Altmuligt > Elektronik > Støvsugere

De bedste støvsugere i 2021

Mads Phikamphon

Alle støvsugerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser så er den bedste støvsuger Vorwerk Kobold VK150. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Vil du helst have en bestemt type støvsuger, så kigger vi nærmere på ledningsfri støvsugere, robotstøvsugere, poseløse støvsugere m.m. længere nede.

Vorwerk Kobold VK150

Vorwerk Kobold VK150

🥇 den bedst anmeldte støvsuger

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

11995 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at se på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for støvsuger. Vi har derfor udvalgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat vores robot til at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedste støvsugere.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du forhåbentlig spare nogle penge på din nye støvsuger.

Valg af støvsuger

Der findes flere forskellige typer støvsugere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer støvsugere. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe dig med at finde den helt rigtige støvsuger.

Nogen af de typer du kan kigge på er ledningsfri støvsugere, robotstøvsugere, poseløse støvsugere, håndstøvsugere og stangstøvsugere.

Typisk ligger prisen på ledningsfri støvsugere omkring 2700 DKK, robotstøvsugere omkring 3200 DKK, poseløse støvsugere omkring 1100 DKK, håndstøvsugere omkring 1400 DKK og stangstøvsugere omkring 4400 DKK.

De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der naturligvis ret stor forskel fra den billigste til den dyreste model.

Hvis budgettet er begrænset, så kan du selvfølgelig overveje at købe en brugt støvsuger.

Er du åben for flere forskellige typer støvsugere, så kan du trygt læse videre. Herunder kigger vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 302 støvsugere vi har valgt pga. deres gode anmeldelser.

Udover at kigge på de forskellige typer støvsugere, så tager vi også et kik på de bedst anmeldte modeller fra store, populære mærker som Bosch, Dyson, Miele og Nilfisk.

PS: Hvordan vi finder den bedste støvsuger

For at finde den bedste støvsuger har vi udvalgt 302 forskellige modeller fra store mærker som Bosch, Dyson, Miele og Nilfisk.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 192.156 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte støvsuger.

For at være sikre på at dække forskellige behov, så har vi set på mange slags støvsugere. Fra ledningsfri støvsugere over robotstøvsugere til poseløse støvsugere.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste støvsuger.

På den måde behøver du ikke vælge udfra hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Opladere og støvsugerposer

Når du checker de forskellige modeller, så skal du huske på at der sikkert er et batteri som du skal oplade.

Såfremt der ikke følger batterier med til den støvsuger du har valg, så bør du også lige tænke på om du bør købe nogle batterier med på samme tid som du køber din nye støvsuger. Det er ret ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din vare.

Rigtig mange støvsugere bruger i øvrigt støvsugerposer som skal skiftes med et passende interval, så det er sikkert værd at overveje at købe nogle ekstra med når du køber din nye støvsuger.

Den bedste almindelige støvsuger

Af de almindelige støvsugere så er den bedst anmeldte model Vorwerk Kobold VK150, der lige nu står til 11995 DKK hos Coop. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en rigtig dyr støvsuger. Prisen er nemlig en hel del over gennemsnitsprisen for de anmeldte støvsugere.

Hvis du hellere vil have fat i en ledningsfri støvsuger, robotstøvsuger, poseløs støvsuger, håndstøvsuger eller stangstøvsuger, så kigger vi på de bedste modeller af disse typer lidt længere nede.

Vorwerk Kobold VK150

Vorwerk Kobold VK150

🥇 den bedst anmeldte støvsuger

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

11995 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af Vorwerk Kobold VK150, så har vi helt utrolige 100% på 4-5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Miele Complete C3 Silence EcoLine. Lige nu står den til 2595 DKK hos Coop. Det må siges at være en noget andet pris end Vorwerk Kobold VK150 ovenfor.

Miele Complete C3 Silence EcoLine

Miele Complete C3 Silence EcoLine

🥈 den bedst anmeldte billige støvsuger

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2595 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af Miele Complete C3 Silence EcoLine anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Den billige Miele Complete C3 Silence EcoLine koster 9400 DKK mindre end Vorwerk Kobold VK150 ovenfor. Det betyder du kan spare 78%. Uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to støvsugere ikke er de samme modeller.

Det er ikke kun indefor støvsugere at mærket Vorwerk klarer sig fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. støvsugere.

Modsat den bedste støvsuger, så kommer den bedste billige model fra mærket Miele. Ligesom med Vorwerk, så klarer Miele sig også rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. støvsugere.

De ledningsfri støvsugere

Af de ledningsfri støvsugere vi har set på er den bedst anmeldte Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM. Lige nu står den til 2028 DKK hos Whiteaway.

Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

Robotstøvsugerne

Af de robotstøvsugere vi har set på er den bedst anmeldte ProfiCare PC-BSR 3043. Lige nu står den til 1799 DKK hos Barlife.

