Altmuligt > Tandbørstehoveder

Det bedste tandbørstehoved i 2021

Mads Phikamphon

Alle tandbørstehovederne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser så er det bedste tandbørstehoved Philips HX6064/10. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Philips HX6064/10

Philips HX6064/10

🥇 det bedst anmeldte tandbørstehoved

4.95 stjerner baseret på 31 anmeldelser

166 DKK hos Computersalg
176 DKK hos ProShop
212 DKK hos Med24

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for tandbørstehoved. Vi har derfor valgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 13 over de bedste tandbørstehoveder.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der modsvarer det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på dit nye tandbørstehoved.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge tandbørstehoved. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 70,- DKK for det billigste tandbørstehoved til 249,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan finder vi det bedste tandbørstehoved

For at finde det bedste tandbørstehoved har vi udvalgt 13 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 22.815 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte tandbørstehoved.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange tandbørstehoveder. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste tandbørstehoved.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Det bedste tandbørstehoved

Bedst anmeldt af tandbørstehovederne er Philips HX6064/10. Lige nu står det til 166 DKK hos Computersalg.

Philips HX6064/10

Philips HX6064/10

🥇 det bedst anmeldte tandbørstehoved

4.95 stjerner baseret på 31 anmeldelser

166 DKK hos Computersalg
176 DKK hos ProShop
212 DKK hos Med24


Hvis vi sammenligner det bedste tandbørstehoved med alle de andre tandbørstehoved modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Philips HX6064/10 virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre tandbørstehoveder. Philips HX6064/10 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Mærket Philips som det bedste tandbørstehoved kommer fra fremstår også rigtig godt indefor produkter som fx. poseløse støvsugere, citruspressere, hårklippere og babyalarmer.

Leder du efter et tandbørstehoved til børn, så får Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack de bedste anmeldelser. Det står netop nu til 116 DKK hos Med24.

Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack

Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack

🥉 det billigste tandbørstehoved

4.64.5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

116 DKK hos Med24
149 DKK hos Elgiganten

Checker vi anmeldelserne af Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack, så har vi helt utrolige 100% på 4-5 stjerner🤩Ifht. alle andre tandbørstehoveder, så er Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack billigere end modellerne til voksne.

De 10 konkurrenter

Udover det bedste tandbørstehoved herover, så findes der også en sjat andre gode tandbørstehoveder. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Philips Premium Plaque Defence Børstehoveder HX9044/17

4.95 stjerner

Philips Premium Plaque Defence Børstehoveder HX9044/17 har vi placeret lige uden for de bedste tandbørstehoveder, da det får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Det er billigst hos Computersalg. Hos Computersalg står det til 231 DKK.Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Oral B Oral-B Sensi Ultrathin Børstehoveder 4.8 stjerner, så det er også ret tæt på de bedste tandbørstehoveder. Vi har lidt vilde 97% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Skousen. Hos Skousen står det til 149 DKK.Braun Oral-B 3D White

4.85 stjerner

Braun Oral-B 3D White får også temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.8 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt. Glimrende 95% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står det til 117 DKK.Oral-B Tandbørstehoveder Sensi Ultrathin 10 Stk.

4.85 stjerner

Oral-B Tandbørstehoveder Sensi Ultrathin 10 Stk. får også temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.8 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 98% er på 4 eller 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står det til 249 DKK.

Oral-B Tandbørstehoveder Sensi Ultrathin 10 Stk. er også det billigste tandbørstehoved i listen her over de bedst anmeldte modeller.Oral-B Floss Action

4.75 stjerner

Ligeså godt anmeldt er Oral-B Floss Action. Det får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Lækre 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos Med24. Der står det til 104 DKK.Philips HX9024/10 4 Stk Tandbørstehoveder

4.75 stjerner

Her på siden har vi også Philips HX9024/10 4 Stk Tandbørstehoveder, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt. Glimrende 97% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos Computersalg. Der står det til 178 DKK.Philips Tandbørstehoveder Sonicare Sensitive HX6054

4.75 stjerner

Med på listen har vi også Philips Tandbørstehoveder Sonicare Sensitive HX6054, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt. Glimrende 96% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner👍

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 170 DKK. Philips Tandbørstehoveder Sonicare Sensitive HX6054 er derved det billigste tandbørstehoved i listen her over de bedst anmeldte modeller.Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi også Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack, da det i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner🤩

Det er billigst hos Med24. Hos Med24 står det til 116 DKK. Oral-B Tandbørstehoveder CrossAction 2 Pack er derved det billigste tandbørstehoved i listen her over de bedst anmeldte modeller.

Bemærk dog at modellen her er beregnet til børn.Philips HX6064/11

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Philips HX6064/11, da det i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 88% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er det billigst hos ProShop. Der står det til 184 DKK.Coop Tandbørstehoveder

4.34.5 stjerner

Med på listen har vi også Coop Tandbørstehoveder, da det i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Netop nu er det billigst hos Coop. Der står det til 70 DKK. Coop Tandbørstehoveder er derved det billigste tandbørstehoved i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*