Altmuligt > Elektronik > Støvsugere

De bedste støvsugere i 2020

Alle støvsugerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af af anmeldelser så er den bedste støvsuger Nilfisk ONE WB10P05A. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Vil du helst have en bestemt type støvsuger, så kigger vi nærmere på ledningsfri støvsugere, robotstøvsugere, poseløse støvsugere m.m. længere nede.

Nilfisk ONE WB10P05A

Nilfisk ONE WB10P05A

🥇 den bedste anmeldte støvsuger

4.85 stjerner baseret på 12 anmeldelser

799 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at se på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for støvsuger. Vi har derfor udvalgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat vores robot til at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedste støvsugere.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du forhåbentlig spare nogle penge på din nye støvsuger.

Valg af støvsuger

Der findes flere forskellige typer støvsugere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer støvsugere. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe dig med at finde den helt rigtige støvsuger.

Nogen af de typer du kan kigge på er ledningsfri støvsugere, robotstøvsugere, poseløse støvsugere, håndstøvsugere og stangstøvsugere.

Typisk ligger prisen på ledningsfri støvsugere omkring 6300 DKK, robotstøvsugere omkring 3600 DKK, poseløse støvsugere omkring 1600 DKK, håndstøvsugere omkring 1200 DKK og stangstøvsugere omkring 9600 DKK.

De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der naturligvis ret stor forskel fra den billigste til den dyreste model.

Er du åben for flere forskellige typer støvsugere, så kan du roligt læse videre. Herunder kigger vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 478 støvsugere vi har valgt udfra deres fremragende anmeldelser.

Udover at kigge på de forskellige typer støvsugere, så tager vi også et kik på de bedst anmeldte modeller fra store, populære mærker som Bosch, Dyson, Miele og Nilfisk.

PS: Hvordan vi finder den bedste støvsuger

For at finde den bedste støvsuger har vi udvalgt 478 forskellige modeller fra mærker som Bosch, Dyson, Miele og Nilfisk.

Herefter har robotten indsamlet 100.147 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte støvsuger.

For at kunne dække mange forskellige behov, så har vi set på flere forskellige slags støvsugere. Fra ledningsfri støvsugere over robotstøvsugere til poseløse støvsugere.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange støvsugere. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste støvsuger.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Opladere og støvsugerposer

Når du checker de forskellige modeller, så skal du huske på at der sikkert er et batteri som du skal oplade.

Såfremt der ikke følger batterier med til den støvsuger du har valg, så bør du også lige tænke på om du bør købe nogle batterier med på samme tid som du køber din nye støvsuger. Det er ret ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din vare.

Rigtig mange støvsugere bruger i øvrigt støvsugerposer som skal skiftes med et passende interval, så det er sikkert værd at overveje at købe nogle ekstra med når du køber din nye støvsuger.

Den bedste almindelige støvsuger

Af de almindelige støvsugere så er den bedst anmeldte model Nilfisk ONE WB10P05A, der lige nu står til 799 DKK (før 899) hos Coop.

Hvis du hellere vil have fat i en ledningsfri støvsuger, robotstøvsuger, poseløs støvsuger, håndstøvsuger eller stangstøvsuger, så kigger vi på de bedste modeller af disse typer længere nede på denne side.

Nilfisk ONE WB10P05A

Nilfisk ONE WB10P05A

🥇 den bedste anmeldte støvsuger

4.85 stjerner baseret på 12 anmeldelser

799 DKK hos Coop

Kigger vi på Nilfisk ONE WB10P05A anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.De ledningsfri støvsugere

Af de ledningsfri støvsugere vi har set på er den bedst anmeldte Bosch Unlimited. Lige nu står den til 3499 DKK hos Elgiganten.

Bosch Unlimited

Bosch Unlimited

4.85 stjerner baseret på 26 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten

Checker vi Bosch Unlimited anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4-5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

Robotstøvsugerne

Af de robotstøvsugere vi har set på er den bedst anmeldte Xiaomi Roborock S5 Max Black. Lige nu står den til 2891 DKK hos ProShop.

Xiaomi Roborock S5 Max Black anmeldelserne ligger virkeligt godt. Lækre 97% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

De poseløse støvsugere

Af de poseløse støvsugere vi har set på er den bedst anmeldte Kärcher VC 3. Lige nu står den til 760 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af Kärcher VC 3 ligger altså godt, da hele 85% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

Når du ser på støvsugere så er det værd at huske på at poseløse støvsugere næsten altid har en ret lav pris hvis du sammenligner andre støvsugere. Så det kan derfor godt være værd at sammenligne udvalget af poseløse støvsugere hvis du har fokus på dit budget.

