Altmuligt > Beauty sager > Tandpastaer

Den bedste tandpasta i 2021

Mads Phikamphon

Alle tandpastaerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Weleda Salt Toothpaste 75ML den bedste tandpasta. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Weleda Salt Toothpaste 75ML

Weleda Salt Toothpaste 75ML

🥇 den bedst anmeldte tandpasta

5.05 stjerner baseret på 11 anmeldelser

40 DKK hos Med24
44 DKK hos Netspiren
46 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god tandpasta. Vi har derfor fundet en del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 37 listen her over nogle af de bedst anmeldte tandpastaer.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en tandpasta der modsvarer hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste tandpasta til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nytandpasta. I listen her svinger priserne fra fornuftige 18,- DKK for den billigste tandpasta til hele 84,- DKK for den dyreste tandpasta.

En del folk går efter en tandpasta fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Colgate, Gum, Marvis og Urtekram.

Kigger du efter en særlig slags en tandpasta, så kan du evt. se på en tandpasta til børn.

Sådan finder vi frem til den bedste tandpasta

For at kunne finde frem til den allerbedste tandpasta, så har vi udvalgt 37 forskellige tandpastaer fra populære mærker som Colgate, Gum, Marvis og Urtekram.

Herefter har robotten fundet 9.443 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste tandpasta.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge tandpasta udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte tandpasta

Den bedst anmeldte tandpasta er Weleda Salt Toothpaste 75ML. Den står lige nu til 40 DKK hos Med24.

Weleda Salt Toothpaste 75ML

Weleda Salt Toothpaste 75ML

🥇 den bedst anmeldte tandpasta

5.05 stjerner baseret på 11 anmeldelser

40 DKK hos Med24
44 DKK hos Netspiren
46 DKK hos Helsebixen

Anmeldelserne af Weleda Salt Toothpaste 75ML ligger fantastisk godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste tandpasta med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er Weleda Salt Toothpaste 75ML noget bedre anmeldt end de andre tandpasta modeller (Weleda Salt Toothpaste 75ML er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle tandpastaerne er de grå).Den bedste model stammer fra Weleda. Dette mærke fremstår også særdeles godt indefor produkter som tandpastaer.

Den bedste økologiske tandpasta

Søger du efter en økologisk tandpasta, så får Lavera Complete CareFlouride-Free 75 Ml de bedste anmeldelser. Den står nu til 36 DKK hos Med24.

Checker vi anmeldelserne af Lavera Complete CareFlouride-Free 75 Ml, så har vi helt vildt høje 94% på 4-5 stjerner.Hvis du leder efter en tandpasta til børn, så er den bedst anmeldte Green People 50 Ml. Den står nu til 41 DKK hos Med24.

Anmeldelserne af Green People 50 Ml ligger fantastisk godt. Hele 100% ligger på 4+ stjerner ud af 5.Tandpastaer fra de store mærker

Mange folk går efter en tandpasta fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste tandpastaer fra de store mærker.

De store og populære tandpasta mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Colgate, Gum, Marvis og Urtekram. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte model fra hvert af mærkerne.

Den allerbedst anmeldte Colgate tandpasta vi har fundet er en Colgate Original Pumpe 100 Ml.. Netop nu har vi Colgate Original Pumpe 100 Ml. til 27 DKK hos Med24.

Colgate Original Pumpe 100 Ml.

Colgate Original Pumpe 100 Ml.

4.75 stjerner baseret på 1.286 anmeldelser

27 DKK hos Med24

Anmeldelserne af Colgate Original Pumpe 100 Ml. ligger altså usædvanligt godt, da hele 95% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner👍Den bedst anmeldte Gum tandpasta vi har fundet er en GUM SENSIVITAL1 Stk. Den står for tiden til 25 DKK (før 30) hos Apopro.

Checker vi anmeldelserne af GUM SENSIVITAL1 Stk, så ligger helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Den allerbedst anmeldte Marvis tandpasta vi har fundet er en Marvis Classic Strong Mint 85 Ml. Netop nu har vi Marvis Classic Strong Mint 85 Ml til 36 DKK hos Med24.

