Altmuligt > Elektronik > Strygejern

De bedste strygejern i 2021

Mads Phikamphon

Alle strygejernene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af anmeldelser så er Philips AZURGC490960 det bedste strygejern. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Søger du en helt bestemt type strygejern, så går vi også i dybden med dampstrygejern og dampstationer herunder.

Philips AZURGC490960

Philips AZURGC490960

🥇 det bedst anmeldte strygejern

4.64.5 stjerner baseret på 492 anmeldelser

699 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du skal vælge et nyt strygejern, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedste strygejern.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste strygejern til en rigtig god pris.

Valg af strygejern

Der findes flere forskellige typer strygejern, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer strygejern. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at vælge den helt rigtige strygejern.

Et par af de typer du kan checke er dampstrygejern og dampstationer.

Gennemsnitligt ligger prisen på dampstrygejern omkring 600 DKK og dampstationer omkring 1700 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer strygejern er der selvfølgelig stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Udover de typiske strygejern, så findes der også alternativer som fx. hånddampere. I gennemsnit ligger prisen på hånddampere omkring 700 DKK.

Er du klar på flere forskellige typer strygejern, så kan du trygt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 57 strygejern vi har valgt pga. deres gode anmeldelser på nettet.

Har du specielle ønsker, så kan du se på trådløst strygejern.

Udover at kigge på de flere forskellige typer strygejern, så tager vi også et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som Bosch, Braun, Philips og Tefal.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste strygejern

For at kunne finde det bedste strygejern, så har vi udvalgt 57 forskellige modeller fra store mærker som Bosch, Braun, Philips og Tefal.

Efter vi har udvalgt strygejernene har vores robot indsamlet 10.547 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

For at være sikre på at dække forskellige behov, så har vi checket mange slags strygejern. Fx. har vi set på dampstrygejern og dampstationer.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste strygejern.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Opladere og batterier

Når du checker de forskellige strygejern, så skal du huske på at der formodentlig er et eller flere batterier som skal oplades med passende mellemrum.

I tilfælde af der ikke følger nogle batterier med til den model du har valgt, så skal du nok lige checke om du evt. skal købe batterier med når du køber dit nye strygejern. Det er temmeligt ærgeligt at stå uden batterier når du modtager dit strygejern.

Det bedste almindelige strygejern

For de almindelige strygejern så er den bedst anmeldte model Philips AZURGC490960. Denne model står lige nu til 699 DKK hos Elgiganten.

Hvis du hellere vil have fat i et dampstrygejern eller dampstation, så ser vi på de bedste modeller af disse typer lidt længere nede.

Philips AZURGC490960

Philips AZURGC490960

🥇 det bedst anmeldte strygejern

4.64.5 stjerner baseret på 492 anmeldelser

699 DKK hos Elgiganten

Checker vi anmeldelserne af Philips AZURGC490960, så ligger helt vildt høje 93% på 4-5 stjerner.Mærket Philips som det bedste model kommer fra fremstår også godt indefor andre typer produkter som fx. poseløse støvsugere, citruspressere, hårklippere og babyalarmer.

Dampstrygejernene

Af de dampstrygejern vi har checket er det bedst anmeldte Tefal MAESTROFV1845E0. Lige nu står det til 222 DKK hos ProShop.

Tefal MAESTROFV1845E0

Tefal MAESTROFV1845E0

🥉 det billigste strygejern

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

222 DKK hos ProShop
247 DKK hos Computersalg
249 DKK hos Elgiganten

Ret vilde 100% af Tefal MAESTROFV1845E0 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil overveje et andet dampstrygejern, så kan du se de forskellige dampstrygejern her.

Når du kigger på strygejern så husk at dampstrygejern i de fleste tilfælde ligger i den billige ende hvis du sammenligner andre typer strygejern. Så det kan i mange tilfælde være værd at se på udvalget af dampstrygejern hvis du har fokus på ikke at bruge for mange penge på dit nye strygejern.

Dampstationerne

Af de dampstationer vi har checket er den bedst anmeldte Tefal Pro Express. Lige nu står det til 1999 DKK hos Whiteaway.

Helt utrolige 100% af Tefal Pro Express anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil overveje et andet dampstation, så kan du se de forskellige dampstationer her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at dampstationer generelt er noget dyrere end de fleste andre typer strygejern. Faktisk kan en en god dampstation let koste 2-3 gange mere end andre strygejern.

Hånddamperne

Af de hånddampere vi har checket er den bedst anmeldte Tefal Access Steam Care. Lige nu står det til 571 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af Tefal Access Steam Care ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Hvis du vil overveje et andet hånddamper, så kan du se de forskellige hånddampere her.

Strygejern fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at vælge et strygejern fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedste modeller fra de store mærker.

De store strygejern mærker vi kigger nærmere på er Bosch, Braun, Philips og Tefal. For hvert af disse mærker har vi fundet den bedst anmeldte model.

Kigger vi på Bosch strygejern modellerne, så får Bosch TDS8030 flest stjerner i anmeldelserne. Det står til 3095 DKK hos Coop.

Bosch TDS8030

Bosch TDS8030

4.85 stjerner baseret på 23 anmeldelser

3095 DKK hos Coop

Checker vi Bosch TDS8030 anmeldelserne, så har vi lidt vilde 95% på 4-5 stjerner.Baseret på de forskellige Braun strygejern, så får Braun TS745A TexStyle 7 de bedst anmeldelser. For tiden står det til 438 DKK hos ProShop.

Braun TS745A TexStyle 7 anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 96% er på 4-5 stjerner.Baseret på de forskellige Philips strygejern, så får Philips Azur GC4563/30 2600 Watt de bedst anmeldelser. For tiden står det til 699 DKK hos Coop.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Philips Azur GC4563/30 2600 Watt er på 4+ ud af 5 stjerner.Baseret på de forskellige Tefal strygejern, så får Tefal MAESTROFV1845E0 de bedst anmeldelser. For tiden står det til 222 DKK hos ProShop.

Tefal MAESTROFV1845E0

Tefal MAESTROFV1845E0

🥉 det billigste strygejern

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

222 DKK hos ProShop
247 DKK hos Computersalg
249 DKK hos Elgiganten

Ret vilde 100% af Tefal MAESTROFV1845E0 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.
Læs mere

Dampstrygejern

Dampstrygejern

De bedst anmeldte dampstrygejern. Fremragende dampstrygejern fra 99 DKK.

Dampstationer

Dampstationer

Alle de bedste dampstation modeller. Fremragende dampstationer til priser fra 419 DKK.

Hånddampere

Hånddampere

De allerbedste modeller. Priserne starter på 199 DKK.

Støvsugere

Støvsugere

De bedst anmeldte støvsugere. Fremragende støvsugere fra 130 DKK.

Smartwatches

Smartwatches

Alle de bedste smartwatch modeller. Fremragende smartwatches til priser fra 1447 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*