ProfiCare PC-BSR 3043

ProfiCare PC-BSR 3043

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1799 DKK hos Barlife

Utroligt nok er blot 0% af ProfiCare PC-BSR 3043 anmeldelserne i bunden med 1 eller 2 stjerner👊Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

De poseløse støvsugere

Af de poseløse støvsugere vi har set på er den bedst anmeldte Kärcher VC 3. Lige nu står den til 747 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af Kärcher VC 3 ligger altså godt, da hele 85% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

Når du ser på støvsugere så er det værd at huske på at poseløse støvsugere næsten altid har en ret lav pris hvis du sammenligner andre støvsugere. Så det kan derfor godt være værd at sammenligne udvalget af poseløse støvsugere hvis du har fokus på dit budget.

Håndstøvsugerne

Af de håndstøvsugere vi har set på er den bedst anmeldte Nilfisk Quick 20VMAX White. Lige nu står den til 801 DKK hos ProShop.

Nilfisk Quick 20VMAX White anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% er på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

Ligesom med poseløse støvsugere, så ligger de fleste håndstøvsugere i den billige ende ifht. andre støvsugere. Igen betyder det at du bør overveje en håndstøvsuger hvis dit budget ikke er så stort.

Stangstøvsugerne

Af de stangstøvsugere vi har set på er den bedst anmeldte Makita DCL180ZB Stav. Lige nu står den til 339 DKK hos ProShop.

Makita DCL180ZB Stav anmeldelserne ligger altså godt. Glimrende 88% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden model, så kan du se de forskellige modeller her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at stangstøvsugere generelt er en del dyrere end de fleste andre typer støvsugere. Faktisk kan en stangstøvsuger let koste 2-3 gange mere end andre typer støvsugere!

Støvsugere fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at de vælger en støvsuger fra et af de store mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

De store mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Bosch, Dyson, Miele og Nilfisk. For hvert af mærkerne har vi fundet den bedst anmeldte model.

Af de forskellige Bosch støvsugere, så får Bosch Serie 4 Flexxo de bedst anmeldelser. Den står lige nu til 2099 DKK hos Coop.

Bosch Serie 4 Flexxo

Bosch Serie 4 Flexxo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

2099 DKK hos Coop

Ser vi på Bosch Serie 4 Flexxo anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Udfra de forskellige Dyson støvsugere modeller, så er Dyson V11 Absolute Extra bedst anmeldt. Elgiganten har den netop nu til 4890 DKK.

Dyson V11 Absolute Extra

Dyson V11 Absolute Extra

4.75 stjerner baseret på 178 anmeldelser

4890 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Dyson V11 Absolute Extra ligger altså virkeligt godt, da hele 102% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Den bedst anmeldte Miele støvsuger vi har fundet frem til er en Miele Complete C3 Silence EcoLine. Coop har den netop nu til 2595 DKK.

Miele Complete C3 Silence EcoLine

Miele Complete C3 Silence EcoLine

🥈 den bedst anmeldte billige støvsuger

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2595 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af Miele Complete C3 Silence EcoLine anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Udfra de forskellige Nilfisk støvsugere modeller, så er Nilfisk Quick 20VMAX White bedst anmeldt. ProShop har den netop nu til 801 DKK.

Anmeldelserne af Nilfisk Quick 20VMAX White ligger virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Støvsugere med forskellige drivmidler

Det kan være du synes det er vigtigt at den nye støvsuger har et bestemt drivmiddel, så derfor har vi, for overskuelighedens skyld, lavet listen herunder med de bedste støvsugere med forskellige drivmidler som batteri og elektrisk.

Det bedste støvsuger drivmiddel afhænger selvfølgelig af dine behov. Dvs. man kan ikke nødvendigvis sige at en type støvsugere er bedre end andre typer.

Den bedst anmeldte batteri støvsuger

Den bedst anmeldte batteri støvsuger vi har fundet frem til finde er en Bosch Serie 4 Flexxo. Den står lige nu til 2099 DKK hos Coop.

Bosch Serie 4 Flexxo

Bosch Serie 4 Flexxo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

2099 DKK hos Coop

Ser vi på anmeldelserne af Bosch Serie 4 Flexxo, så har vi ret vilde 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Den bedst anmeldte elektrisk støvsuger

Den bedst anmeldte elektrisk støvsuger vi har fundet frem til finde er en Philips SPEEDPROFC690401. Den står lige nu til 5799 DKK hos Elgiganten.

Anmeldelserne af Philips SPEEDPROFC690401 ligger rigtigt godt, da hele 90% er på 4+ ud af 5 stjerner.
Læs mere

Ledningsfri støvsugere

Ledningsfri støvsugere

De allerbedste ledningsfri støvsugere. Fremragende ledningsfri støvsugere fra 699 DKK.

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere

De bedste robotstøvsuger modeller. Robotstøvsugere fra 77 DKK.

Poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere

De allerbedste poseløs støvsuger modeller. Priser fra 742 DKK.

Håndstøvsugere

Håndstøvsugere

De allerbedste håndstøvsugere. Fremragende håndstøvsugere fra 135 DKK.

Stangstøvsugere

Stangstøvsugere

De bedste stangstøvsuger modeller. Stangstøvsugere fra 320 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*