Altmuligt > Køkkenudstyr > Tallerkener

De bedste tallerkener i 2021

Mads Phikamphon

Alle tallerkenerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet tusindvis af anmeldelser, så er den bedste tallerken Twistshake Skål Pastelgrå. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Leder du efter en bestemt type tallerken, så går vi også i dybden med frokosttallerkener og middagstallerkener længere nede på denne side.

Twistshake Skål Pastelgrå

Twistshake Skål Pastelgrå

🥇 den bedst anmeldte tallerken

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

39 DKK hos Med24
76 DKK hos Lekmer

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for tallerken. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedst anmeldte tallerkener.

De mange anmeldelser er godt, men du skal også vælge en tallerken der passer til dine behov. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du forhåbentlig spare penge på din nye tallerken.

Det store tallerken valg

Der findes flere forskellige typer tallerkener, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer tallerkener. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige tallerken.

Nogen af de typer du kan overveje er frokosttallerkener og middagstallerkener.

I gennemsnit ligger prisen på frokosttallerkener omkring 300 DKK og middagstallerkener omkring 300 DKK. Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser. For enhver type tallerken er der stor forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer tallerkener, så kan du trygt læse videre på denne side. Herunder kigger vi nemlig på de allerbedste af de 32 tallerkener vi har valgt pga. deres virkeligt gode anmeldelser.

Udover at se på de forskellige typer tallerkener, så tager vi også et kik på de bedste modeller fra store mærker som Ezpz.

Hvordan vi finder den bedste tallerken

For at finde den allerbedste tallerken har vi udvalgt 32 forskellige modeller fra populære mærker som Ezpz.

Derefter har vores robot fundet 2.558 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte tallerken.

For at være sikre på at dække folks forskellige behov, så har vi kigget på mange typer tallerkener. Vi har set på fx. frokosttallerkener og middagstallerkener.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange tallerkener. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste tallerken.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge tallerken udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste tallerken

Bedst anmeldt af alle tallerkenerne er Twistshake Skål Pastelgrå. Den er den bedste tallerken på tværs af alle typer tallerkener. Lige nu står den til 39 DKK hos Med24.

Twistshake Skål Pastelgrå

Twistshake Skål Pastelgrå

🥇 den bedst anmeldte tallerken

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

39 DKK hos Med24
76 DKK hos Lekmer

Twistshake Skål Pastelgrå anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩Det er ikke blot indefor tallerkener at mærket Twistshake klarer sig godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som tallerkener.

Frokosttallerkenerne

Af de frokosttallerkener vi har kigget på er den bedst anmeldte Aida Frokosttallerkener Björk 4 Stk.. Lige nu står den til 299 DKK hos Coop.

Aida Frokosttallerkener Björk 4 Stk.

Aida Frokosttallerkener Björk 4 Stk.

🥉 den billigste tallerken

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

299 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Aida Frokosttallerkener Björk 4 Stk. ligger altså fantastisk godt, da hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis du vil se på de andre frokosttallerken modeller, så kan du se dem her.

Hvis du søger efter en tallerken til børn, så er den bedst anmeldte Lässig Flad Little Spookies Grøn. Den står lige nu til 60 DKK hos Coop.

Lässig Flad Little Spookies Grøn

Lidt vilde 96% af Lässig Flad Little Spookies Grøn anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5👍Tallerkener fra de store mærker

For mange er det vigtigt at gå efter en tallerken fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste tallerkener fra disse mærker.

Der er klart nok flere store tallerken mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Ezpz.

Af de forskellige Ezpz tallerkener, så får EZPZ Plate With 2-IN-1 Happy Mat Pad 540ML Blue flest stjerner i anmeldelserne. Med24 har den lige nu til 229 DKK.

Checker vi anmeldelserne af EZPZ Plate With 2-IN-1 Happy Mat Pad 540ML Blue, så ligger helt vildt høje 92% på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Frokosttallerkener

Frokosttallerkener

De bedst anmeldte frokosttallerkener. Priserne starter på 149 DKK.

Middagstallerkener

Middagstallerkener

Alle de bedste middagstallerkener. Fremragende middagstallerkener til priser fra 179 DKK.

Brødkasser

Brødkasser

De bedste modeller. Priserne starter på 369 DKK.

Knivmagneter

Knivmagneter

De bedst anmeldte knivmagneter. Priserne starter på 126 DKK.

Tekander

Tekander

Alle de bedste tekander. Fremragende tekander til priser fra 209 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*