Helt utrolige 100% af Marvis Classic Strong Mint 85 Ml anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Den bedst anmeldte Urtekram tandpasta vi har fundet er en Urtekram Body Care Urtekram Mint 75 G. Den står for tiden til 25 DKK hos Med24.10 konkurrenter til bedste tandpasta

Ved siden af den bedste tandpasta ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende tandpastaer. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg. Fx. hvis du ikke helt lide tandpastaerne herover🙂

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Camette Granodent Neem 50 Ml

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste tandpastaer har vi Camette Granodent Neem 50 Ml. Den får nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Med24, hvor den står til 45 DKK.Strepsils SanteVitamin B12

5.05 stjerner

Lige herefter har vi Strepsils SanteVitamin B12. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 65 DKK.Marvis Classic Strong Mint 85 Ml

5.05 stjerner

Marvis Classic Strong Mint 85 Ml er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 36 DKK.SPLAT Blackwood 75 Ml

5.05 stjerner

SPLAT Blackwood 75 Ml er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger fantastisk godt. Hele 100% ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Netspiren, hvor den står til 63 DKK.GUM SENSIVITAL1 Stk

5.05 stjerner

GUM SENSIVITAL1 Stk er med 5 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser, selvom den er lidt udenfor de bedste tandpastaer. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Apopro, hvor den står til 25 DKK.Oral-B 3D White Deep CLEAN272757

5.05 stjerner

Oral-B 3D White Deep CLEAN272757 er med 5 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser, selvom den ikke er helt med blandt de bedste tandpastaer. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Elgiganten, hvor den står til 39 DKK.Green People 50 Ml

4.95 stjerner

Green People 50 Ml er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god tandpasta.

Green People 50 Ml får 4.9 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Med24, hvor den står til 41 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her er målrettet børnene.Lavera Complete CareFlouride-Free 75 Ml

4.75 stjerner

Lavera Complete CareFlouride-Free 75 Ml er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god tandpasta.

Lavera Complete CareFlouride-Free 75 Ml får 4.7 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Med24, hvor den står til 36 DKK.

Denne model er desuden økologisk.Pharma Nord Zymbion Q10 75ML

4.75 stjerner

Pharma Nord Zymbion Q10 75ML er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god tandpasta.

Pharma Nord Zymbion Q10 75ML får 4.7 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 91% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Apopro, hvor den står til 84 DKK.Colgate Original Pumpe 100 Ml.

4.75 stjerner

Colgate Original Pumpe 100 Ml. er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god tandpasta.

Colgate Original Pumpe 100 Ml. får 4.7 stjerner i anmeldelserne. Vi har lidt vilde 95% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner👍

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 27 DKK.Endnu flere tandpasta modeller

De spændende modeller ovenfor er slet ikke de eneste modeller robotten har samlet anmeldelser for.

Lige herunder har vi en liste med 26 af de andre tandpastaer vi har samlet anmeldelser for.

Som du kan se i listen, så er der tandpastaer modeller som får ned til under virkeligt triste 2 stjerner i anmeldelserne😮

4.7GUM Junior 7-12 År 50 Ml
4.7Colgate Whitening 100 Ml.
4.7Kingfisher Fennikel M. Fluor 100 Ml
4.7Kingfisher KingfischerMynte M. Fluor 100 Ml
4.7Kingfisher Mynte Uden Flour 100 Ml
4.6Sante Med B12
4.6A. Vogel Echinacea 100 G
4.6Marvis Aquatic Mint 85 Ml
4.6Marvis Ginger Mint 85 Ml
4.6Marvis Cinnamon Mint 85 Ml
4.5Weleda Ratanhia Toothpaste 75ML
4.5GUM Original WHITE75 Ml
4.5Oral-B Pro-Expert Professional Protection 75 Ml
4.4Urtekram Body Care Urtekram Mint 75 G
4.3Weleda Calendula Toothpaste 75ML
4.3SPLAT M. Ingefær 75 Ml
4.2Diverse M. Propolis & Manuka Honning 100 G
4.1Colgate Max Fresh Clean Mint 100 Ml.
4.0IWhite Instant 75 Ml
4.0IWhite Dark Stains 75 Ml
3.9Urtekram Mint & 75 Ml
3.8Comvita Whitning M.citrus Mint 100 Ml
3.8Urtekram Body Care Urtekram Aloe Vera 75 G
3.5Oral-B Pro-Expert Fresh BREATH989932
2.0GUM HALICONTROL75 Ml
1.0Oral-B Complete Mouthwash + Whitening 75 Ml

Læs mere

Toiletpapir

Toiletpapir

Alle de allerbedste modeller. Fremragende toiletpapir fra 68 DKK.

øjencremer

øjencremer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende øjencremer fra 119 DKK.

Hårfarver

Hårfarver

Alle de bedst anmeldte hårfarve modeller. Fremragende hårfarver fra 95 DKK.

Hårelastikker

Hårelastikker

Alle de allerbedste modeller. Fremragende hårelastikker fra 19 DKK.

Eau de toiletter

Eau de toiletter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende eau de toiletter fra 143 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*