Altmuligt > Elektronik > Støvsugere

De bedste støvsugere i 2020

Alle støvsugerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er den bedste støvsuger Vorwerk Kobold VK150. Hvorfor den er den bedste støvsuger kigger vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Vil du helst have en bestemt type støvsuger, så ser vi også nærmere på ledningsfri støvsugere, robotstøvsugere, poseløse støvsugere m.m. nedenfor.

Vorwerk Kobold VK150

Vorwerk Kobold VK150

🥇 den bedste anmeldte støvsuger

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

6999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for støvsuger. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange støvsugere har vi sat vores robot til at finde anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedste støvsugere👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge en model der matcher det du har brug for, så derfor har vi også set på features for hver af modellerne og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste støvsuger til en god pris.

Det store støvsuger valg

Der findes flere forskellige typer støvsugere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer støvsugere. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige støvsuger.

Nogen af de typer du kan overveje er ledningsfri støvsugere, robotstøvsugere, poseløse støvsugere, håndstøvsugere og stangstøvsugere.

I gennemsnit ligger prisen på ledningsfri støvsugere omkring 2900 DKK, robotstøvsugere omkring 4500 DKK, poseløse støvsugere omkring 1000 DKK, håndstøvsugere omkring 800 DKK og stangstøvsugere omkring 4800 DKK.

Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser. For enhver type støvsuger er der stor forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer støvsugere, så kan du trygt læse videre på denne side. Herunder kigger vi nemlig på de allerbedste af de 574 støvsugere vi har valgt pga. deres virkeligt gode anmeldelser.

Udover at se på de forskellige typer støvsugere, så tager vi også et kik på de bedste modeller fra store mærker som Nilfisk, Dyson, Miele og Electrolux.

Hvordan vi finder den bedste støvsuger

For at finde den allerbedste støvsuger har vi udvalgt 574 forskellige modeller fra populære mærker som Nilfisk, Dyson, Miele og Electrolux.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 89.313 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte støvsuger.

For at være sikre på at dække folks forskellige behov, så har vi kigget på mange typer støvsugere. Fra ledningsfri støvsugere over robotstøvsugere til poseløse støvsugere.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste støvsuger.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge støvsuger udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Stik og støvsugerposer

Din nye støvsuger skal temmeligt stikkert i en stikkontakt, så du skal checke at stikket passer såfremt du vælger at købe din støvsuger i en udenlandsk webshop.

Mange støvsugere bruger i øvrigt støvsugerposer som skal udskiftes i ny og næ, så det er sikkert en overvejelse værd at købe nogle ekstra med når du køber din nye støvsuger.

Den bedste almindelige støvsuger

Af de almindelige støvsugere så er den allerbedst anmeldte model Vorwerk Kobold VK150, der lige nu står til 6999 DKK (før 11995) hos Coop. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en meget dyr støvsuger. Prisen er nemlig væsentligt over gennemsnittet for støvsugere.

Går du hellere efter en ledningsfri støvsuger, robotstøvsuger, poseløs støvsuger, håndstøvsuger eller stangstøvsuger, så kigger vi på de bedste modeller længere nede på denne side.

Vorwerk Kobold VK150

Vorwerk Kobold VK150

🥇 den bedste anmeldte støvsuger

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

6999 DKK hos Coop

Kigger vi på anmeldelserne af Vorwerk Kobold VK150, så har vi helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Nilfisk ONE WB10P05A. Lige nu står den til 799 DKK (før 899) hos Coop. Helt sikkert en noget andet pris end Vorwerk Kobold VK150 som blev fremhævet lige før.

Nilfisk ONE WB10P05A

Nilfisk ONE WB10P05A

🥈 den bedst anmeldte billige støvsuger

4.85 stjerner baseret på 12 anmeldelser

799 DKK hos Coop

Checker vi Nilfisk ONE WB10P05A anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Den billige Nilfisk ONE WB10P05A koster netop nu 6200 DKK mindre end Vorwerk Kobold VK150 herover. Det svarer til du sparer 89%👍 Men uanset besparelsen, så bør du naturligvis huske at de to støvsugere ikke er samme model.

De ledningsfri støvsugere

Af de ledningsfri støvsugere vi har kigget på er den bedst anmeldte Bosch Readyy'y BCHF216S. Lige nu står den til 899 DKK (før 1399) hos Coop.

Anmeldelserne af Bosch Readyy'y BCHF216S ligger usædvanligt godt. Hele 96% er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil overveje en anden ledningsfri støvsuger, så kan du se de forskellige ledningsfri støvsuger modeller her.

Robotstøvsugerne

Af de robotstøvsugere vi har kigget på er den bedst anmeldte Xiaomi Roborock S5 Max Whi. Lige nu står den til 3084 DKK (før 3336) hos Amazon DE.

