Altmuligt > Køkkenudstyr > Strygestål

Det bedste strygestål i 2021

Mads Phikamphon

Alle strygestålene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet flere hundrede anmeldelser så er Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel det bedste strygestål. Lige herunder kigger vi på hvorfor det er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel

Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel

🥇 det bedst anmeldte strygestål

5.05 stjerner baseret på 11 anmeldelser

199 DKK hos Coop
224 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge et godt strygestål. Derfor har vi valgt en del modeller der får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har vores robot fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 12 over nogle af de bedst anmeldte strygestål.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge et strygestål der matcher det du har brug for, så vi har derfor også set på features for hvert eneste model og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få et af de bedste strygestål til en god pris👍

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nystrygestål. I listen her går priserne fx. fra 82,- DKK for det billigste strygestål til hele 434,- DKK for det dyreste strygestål.

Mange går efter et strygestål fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Zwilling.

Hvordan vi har fundet det bedste strygestål

For at kunne finde det allerbedste strygestål, så har vi udvalgt 12 forskellige modeller fra populære mærker som Zwilling.

Herefter har robotten fundet 537 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste strygestål.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge strygestål udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Det bedste strygestål

Bedst anmeldt af strygestålene er Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel. Det står lige nu til 199 DKK hos Coop.

Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel

Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel

🥇 det bedst anmeldte strygestål

5.05 stjerner baseret på 11 anmeldelser

199 DKK hos Coop
224 DKK hos Amazon DE

Ret vilde 100% af Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Victorinox 18 Cm Rund Middelfin. Lige nu står det til 82 DKK hos Amazon DE.

Victorinox 18 Cm Rund Middelfin

Victorinox 18 Cm Rund Middelfin

🥈 det bedst anmeldte billige strygestål
🥉 det billigste strygestål

4.75 stjerner baseret på 11 anmeldelser

82 DKK hos Amazon DE

Checker vi Victorinox 18 Cm Rund Middelfin anmeldelserne, så har vi helt vildt høje 92% på 4 eller 5 stjerner.Det billige Victorinox 18 Cm Rund Middelfin koster netop nu 117 DKK mindre end Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel herover. Det er det samme som at du kan spare 59%👍

Hvis vi tager og sammenligner det allerbedste strygestål med alle de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel noget bedre anmeldt end alle de andre strygestål modeller. Henckels 9" / 230MM Sharpening Steel er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Victorinox 18 Cm Rund Middelfin er ligeså bedre end gennemsnittet for alle strygestålene. Check bare diagrammet lidt længere nede (Victorinox 18 Cm Rund Middelfin er her de øverste blå barer).Som nævnt ovenfor, så kommer det allerbedste billige model fra Victorinox. Et par andre typer produkter som Victorinox klarer sig særdeles godt indefor er stegetermometere, boremaskiner, strygestål og alarmer.

Strygestål fra de store mærker

Mange folk går efter et strygestål fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste strygestål fra disse mærker.

Der er klart nok adskillige store strygestål mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra Zwilling.

Det allerbedst anmeldte Zwilling strygestål vi har fundet frem til er et Zwilling 32565261 Wetzstahl. Det står for tiden til 344 DKK hos Amazon DE.

Zwilling 32565261 Wetzstahl

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Zwilling 32565261 Wetzstahl er på 4 eller 5 stjerner.De 10 konkurrenter til bedste strygestål

Ved siden af det bedste strygestål ovenfor, så findes der også andre fremragende strygestål. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg. Fx. hvis du ikke helt lide strygestålene herover🙂

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Zwilling Keramisk Slibestav

4.64.5 stjerner

Zwilling Keramisk Slibestav får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Det får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt, da glimrende 89% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er det til den billigste pris hos Coop. Der står det til 379 DKK.Zwilling Diamant 26 Cm Ovalt

4.44.5 stjerner

Zwilling Diamant 26 Cm Ovalt ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Det får 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er det til den billigste pris hos Coop. Der står det til 479 DKK.Fiskars FF

4.34.5 stjerner

Her i slutningen af listen over de bedste strygestål har vi Fiskars FF. I anmeldelserne får det 4.3 stjerner

For tiden er det til den billigste pris hos Computersalg. Der står det til 107 DKK.Opinel 7.5 Cm

3.94 stjerner

Her i slutningen af listen over de bedste strygestål har vi Opinel 7.5 Cm. I anmeldelserne får det 3.9 stjerner

For tiden er det til den billigste pris hos Outmore. Der står det til 55 DKK.
Læs mere

Espressokander

Espressokander

Alle de bedst anmeldte espressokande modeller. Fremragende espressokander fra 138 DKK.

Stempelkander

Stempelkander

Alle de allerbedste modeller. Fremragende stempelkander fra 129 DKK.

Gryder

Gryder

De bedst anmeldte modeller. Gryder fra 39 DKK.

Trykkogere

Trykkogere

Alle de bedst anmeldte trykkoger modeller. Fremragende trykkogere fra 439 DKK.

Pastamaskiner

Pastamaskiner

Alle de allerbedste modeller. Fremragende pastamaskiner fra 539 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*