Altmuligt > Tandbørstehoveder

Det bedste tandbørstehoved i 2021

Mads Phikamphon

Alle tandbørstehovederne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser så er det bedste tandbørstehoved Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder

Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder

🥇 det bedst anmeldte tandbørstehoved

4.85 stjerner baseret på 15.192 anmeldelser

159 DKK hos Coolshop
169 DKK hos Elgiganten
190 DKK hos Gucca

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for tandbørstehoved. Vi har derfor valgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 34 over de bedste tandbørstehoveder.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der modsvarer det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på dit nye tandbørstehoved.

PS: Hvordan vi finder det bedste tandbørstehoved

For at finde det bedste tandbørstehoved har vi udvalgt 34 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 101.617 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte tandbørstehoved.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste tandbørstehoved.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Det bedste tandbørstehoved

Bedst anmeldt af tandbørstehovederne er Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder. Lige nu står det til 159 DKK hos Coolshop.

Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder

Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder

🥇 det bedst anmeldte tandbørstehoved

4.85 stjerner baseret på 15.192 anmeldelser

159 DKK hos Coolshop
169 DKK hos Elgiganten
190 DKK hos Gucca

Checker vi Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder anmeldelserne, så ligger lidt vilde 97% på 4 eller 5 stjerner.Hvis vi sammenligner det bedste tandbørstehoved med alle de andre tandbørstehoved modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre tandbørstehoveder. Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Mærket Oral B som det bedste tandbørstehoved kommer fra fremstår også rigtig godt indefor produkter som fx. tandbørstehoveder.

Leder du efter et tandbørstehoved til børn, så får Philips Børster Sonicare 2-P de bedste anmeldelser. Det står netop nu til 110 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af Philips Børster Sonicare 2-P ligger altså særdeles godt. Lækre 90% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.De 10 konkurrenter

Udover det bedste tandbørstehoved herover, så findes der også en sjat andre gode tandbørstehoveder. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Oral-B Tandbørstehoveder Sensitive UltraThin 5 Pcs

4.85 stjerner

Oral-B Tandbørstehoveder Sensitive UltraThin 5 Pcs har vi placeret lige uden for de bedste tandbørstehoveder, da det får hele 4.8 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså virkeligt godt. Hele 97% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner👍

Det er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 249 DKK.Oral-B Tandbørstehoveder Sensi Ultrathin 10 Stk.

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Oral-B Tandbørstehoveder Sensi Ultrathin 10 Stk. 4.8 stjerner, så det er også ret tæt på de bedste tandbørstehoveder. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt godt. Lækre 98% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står det til 249 DKK.Oral-B Floss Action

4.75 stjerner

Oral-B Floss Action får også temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.7 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Lækre 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står det til 99 DKK.

Oral-B Floss Action er også det billigste tandbørstehoved i listen her over de bedst anmeldte modeller.Philips Sonicare Plaque Premium Tandbørstehoveder 4 Stk.

4.75 stjerner

Ganske tæt på toppen har vi også Philips Sonicare Plaque Premium Tandbørstehoveder 4 Stk., der i anmeldelserne får 4.7 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er billigst hos ProShop. Hos ProShop står det til 242 DKK.Philips Sonicare Tandbørstehoveder HX9073/07

4.75 stjerner

Her på siden har vi også Philips Sonicare Tandbørstehoveder HX9073/07, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Helt vildt høje 92% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 221 DKK.Oral-B Precision Clean Refill 4 Stk

4.75 stjerner

Her på siden har vi også Oral-B Precision Clean Refill 4 Stk, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Lækre 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 129 DKK.Oral-B Precision Clean 8+2

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Oral-B Precision Clean 8+2, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har lidt vilde 97% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5👍

Netop nu er det billigst hos Whiteaway. Der står det til 278 DKK.Philips HX9024/10 4 Stk Tandbørstehoveder

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Philips HX9024/10 4 Stk Tandbørstehoveder, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt. Glimrende 96% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos Computersalg. Der står det til 181 DKK.Philips Tandbørstehoveder Sonicare Sensitive HX6054

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Philips Tandbørstehoveder Sonicare Sensitive HX6054, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså rigtigt godt, da glimrende 94% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 181 DKK.Philips Tandbørstehoveder Sonicare W3 Premium HX9064 White

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Philips Tandbørstehoveder Sonicare W3 Premium HX9064 White, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Usædvanligt høje 91% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 222 DKK.Et par modeller mere

Udover de gode tandbørstehoved modeller herover, så har vi også samlet anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser. Nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i listen her.

4.7Oral-B CrossAction 8+2
4.7Philips Premium Plaque Defence Børstehoveder HX9044/17
4.7Philips G3 Premium Gum Care Tandbørstehoveder HX9054/17
4.7Oral-B Oral B CrossAction Tandbørstehoveder
4.7Oral-B Oral B CrossAction Tandbørstehoveder 5 Stk
4.7Oral-B Oral B 3D White Tandbørstehoveder
4.7Philips Phillips G2 Optimal Gum Care Tandbørstehoveder HX9034/10
4.7Oral-B FlossAction Tandbørstehoveder
4.7Braun Refiller FlossAction 5
4.7Oral-B TriZone Tandbørstehoveder
4.7Oral-B Sensi Ultrathin Tandbørstehoveder
4.6Philips Børster Sonicare 2-P
4.6Philips HX6064/10
4.6Philips G3 Premium Gum Care Tandbørstehoveder HX9054/33
4.5Oral-B Sensitive Tandbørstehoveder
4.5Philips HX6064/11
4.3Coop Tandbørstehoveder
4.1Oral-B Precision Clean Tandbørstehoveder
4.0Jordan Sensitive Tandbørstehoveder
4.0Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack
3.9Philips Sonicare Børstehoveder

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*