Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Subwoofers

Den bedste subwoofer i 2021

Mads Phikamphon

Alle subwooferne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet hundredevis af anmeldelser så er Denon DSW-1H Trådløs den bedste subwoofer. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Denon DSW-1H Trådløs

Denon DSW-1H Trådløs

🥇 den bedst anmeldte subwoofer

4.85 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5199 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny subwoofer, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 liste over de bedste subwoofers.

Anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste subwoofer til en rigtig god pris.

Hvis du ikke har pengene klar til din ny subwoofer kan du se på en brugt model.

Opladere og er der plads nok

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har de fleste subwoofers et batteri som du skal holde opladt for at du får noget ud af maskineriet. Der følger derfor formodentlig en oplader med som skal i stik. Hvis du har valgt at købe din subwoofer i udlandet , så skal du lige sikre dig at stikket matcher din danske stikkontakt.

Når du skal finde en subwoofer, så må du også lige være opmærksom på om du har pladsen til den. Ikke alle subwoofers er lige store.

Der er jo ingen som har lyst til at købe en ny subwoofer - og så bagefter finde ud af der ikke er den nødvendige plads til den.

PS: Sådan har vi fundet den bedste subwoofer

For at finde frem til den bedste subwoofer har vi udvalgt 3 forskellige subwoofers.

Derefter har robotten fundet 892 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte subwoofer.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange subwoofers. I stedet har vi gået efter at samle data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste subwoofer.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste subwoofer

Bedst anmeldt af subwooferne er Denon DSW-1H Trådløs. Lige nu står den til 5199 DKK hos HiFi Klubben.

Denon DSW-1H Trådløs

Denon DSW-1H Trådløs

🥇 den bedst anmeldte subwoofer

4.85 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5199 DKK hos HiFi Klubben

Anmeldelserne af Denon DSW-1H Trådløs ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje DALI SUB C-8 D. Lige nu står den til 2999 DKK hos HiFi Klubben.

DALI SUB C-8 D

DALI SUB C-8 D

🥈 den bedst anmeldte billige subwoofer
🥉 den billigste subwoofer

4.75 stjerner baseret på 21 anmeldelser

2999 DKK hos HiFi Klubben

Anmeldelserne af DALI SUB C-8 D ligger altså bestemt godt, da hele 91% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige DALI SUB C-8 D koster 2200 DKK mindre end Denon DSW-1H Trådløs herover. Med andre ord kan du spare 42%. Uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der jo ikke er tale om den samme model.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste subwoofer med alle de andre subwoofer modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er Denon DSW-1H Trådløs virkelig en del bedre anmeldt end alle de andre subwoofers. Denon DSW-1H Trådløs er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere DALI SUB C-8 D er også bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. DALI SUB C-8 D er her de blå barer.Det er ikke kun indefor subwoofers at Denon klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som fx. højtalere og subwoofers.

Som tidl. nævnt så kommer den bedste billige subwoofer fra DALI.

DALI klarer sig også rigtig godt indefor produkter som fx. højtalere og subwoofers.

De 3 konkurrenter til bedste subwoofer

Ved siden af den bedste subwoofer herover, så findes der også andre gode subwoofers. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke synes om modellerne lige herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Sonos Sub Trådløs

4.85 stjerner

Lige efter de allerbedste subwoofers har vi Sonos Sub Trådløs. I anmeldelserne får den hele 4.8 ud af 5 stjerner. Lidt vilde 95% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner👍

Den er billigst hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 5998 DKK.
Læs mere

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

De allerbedste trådløse højtalere. Trådløse højtalere fra 1899 DKK.

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

Alle de bedste bluetooth højtaler modeller. Fremragende bluetooth højtalere fra 499 DKK.

Soundbars

Soundbars

De allerbedste soundbar modeller. Priserne starter på 5499 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

De allerbedste kompakte højtalere. Kompakte højtalere fra 1398 DKK.

Labelprintere

Labelprintere

Alle de bedste labelprinter modeller. Fremragende labelprintere fra 239 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*