Altmuligt > Tandbørstehoveder

Det bedste tandbørstehoved i 2021

Mads Phikamphon

Alle tandbørstehovederne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser så er det bedste tandbørstehoved Philips HX6064/10. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Philips HX6064/10

Philips HX6064/10

🥇 det bedst anmeldte tandbørstehoved

4.95 stjerner baseret på 31 anmeldelser

178 DKK hos ProShop
212 DKK hos Med24
235 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for tandbørstehoved. Vi har derfor valgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 16 over de bedste tandbørstehoveder.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der modsvarer det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på dit nye tandbørstehoved.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge tandbørstehoved. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 90,- DKK for det billigste tandbørstehoved til 284,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan finder vi det bedste tandbørstehoved

For at finde det bedste tandbørstehoved har vi udvalgt 16 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 28.881 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte tandbørstehoved.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange tandbørstehoveder. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste tandbørstehoved.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Det bedste tandbørstehoved

Bedst anmeldt af tandbørstehovederne er Philips HX6064/10. Lige nu står det til 178 DKK hos ProShop.

Philips HX6064/10

Philips HX6064/10

🥇 det bedst anmeldte tandbørstehoved

4.95 stjerner baseret på 31 anmeldelser

178 DKK hos ProShop
212 DKK hos Med24
235 DKK hos Whiteaway


Hvis vi sammenligner det bedste tandbørstehoved med alle de andre tandbørstehoved modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Philips HX6064/10 virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre tandbørstehoveder. Philips HX6064/10 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Mærket Philips som det bedste tandbørstehoved kommer fra fremstår også rigtig godt indefor produkter som fx. poseløse støvsugere, citruspressere, hårklippere og babyalarmer.

Leder du efter et tandbørstehoved til børn, så får Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack de bedste anmeldelser. Det står netop nu til 117 DKK hos Med24.

Checker vi Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner🤩De 10 konkurrenter

Udover det bedste tandbørstehoved herover, så findes der også en sjat andre gode tandbørstehoveder. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Philips Premium Plaque Defence Børstehoveder HX9044/17

4.95 stjerner

Philips Premium Plaque Defence Børstehoveder HX9044/17 har vi placeret lige uden for de bedste tandbørstehoveder, da det får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Det er billigst hos ProShop. Hos ProShop står det til 284 DKK.Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder 4.8 stjerner, så det er også ret tæt på de bedste tandbørstehoveder. Vi har lidt vilde 97% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står det til 159 DKK.Braun Oral-B 3D White

4.85 stjerner

Braun Oral-B 3D White får også temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.8 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt. Glimrende 95% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står det til 127 DKK.Oral-B Tandbørstehoveder Sensi Ultrathin 10 Stk.

4.85 stjerner

Oral-B Tandbørstehoveder Sensi Ultrathin 10 Stk. får også temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.8 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Hele 98% er på 4+ stjerner ud af 5.

Det er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står det til 249 DKK.Oral-B Floss Action

4.75 stjerner

Med i listen har vi også Oral-B Floss Action, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Lækre 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det er billigst hos Med24. Hos Med24 står det til 104 DKK. Oral-B Floss Action er derved det billigste tandbørstehoved i listen her over de bedst anmeldte modeller.Philips HX9024/10 4 Stk Tandbørstehoveder

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også Philips HX9024/10 4 Stk Tandbørstehoveder, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt. Glimrende 97% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Det er billigst hos ProShop. Hos ProShop står det til 187 DKK.Philips Tandbørstehoveder Sonicare Sensitive HX6054

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Philips Tandbørstehoveder Sonicare Sensitive HX6054, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt godt. Lækre 96% er nemlig på 4-5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 170 DKK.Oral-B Oral B CrossAction Tandbørstehoveder 5 Stk

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Oral-B Oral B CrossAction Tandbørstehoveder 5 Stk, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner🤩

Netop nu er det billigst hos Elgiganten. Der står det til 249 DKK.Oral-B TriZone Tandbørstehoveder

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Oral-B TriZone Tandbørstehoveder, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos Whiteaway. Der står det til 199 DKK.Et par modeller mere

Udover de gode tandbørstehoved modeller herover, så har vi også samlet anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser. Nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i listen her.

4.6Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack
4.5Philips HX6064/11
4.3Coop Tandbørstehoveder
4.1Braun Oral-B Precision Clean
4.0Jordan Sensitive Tandbørstehoveder

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*