der står den til 251 DKK.

Bodum CAFFETTIERA3 Kopper Rød er også den billigste stempelkande her på siden.Stelton AJ8 Kopper

4.14 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Stelton AJ8 Kopper, da den i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Den er billigst hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 1059 DKK.Melitta Handpresso 3 Koppar

3.53.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Melitta Handpresso 3 Koppar, da den i anmeldelserne får 3.5 stjerner

Lige nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 123 DKK.Melitta French Press

2.02 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Melitta French Press, da den i anmeldelserne får 2 stjerner og helt fantastisk er blot 100% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👊

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 189 DKK.
Læs mere

Gryder

Gryder

Alle de bedste gryder. Fremragende gryder til priser fra 55 DKK.

Trykkogere

Trykkogere

De bedste modeller. Trykkogere fra 385 DKK.

Pastamaskiner

Pastamaskiner

De bedst anmeldte pastamaskiner. Priser fra 462 DKK.

Drikkedunke

Drikkedunke

Alle de bedste drikkedunke. Fremragende drikkedunke til priser fra 35 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De bedste modeller. Jagtknive fra 448 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*