Håndstøvsugerne

Af de håndstøvsugere vi har set på er den bedst anmeldte Vorwerk VC100. Lige nu står den til 1390 DKK (før 1395) hos Coop.

Vorwerk VC100

Vorwerk VC100

4.85 stjerner baseret på 20 anmeldelser

1390 DKK hos Coop

Vorwerk VC100 anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

Ligesom med poseløse støvsugere, så ligger de fleste håndstøvsugere i den billige ende ifht. andre støvsugere. Igen betyder det at du bør overveje en håndstøvsuger hvis dit budget ikke er så stort.

Stangstøvsugerne

Af de stangstøvsugere vi har set på er den bedst anmeldte Makita DCL180ZB Stav. Lige nu står den til 381 DKK hos Computersalg.

Makita DCL180ZB Stav

Makita DCL180ZB Stav

4.54.5 stjerner baseret på 952 anmeldelser

381 DKK hos Computersalg

Makita DCL180ZB Stav anmeldelserne ligger altså godt. Glimrende 88% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

Såfremt drømmer om en stangstøvsuger, så skal du lige huske at stangstøvsugere er væsentligt dyrere end andre typer støvsugere. Med andre ord, så skal du ikke blive chokeret når du ser på priserne på stangstøvsugerne.

Støvsugere fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at de vælger en støvsuger fra et af de store mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

De store mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Bosch, Dyson, Miele og Nilfisk. For hvert af mærkerne har vi fundet den bedst anmeldte model.

Af de forskellige Bosch støvsugere, så får Bosch Unlimited de bedst anmeldelser. Den står lige nu til 3499 DKK hos Elgiganten.

Bosch Unlimited

Bosch Unlimited

4.85 stjerner baseret på 26 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten

Ser vi på Bosch Unlimited anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Udfra de forskellige Dyson støvsugere modeller, så er Dyson V10 Absolute bedst anmeldt. Elgiganten har den netop nu til 3790 DKK.

Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af Dyson V10 Absolute er på 4 eller 5 stjerner.Den bedst anmeldte Miele støvsuger vi har fundet frem til er en Miele Complete C3. Elgiganten har den netop nu til 1799 DKK.

Miele Complete C3

Miele Complete C3

4.75 stjerner baseret på 53 anmeldelser

1799 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Miele Complete C3 ligger altså usædvanligt godt, da hele 98% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner👍Udfra de forskellige Nilfisk støvsugere modeller, så er Nilfisk ONE WB10P05A bedst anmeldt. Coop har den netop nu til 799 DKK (før 899).

Nilfisk ONE WB10P05A

Nilfisk ONE WB10P05A

🥇 den bedste anmeldte støvsuger

4.85 stjerner baseret på 12 anmeldelser

799 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Nilfisk ONE WB10P05A ligger virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Støvsugere med forskellige drivmidler

Det kan være du synes det er vigtigt at den nye støvsuger har et bestemt drivmiddel, så derfor har vi, for overskuelighedens skyld, lavet listen herunder med de bedste støvsugere med forskellige drivmidler som batteri.

Det bedste støvsuger drivmiddel afhænger selvfølgelig af dine behov. Dvs. man kan ikke nødvendigvis sige at en type støvsugere er bedre end andre typer.

Den bedst anmeldte batteri støvsuger

Den bedst anmeldte batteri støvsuger vi har fundet frem til finde er en Bosch GAS 12V. Den står lige nu til 498 DKK hos ProShop.
Læs mere

Ledningsfri støvsugere

Ledningsfri støvsugere

De allerbedste ledningsfri støvsugere. Fremragende ledningsfri støvsugere fra 499 DKK.

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere

De bedste robotstøvsuger modeller. Robotstøvsugere fra 749 DKK.

Poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere

De allerbedste poseløs støvsuger modeller. Priser fra 719 DKK.

Håndstøvsugere

Håndstøvsugere

De allerbedste håndstøvsugere. Fremragende håndstøvsugere fra 122 DKK.

Stangstøvsugere

Stangstøvsugere

De bedste stangstøvsuger modeller. Stangstøvsugere fra 321 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*