Altmuligt > Boligudstyr > Tandkrus

Det bedste tandkrus i 2021

Mads Phikamphon

Alle tandkrussene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 2 forskellige tandkrus. Det bedste tandkrus er Ib Laursen Tandkrus. Nedenfor kigger vi på hvorfor det er det bedste valg ifht. andre tandkrus.

Ib Laursen Tandkrus

Ib Laursen Tandkrus

🥇 det bedst anmeldte tandkrus
🥉 det billigste tandkrus

4.95 stjerner baseret på 15 anmeldelser

39 DKK hos Mosters Skur

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt tandkrus. Vi har derfor udvalgt en masse modeller der allesammen får fremragende anmeldelser på nettet.

For hver model har vores robot samlet anmeldelserne sammen og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 2 over de bedste tandkrus.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste tandkrus til en god pris.

PS: Sådan har vi fundet det bedste tandkrus

For at finde det bedste tandkrus har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 68 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte tandkrus.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste tandkrus.

På den måde behøver du ikke vælge udfra hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er det bedste valg.


Det bedst anmeldte tandkrus

Det bedst anmeldte tandkrus er Ib Laursen Tandkrus. Det står lige nu til 39 DKK hos Mosters Skur.

Ib Laursen Tandkrus

Ib Laursen Tandkrus

🥇 det bedst anmeldte tandkrus
🥉 det billigste tandkrus

4.95 stjerner baseret på 15 anmeldelser

39 DKK hos Mosters Skur

Helt utrolige 100% af Ib Laursen Tandkrus anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Sammenligner vi anmeldelserne af det bedste tandkrus med gennemsnittet for alle de andre tandkrus, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede.

Som du kan se, så er Ib Laursen Tandkrus noget bedre anmeldt end alle de andre modeller (Ib Laursen Tandkrus er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det bedste tandkrus kommer fra Ib Laursen. Dette mærke klarer sig også fremragende indefor produkter som fx. køkkenrulleholdere og tandkrus.

Konkurrenterne

Udover det bedste tandkrus herover, så findes der også en sjat andre gode tandkrus. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide tandkrussene herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Jack NJill Jack N

4.64.5 stjerner

Lige efter de bedste tandkrus har vi Jack NJill Jack N' Jill Koala. Det får hele 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Hele 90% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Det står lige nu til 44 DKK hos Med24.
Læs mere

Strygebetræk

Strygebetræk

De bedste strygebetræk. Fremragende strygebetræk fra 94 DKK.

Lysestager

Lysestager

De bedste lysestage modeller. Priser fra 329 DKK.

Puder

Puder

De allerbedste puder. Priserne starter på 79 DKK.

Affaldsspande

Affaldsspande

De bedste affaldsspande. Fremragende affaldsspande fra 129 DKK.

Alarmsystemer

Alarmsystemer

De bedste alarmsystem modeller. Priser fra 999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*