Altmuligt > Udstyr til børn > Sutteflasker

Den bedste sutteflaske i 2021

Mads Phikamphon

Alle sutteflaskerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet anmeldelser for 15 forskellige sutteflasker. Den bedste sutteflaske er Chicco Step Up 0M+ 150 Ml. Lige herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre sutteflasker.

Chicco Step Up 0M+ 150 Ml

Chicco Step Up 0M+ 150 Ml

🥇 den bedst anmeldte sutteflaske
🥉 den billigste sutteflaske

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

67 DKK hos Amazon DE
68 DKK hos Med24

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god sutteflaske. Vi har derfor udvalgt en del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

For hver model har vores robot fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 15 over de bedste sutteflasker.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få en af de bedste sutteflaske til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge sutteflaske. I listen her går priserne fx. fra 67,- DKK for den billigste sutteflaske til 314,- DKK for den dyreste sutteflaske.

Mange går efter en sutteflaske fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedste modeller fra mærker som Philips Avent.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste sutteflaske

For at kunne finde den bedste sutteflaske, så har vi udvalgt 15 forskellige modeller fra mærker som Philips Avent.

Herefter har robotten indsamlet 21.831 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste sutteflaske.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte sutteflaske

Den bedst anmeldte sutteflaske er Chicco Step Up 0M+ 150 Ml. Den står lige nu til 67 DKK hos Amazon DE.

Chicco Step Up 0M+ 150 Ml

Chicco Step Up 0M+ 150 Ml

🥇 den bedst anmeldte sutteflaske
🥉 den billigste sutteflaske

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

67 DKK hos Amazon DE
68 DKK hos Med24

Helt usædvanlige 100% af Chicco Step Up 0M+ 150 Ml anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Sammenligner vi anmeldelserne af den bedste sutteflaske med gennemsnittet for alle de andre sutteflasker, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er Chicco Step Up 0M+ 150 Ml virkelig bedre anmeldt end alle de andre sutteflasker (Chicco Step Up 0M+ 150 Ml er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Den bedste sutteflaske kommer fra Chicco. Dette mærke klarer sig også virkeligt godt indefor produkter som fx. brystpumper, lusekamme og sutteflasker.

Sutteflasker fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en sutteflaske fra et af de store mærker. Lad os derfor tage et kik på de bedste sutteflasker fra de store mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Philips Avent.

Den bedst anmeldte Philips Avent sutteflaske vi har kunne finde er en Philips Avent Natural 260 Ml. Drage. Den står netop nu til 89 DKK hos Mama Milla.

Lidt vilde 96% af Philips Avent Natural 260 Ml. Drage anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5👍Konkurrenterne

Udover den bedste sutteflaske lige herover, så findes der også en sjat andre spændende sutteflasker. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide sutteflaskerne herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Philips Avent Natural 260 Ml. Drage

4.85 stjerner

Lige udenfor de bedste sutteflasker har vi Philips Avent Natural 260 Ml. Drage. Den får hele 4.8 ud af 5 stjerner. Lidt vilde 96% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5👍

Den står netop nu til 89 DKK hos Mama Milla.Philips Avent Natural Bottle 260ML 1M +

4.85 stjerner

Lige herefter kommer Philips Avent Natural Bottle 260ML 1M +, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner. Lidt vilde 95% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5👍

Den står netop nu til 89 DKK hos Mama Milla.Philips Avent Pakketilbud AVENT Naturalm/sut 260ML 3

4.85 stjerner

Philips Avent Pakketilbud AVENT Naturalm/sut 260ML 3 er også blandt de bedst anmeldte sutteflasker, da den får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har lidt vilde 95% af anmeldelserne på 4-5 stjerner👍

Den står netop nu til 229 DKK hos Med24.Philips Avent Anti-Colic Airfree Vent Giftset

4.85 stjerner

Philips Avent Anti-Colic Airfree Vent Giftset er også blandt de bedst anmeldte sutteflasker, da den får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har lidt vilde 96% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 314 DKK hos Med24.Lansinoh Naturalwave 160 Ml

4.75 stjerner

Lansinoh Naturalwave 160 Ml på samme måde godt anmeldt.

Den får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 68 DKK hos Apopro.Chicco Startsæt Natural Feeling

4.75 stjerner

Chicco Startsæt Natural Feeling ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger rigtigt godt. Hele 92% er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu billigst hos Med24, hvor den står til 174 DKK.Philips Avent Avent Naturalm. Sut Tiger 260ML

4.75 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Philips Avent Avent Naturalm. Sut Tiger 260ML, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har usædvanligt høje 93% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu billigst hos Med24, hvor den står til 89 DKK.Twistshake ANTI-COLIC2 Mdr + 260 Ml

4.64.5 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Twistshake ANTI-COLIC2 Mdr + 260 Ml, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu billigst hos Med24, hvor den står til 68 DKK.Twistshake ANTI-COLIC4 Mdr + 330 Ml

4.64.5 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Twistshake ANTI-COLIC4 Mdr + 330 Ml, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er netop nu billigst hos Med24, hvor den står til 72 DKK.Chicco Sutteflasker Gavesæt Blå

4.64.5 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Chicco Sutteflasker Gavesæt Blå, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Hele 91% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu billigst hos Coop, hvor den står til 250 DKK.Flere modeller

De fremragende sutteflaske modeller herover er ikke de eneste modeller robotten har samlet anmeldelser for. Herunder er en liste med nogle af de andre sutteflaske modeller vi har samlet anmeldelser for.

4.5Philips Avent AVENT Naturali Glas
4.5Twistshake ANTI-COLIC0 Mdr +
4.4Chicco Natural Feeling Sutteflaske

Læs mere

Trækvogne

Trækvogne

De allerbedste trækvogn modeller. Priser fra 136 DKK.

Badebassiner

Badebassiner

Alle de allerbedste badebassiner. Fremragende badebassiner fra 130 DKK.

Rulleskøjter

Rulleskøjter

De bedste rulleskøjter modeller. Rulleskøjter fra 279 DKK.

Fjernstyrede biler

Fjernstyrede biler

De allerbedste fjernstyret bil modeller. Priser fra 245 DKK.

Pusleborde

Pusleborde

Alle de allerbedste pusleborde. Fremragende pusleborde fra 400 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*