Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Subwoofers

Den bedste subwoofer i 2020

Alle subwooferne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet en hel del af anmeldelser så er Denon DSW-1H Trådløs den bedste subwoofer. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Denon DSW-1H Trådløs

Denon DSW-1H Trådløs

🥇 den bedste anmeldte subwoofer

3.84 stjerner baseret på 8 anmeldelser

4478 DKK hos Amazon DE
5199 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny subwoofer, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 21 liste over de bedste subwoofers.

Anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste subwoofer til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en subwoofer. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 1999,- DKK for den billigste subwoofer til 7999,- DKK for den dyreste model.

Opladning og plads nok

Som du nok allerede ved, så har hovedparten af alle subwoofers et batteri som du skal holde opladt før du får noget ud af maskineriet. Til de fleste subwoofers følger der en oplader med. Opladeren skal i stikkontakten, så husk at sikre dig at stikket passer med en dansk stikkontakt hvis du vælger at købe din subwoofer i udlandet.

Som du sikkert har set, så er alle subwoofers ikke lige store. Nogen modeller er større end andre, så husk at overveje om du har plads nok til din nye subwoofer.

Det vil jo være så ærgeligt at ende op med en ny subwoofer som der ikke er plads til.

PS: Sådan har vi fundet den bedste subwoofer

For at finde frem til den bedste subwoofer har vi udvalgt 21 forskellige subwoofers.

Derefter har robotten fundet 126 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte subwoofer.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange subwoofers. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste subwoofer.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Den bedste subwoofer

Bedst anmeldt af subwooferne er Denon DSW-1H Trådløs. Lige nu står den til 4478 DKK (før 5226) hos Amazon DE.

Denon DSW-1H Trådløs

Denon DSW-1H Trådløs

🥇 den bedste anmeldte subwoofer

3.84 stjerner baseret på 8 anmeldelser

4478 DKK hos Amazon DE
5199 DKK hos HiFi Klubben


Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje DALI SUB C-8 D. Lige nu står den til 2833 DKK hos Amazon DE.

DALI SUB C-8 D

DALI SUB C-8 D

🥈 den bedst anmeldte billige subwoofer

2.93 stjerner baseret på 52 anmeldelser

2833 DKK hos Amazon DE
2999 DKK hos HiFi Klubben


Den billige DALI SUB C-8 D koster 1645 DKK mindre end Denon DSW-1H Trådløs herover. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 37%. Uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at der ikke er tale om samme subwoofer.

Sammenligner vi de mange anmeldelser af den bedste subwoofer med gennemsnittet for alle de andre subwoofer modeller, så kan vi lave diagrammet herunder.

Det er ret tydeligt at Denon DSW-1H Trådløs er væsentligt bedre anmeldt end de andre modeller (Denon DSW-1H Trådløs er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det billigere alternativ DALI SUB C-8 D er også bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (DALI SUB C-8 D er her de blå barer).De 10 konkurrenter til bedste subwoofer

Ved siden af den bedste subwoofer herover, så findes der også andre gode subwoofers. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke synes om modellerne lige herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Sonos Sub Trådløs

3.63.5 stjerner

Lige efter de allerbedste subwoofers har vi Sonos Sub Trådløs. I anmeldelserne får den hele 3.6 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 5999 DKK.Argon Audio BASS10 MK2

I anmeldelserne får Argon Audio BASS10 MK2 0 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste subwoofers og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos HiFi Klubben. Der står den til 2499 DKK.Argon Audio BASS12

Argon Audio BASS12 er også blandt de bedst anmeldte subwoofers, da den får 0 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 3499 DKK.Argon Audio BASS15

Argon Audio BASS15 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 0 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👊

Den er billigst hos HiFi Klubben. Hos HiFi Klubben står den til 4499 DKK.Argon Audio BASS8 MK2

Med på siden her har vi også Argon Audio BASS8 MK2, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er netop nu billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 1999 DKK. Argon Audio BASS8 MK2 er derved den billigste subwoofer på denne side.Bowers & Wilkins ASW608

Ligeså ret godt anmeldt er Bowers & Wilkins ASW608. Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos HiFi Klubben. Der står den til 3399 DKK.Bowers & Wilkins ASW610

Bowers & Wilkins ASW610 er placeret til sidst her i vores liste, hvilket heldigvis stadig betyder den er en glimrende subwoofer.

Den får 0 stjerner i anmeldelserne og helt fantastisk er blot 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner👊

Den er netop nu billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 4499 DKK.Bowers & Wilkins ASW610XP

Med på siden her har vi også Bowers & Wilkins ASW610XP. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den er netop nu billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 7999 DKK.Bowers & Wilkins CT SW10

Med på siden her har vi også Bowers & Wilkins CT SW10. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er netop nu billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 5999 DKK.Bowers & Wilkins DB1D

Med på siden her har vi også Bowers & Wilkins DB1D. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er netop nu billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 32999 DKK.
Læs mere

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

De allerbedste trådløse højtalere. Trådløse højtalere fra 699 DKK.

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

Alle de bedste bluetooth højtaler modeller. Fremragende bluetooth højtalere fra 425 DKK.

Soundbars

Soundbars

De allerbedste soundbar modeller. Priserne starter på 1999 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

De allerbedste kompakte højtalere. Kompakte højtalere fra 1198 DKK.

Termometere

Termometere

Alle de bedste termometer modeller. Fremragende termometere fra 50 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*