Altmuligt > Elektronik > Støvsugere > Brugte støvsugere

Køb af brugt støvsuger vs. ny støvsuger

Mads Phikamphon

Alle støvsugerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

I tilfælde af der ikke er vildt overskud i dit budget, så kan du tænke på at købe en brugt støvsuger - men der er dog nogle ting du må overveje før du går efter at købe brugt.

Først skal du tænke igennem hvor mange penge du i virkeligheden vil spare når du køber brugt. Se også på præcis hvordan landet ligger mht. din garanti og valgmuligheder.

Køb brugt og spar penge

Allervigtigst når du køber brugt er at se på præcis hvor mange penge du reelt kan spare. På nettet er prisen for en brugt støvsuger ca. 500 kr, men du kan være heldig at se brugte modeller helt ned til 100 kr.

Hvis der må gode anmeldelser til, så ligger de billigste nye modeller rent prismæssigt på omkring 2600 kr. Din besparelse når du køber brugt bliver altså ca. 2100 kr.

Her har vi en af de billige nye modeller, der får gode anmeldelser👍

Miele Complete C3 Silence EcoLine

En god og billig støvsuger

Miele Complete C3 Silence EcoLine

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2595 DKK hos Coop

Såfremt du vil overveje et større udvalg af nye modeller, så kan du checke alle de støvsugere vi har analyseret her.

Garanti når du køber brugt

Din garanti er slet ikke den samme når du vælger at købe brugt som hvis du køber en ny støvsuger. Det er derfor måske værd at gennemtænke hvorvidt du kan spare nok penge på at gå efter en brugt model, at det opvejer at du nok får ingen eller kortere garantiperiode.

Husk at der grundlæggende er to års garanti på nye varer, så hvor meget af garantiperioden der er i rest afhænger af præcis hvor gammel den brugte model er.

Måske er du heldig og der aldrig bliver brug for garantien, men det kan du ikke være garanteret forever.

Det med garantien er selvfølgelig især interessant når det drejer sig om en relativt dyr vare som en støvsuger.

Garantiperioden virker selvfølgelig kun såfremt du har kvitteringen. Hvis du ikke har nogen kvittering, så har du ikke nogen garanti.

Færre modeller

Når du vælger at købe en brugt støvsuger, så er der sjældent mange forskellige modeller at vælge imellem.

I tilfælde af du vælger at købe en ny støvsuger, så er der oftest en del modeller at overveje, så du kan fokusere på en støvsuger der har de bedste anmeldelser.

I tilfælde af du vælger at købe brugt bliver du med andre ord nødt til at nøjes med hvad der lige er til salg af brugte støvsugere netop nu. Udvalget bliver altså en del begrænset når du vælger at købe brugt.

I tilfælde af du vælger at købe nyt, så er det næsten altid ret nemt at få varen bragt hjem, selvom det koster lidt.

Det er sjældent sådan når du vælger at købe en brugt model. Der kommer du næsten altid til selv at være ansvarlig for at få varen afhentet og bragt hjem.

Brugt og miljø

Men uanset om det viser sig at være en ide for dig at købe brugt eller ej, så vil miljøet omkring os ihvertfald blive gladere for dig hvis du køber brugt. Hvis vores miljø bestemmer, så er det nemlig altid det bedste valg at købe en brugt støvsuger.

Hvis det er vores miljø som skal afgøre om du skal købe nyt eller brugt, så må du med andre ord helt sikkert købe en brugt støvsuger.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*