Altmuligt > Beauty sager > Tandpastaer

Den bedste tandpasta i 2021

Mads Phikamphon

Alle tandpastaerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Camette Granodent Neem 50 Ml den bedste tandpasta. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Camette Granodent Neem 50 Ml

Camette Granodent Neem 50 Ml

🥇 den bedst anmeldte tandpasta

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

45 DKK hos Med24
45 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god tandpasta. Vi har derfor fundet en del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 15 listen her over nogle af de bedst anmeldte tandpastaer.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en tandpasta der modsvarer hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste tandpasta til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nytandpasta. I listen her svinger priserne fra fornuftige 16,- DKK for den billigste tandpasta til hele 89,- DKK for den dyreste tandpasta.

En del folk går efter en tandpasta fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Colgate.

Kigger du efter en særlig slags en tandpasta, så kan du evt. se på en tandpasta til børn.

Sådan finder vi frem til den bedste tandpasta

For at kunne finde frem til den allerbedste tandpasta, så har vi udvalgt 15 forskellige tandpastaer fra populære mærker som Colgate.

Herefter har robotten fundet 3.523 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste tandpasta.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge tandpasta udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte tandpasta

Den bedst anmeldte tandpasta er Camette Granodent Neem 50 Ml. Den står lige nu til 45 DKK hos Med24. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr tandpasta. Prisen ligger nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de viste tandpastaer.

Camette Granodent Neem 50 Ml

Camette Granodent Neem 50 Ml

🥇 den bedst anmeldte tandpasta

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

45 DKK hos Med24
45 DKK hos Helsebixen

Camette Granodent Neem 50 Ml anmeldelserne ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Colgate Whitening 100 Ml.. Den står lige nu til 18 DKK hos Med24.

Colgate Whitening 100 Ml.

Colgate Whitening 100 Ml.

🥈 den bedst anmeldte billige tandpasta

4.75 stjerner baseret på 4 anmeldelser

18 DKK hos Med24
30 DKK hos Amazon DE

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Colgate Whitening 100 Ml. er på 4+ ud af 5 stjerner.Vælger du at købe den billige Colgate Whitening 100 Ml. i stedet for modellen herover, så vil du spare 27 DKK. Det er det samme som at du kan spare 60%👍

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste tandpasta med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er Camette Granodent Neem 50 Ml noget bedre anmeldt end de andre tandpasta modeller (Camette Granodent Neem 50 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle tandpastaerne er de grå).Den billigere model Colgate Whitening 100 Ml. er også noget bedre end gennemsnittet for alle tandpastaerne. Se blot diagrammet lidt længere nede (Colgate Whitening 100 Ml. er her de øverste blå barer).Mærket Camette som den bedste model stammer fra fremstår også særdeles godt indefor kategorier som tandpastaer.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige model fra Colgate.

Colgate fremstår også virkeligt godt indefor kategorier som tandpastaer.

Den bedste økologiske tandpasta

Søger du efter en økologisk tandpasta, så får Urtekram Mint & 75 Ml de bedste anmeldelser. Den står nu til 25 DKK hos Med24.Hvis du leder efter en tandpasta til børn, så er den bedst anmeldte GUM Junior 7-12 År 50 Ml. Den står nu til 21 DKK (før 28) hos Apopro.

GUM Junior 7-12 År 50 Ml anmeldelserne ligger rigtigt godt. Lækre 94% er på 4 eller 5 stjerner.Tandpastaer fra de store mærker

Mange folk går efter en tandpasta fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste tandpastaer fra de store mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære tandpasta mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Colgate.

Den bedst anmeldte Colgate tandpasta vi har fundet er en Colgate Original Pumpe 100 Ml.. Den står for tiden til 27 DKK hos Med24.

Anmeldelserne af Colgate Original Pumpe 100 Ml. ligger altså rigtigt godt, da hele 93% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste tandpasta

Ved siden af den bedste tandpasta ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende tandpastaer. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg. Fx. hvis du ikke helt lide tandpastaerne herover🙂

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Colgate Original Pumpe 100 Ml.

4.75 stjerner

Lige herefter har vi Colgate Original Pumpe 100 Ml.. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger rigtigt godt, da glimrende 93% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Med24, hvor den står til 27 DKK.Kingfisher Fennikel M. Fluor 100 Ml

4.75 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden Kingfisher Fennikel M. Fluor 100 MlI anmeldelserne får den 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt. Glimrende 96% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 53 DKK.GUM Junior 7-12 År 50 Ml

4.64.5 stjerner

GUM Junior 7-12 År 50 Ml er med 4.6 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser, selvom den ikke er helt med blandt de bedste tandpastaer. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Hele 94% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Apopro, hvor den står til 21 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her er målrettet børnene.GUM Original WHITE75 Ml

4.54.5 stjerner

GUM Original WHITE75 Ml er med 4.5 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser, selvom den ikke er helt med blandt de bedste tandpastaer. Hele 88% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Apopro, hvor den står til 25 DKK.Oral-B Pro-Expert Professional Protection 75 Ml

4.54.5 stjerner

Oral-B Pro-Expert Professional Protection 75 Ml er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god tandpasta.

Oral-B Pro-Expert Professional Protection 75 Ml får 4.5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 87% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Elgiganten, hvor den står til 17 DKK.SPLAT M. Ingefær 75 Ml

4.34.5 stjerner

SPLAT M. Ingefær 75 Ml er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god tandpasta.

SPLAT M. Ingefær 75 Ml får 4.3 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 59 DKK.Colgate Max Fresh Clean Mint 100 Ml.

4.14 stjerner

Colgate Max Fresh Clean Mint 100 Ml. er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god tandpasta.

Colgate Max Fresh Clean Mint 100 Ml. får 4.1 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den billigste pris hos Med24, hvor den står til 16 DKK. Colgate Max Fresh Clean Mint 100 Ml. er derved den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Oral-B Pro-Expert Fresh BREATH989932

4.04 stjerner

Oral-B Pro-Expert Fresh BREATH989932 er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god tandpasta.

Oral-B Pro-Expert Fresh BREATH989932 får 4 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den bedste pris hos Elgiganten, hvor den står til 29 DKK.Endnu flere tandpasta modeller

De spændende modeller ovenfor er slet ikke de eneste modeller robotten har samlet anmeldelser for.

Lige herunder har vi en liste med 3 af de andre tandpastaer vi har samlet anmeldelser for.

4.0IWhite Instant 75 Ml
4.0Urtekram Mint & 75 Ml
3.8Urtekram Body Care Urtekram Aloe Vera 75 G

Læs mere

Toiletpapir

Toiletpapir

Alle de bedst anmeldte toiletpapir modeller. Fremragende toiletpapir fra 69 DKK.

øjencremer

øjencremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende øjencremer fra 139 DKK.

Hårfarver

Hårfarver

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende hårfarver fra 95 DKK.

Hårelastikker

Hårelastikker

Alle de bedst anmeldte hårelastik modeller. Fremragende hårelastikker fra 25 DKK.

Eau de toiletter

Eau de toiletter

Alle de allerbedste modeller. Fremragende eau de toiletter fra 177 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*