Checker vi Xiaomi Roborock S5 Max Whi anmeldelserne, så ligger helt vildt høje 92% på 4-5 stjerner.Xiaomi Roborock S5 Max Whi er selvfølgelig ikke den eneste robotstøvsuger. Du kan se de andre modeller her.

De bedst anmeldte poseløse støvsugere

Af alle de poseløse støvsugere er den bedst anmeldte Kärcher VC 3. Lige nu står den til 780 DKK (før 944) hos Amazon DE.

Anmeldelserne af Kärcher VC 3 ligger i den gode ende, da hele 85% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.Kärcher VC 3 er selvfølgelig ikke den eneste poseløs støvsuger. Du kan se de andre modeller her.

Når du overvejer en ny støvsugere så husk på at poseløse støvsugere næsten altid koster mindre hvis du sammenligner andre støvsugere. I tilfælde af dit budget ikke er voldsomt stort, så kan det derfor godt være værd at bruge tid på at sammenligne udvalget af poseløse støvsugere👍

Håndstøvsugerne

Af de håndstøvsugere vi har kigget på er den bedst anmeldte Vorwerk VC100. Lige nu står den til 1390 DKK (før 1395) hos Coop.

Vorwerk VC100

Vorwerk VC100

4.85 stjerner baseret på 20 anmeldelser

1390 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Vorwerk VC100 ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.Vorwerk VC100 er selvfølgelig ikke den eneste håndstøvsuger. Du kan se de andre modeller her.

Præcis ligesom med poseløse støvsugere, så ligger de fleste håndstøvsugere i den billige ende sammenlignet med andre støvsugere. Igen betyder det at du bør bruge lidt tid på at overveje en håndstøvsuger hvis dit budget ikke er lidt begrænset.

Stangstøvsugerne

Af de stangstøvsugere vi har kigget på er den bedst anmeldte Makita DCL180ZB Stav. Lige nu står den til 339 DKK (før 339) hos Computersalg.

Makita DCL180ZB Stav anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 88% er på 4-5 stjerner.Makita DCL180ZB Stav er selvfølgelig ikke den eneste stangstøvsuger. Du kan se de andre modeller her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at stangstøvsugere næsten altid er en del dyrere end de fleste andre typer støvsugere. Faktisk kan en stangstøvsuger hurtigt koste 2-3 gange mere end andre typer støvsugere😓

Støvsugere fra de store mærker

Mange går efter en støvsuger fra et af de store mærker, så lad os kikke nærmere på de bedste modeller fra disse mærker.

De store støvsuger mærker vi kigger nærmere på er Nilfisk, Dyson, Miele og Electrolux. Vi har fundet den bedst anmeldte støvsuger fra hvert af disse mærker.

Den bedst anmeldte Nilfisk støvsuger

Den bedst anmeldte Nilfisk støvsuger vi har kunne finde er en Nilfisk ONE WB10P05A. Den står lige nu til 799 DKK (før 899) hos Coop.

Nilfisk ONE WB10P05A

Nilfisk ONE WB10P05A

🥈 den bedst anmeldte billige støvsuger

4.85 stjerner baseret på 12 anmeldelser

799 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Nilfisk ONE WB10P05A ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Den bedst anmeldte Dyson støvsuger

Den bedst anmeldte Dyson støvsuger vi har kunne finde er en Dyson V11 Absolu. Den står lige nu til 4790 DKK hos Elgiganten.Den bedste Miele støvsuger

Den bedst anmeldte Miele støvsuger vi har kunne finde er en Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine SKCF3. Den står lige nu til 2999 DKK (før 3699) hos Coop.

Anmeldelserne af Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine SKCF3 ligger fantastisk godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Den bedst anmeldte Electrolux støvsuger

Den bedst anmeldte Electrolux støvsuger vi har kunne finde er en Electrolux SilentPerformer ESP72DB. Den står lige nu til 799 DKK (før 1499) hos Coop.

Checker vi Electrolux SilentPerformer ESP72DB anmeldelserne, så ligger helt vildt høje 94% på 4-5 stjerner.
Læs mere

Ledningsfri støvsugere

Ledningsfri støvsugere

De bedste modeller. Ledningsfri støvsugere fra 555 DKK.

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere

De bedst anmeldte robotstøvsugere. Priserne starter på 215 DKK.

Poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere

Alle de bedste poseløse støvsugere. Fremragende poseløse støvsugere fra 746 DKK.

Håndstøvsugere

Håndstøvsugere

De bedste modeller. Håndstøvsugere fra 122 DKK.

Stangstøvsugere

Stangstøvsugere

De bedst anmeldte stangstøvsugere. Priserne starter på 320 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*