Altmuligt > Tandbørstehoveder

Det bedste tandbørstehoved i 2020

Alle tandbørstehovederne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af af anmeldelser så er det bedste tandbørstehoved Oral B Oral-B Precision Clean Børstehoveder. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Oral B Oral-B Precision Clean Børstehoveder

Oral B Oral-B Precision Clean Børstehoveder

🥇 det bedste anmeldte tandbørstehoved

4.85 stjerner baseret på 4.723 anmeldelser

148 DKK hos Amazon DE
205 DKK hos HQ Hair
280 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for tandbørstehoved. Vi har derfor valgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 43 over de bedste tandbørstehoveder.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der modsvarer det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på dit nye tandbørstehoved.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge tandbørstehoved. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 59,- DKK for det billigste tandbørstehoved til 245,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan finder vi det bedste tandbørstehoved

For at finde det bedste tandbørstehoved har vi udvalgt 43 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 63.678 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte tandbørstehoved.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange tandbørstehoveder. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste tandbørstehoved.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Det bedste tandbørstehoved

Bedst anmeldt af tandbørstehovederne er Oral B Oral-B Precision Clean Børstehoveder. Lige nu står det til 148 DKK hos Amazon DE.

Oral B Oral-B Precision Clean Børstehoveder

Oral B Oral-B Precision Clean Børstehoveder

🥇 det bedste anmeldte tandbørstehoved

4.85 stjerner baseret på 4.723 anmeldelser

148 DKK hos Amazon DE
205 DKK hos HQ Hair
280 DKK hos Coop

Oral B Oral-B Precision Clean Børstehoveder anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 96% er på 4-5 stjerner.Hvis vi sammenligner det bedste tandbørstehoved med alle de andre tandbørstehoved modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Oral B Oral-B Precision Clean Børstehoveder virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre tandbørstehoveder. Oral B Oral-B Precision Clean Børstehoveder er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Leder du efter et tandbørstehoved til børn, så får Philips Børster Sonicare 2-P de bedste anmeldelser. Det står netop nu til 102 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af Philips Børster Sonicare 2-P ligger altså godt. Lækre 86% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.De 10 konkurrenter

Udover det bedste tandbørstehoved herover, så findes der også en sjat andre gode tandbørstehoveder. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Oral-B CrossAction 8+2

4.85 stjerner

Oral-B CrossAction 8+2 har vi placeret lige uden for de bedste tandbørstehoveder, da det får hele 4.8 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 95% er på 4 eller 5 stjerner.

Det er billigst hos ProShop. Hos ProShop står det til 201 DKK.Philips Sonicare Plaque Premium Tandbørstehoveder 4 Stk.

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Philips Sonicare Plaque Premium Tandbørstehoveder 4 Stk. 4.7 stjerner, så det er også ret tæt på de bedste tandbørstehoveder. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Det er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står det til 281 DKK.Oral-B Precision Clean Refill 4 Stk

4.75 stjerner

Oral-B Precision Clean Refill 4 Stk får også temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Hele 95% er på 4+ stjerner ud af 5.

Det er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står det til 125 DKK.

Oral-B Precision Clean Refill 4 Stk er også det billigste tandbørstehoved i listen her over de bedst anmeldte modeller.Philips Tandbørstehoveder Sonicare W3 Premium HX9064 White

4.75 stjerner

Ganske tæt på toppen har vi også Philips Tandbørstehoveder Sonicare W3 Premium HX9064 White, der i anmeldelserne får 4.7 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er billigst hos Computersalg. Hos Computersalg står det til 243 DKK.Philips Premium Plaque Defence Børstehoveder HX9044/17

4.75 stjerner

Her på siden har vi også Philips Premium Plaque Defence Børstehoveder HX9044/17, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har lidt vilde 95% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 236 DKK.Philips G3 Premium Gum Care Tandbørstehoveder HX9054/17

4.75 stjerner

Her på siden har vi også Philips G3 Premium Gum Care Tandbørstehoveder HX9054/17, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 233 DKK.Oral-B Oral B 3D White Tandbørstehoveder

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Oral-B Oral B 3D White Tandbørstehoveder, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har usædvanligt høje 93% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos Computersalg. Der står det til 177 DKK.Oral-B Oral B CrossAction Tandbørstehoveder

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Oral-B Oral B CrossAction Tandbørstehoveder, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Hele 94% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos Computersalg. Der står det til 123 DKK.Oral-B FlossAction Tandbørstehoveder

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Oral-B FlossAction Tandbørstehoveder, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 126 DKK.Braun Refiller FlossAction 5

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Braun Refiller FlossAction 5, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt godt. Glimrende 95% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos Computersalg. Der står det til 171 DKK.Et par modeller mere

Udover de gode tandbørstehoved modeller herover, så har vi også samlet anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser. Nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i listen her.

Skræmmende nok så er der tandbørstehoveder der får helt ned til under ret triste 3 stjerner.

4.7Oral-B TriZone Tandbørstehoveder
4.7Oral-B Sensi Ultrathin Tandbørstehoveder
4.6Oral-B Floss Action
4.6Philips Sonicare Tandbørstehoveder HX9073/07
4.6Oral-B Precision Clean 8+2
4.6Philips HX9024/10 4 Stk Tandbørstehoveder
4.6Philips HX6064/10
4.6Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack
4.6Philips Tandbørstehoveder Sonicare Sensitive HX6054
4.6Philips G3 Premium Gum Care Tandbørstehoveder HX9054/33
4.5Oral-B Sensitive Tandbørstehoveder
4.5Philips HX6064/11
4.4Philips Børster Sonicare 2-P
4.3Coop Tandbørstehoveder
4.1Oral-B Oral B CrossAction Tandbørstehoveder 5 Stk
4.0Jordan Sensitive Tandbørstehoveder
4.0Oral-B Tandbørstehoveder Til Børn
3.7Philips Sonicare Børstehoveder
3.1Oral-B Precision Clean Tandbørstehoveder
2.0Oral-B Tandbørstehoveder Sensi Ultrathin 10 Stk.

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*