Altmuligt > Elektronik > Tastature

Det bedste tastatur i 2021

Mads Phikamphon

Alle tastaturene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er det bedste tastatur Logitech OEM K120 Business Keyboard. Hvorfor det er det bedste tastatur ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Logitech OEM K120 Business Keyboard

Logitech OEM K120 Business Keyboard

🥇 det bedst anmeldte tastatur
🥉 det billigste tastatur

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

92 DKK hos ProShop
115 DKK hos Computersalg
178 DKK hos Huma

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for tastatur. Vi har derfor fundet en hel del modeller der hver og en får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange tastature har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 5 over de bedst anmeldte tastature👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker. På den måde kan du få dit nye tastatur til en rigtig god pris.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nytastatur. I listen her svinger prisen fx. fra 92,- DKK for det billigste tastatur til hele 399,- DKK for det dyreste tastatur.

Mange folk går efter et tastatur fra bestemte mærker. Vi har derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Logitech.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede er bevidst om, så har de fleste tastature modeller et batteri som du bør holde opladt for at du får noget brugbart ud af dit nyindkøb.

Hvis du går efter et tastatur med batterier, så må du lige se på om du har batterier nok klar derhjemme - eller om der følger lidt batterier med fra starten af. Det er temmeligt ærgeligt at stå helt uden batterier når du har modtaget dit tastatur.

PS: Hvordan vi har fundet det bedste tastatur

For at kunne finde frem til det bedste tastatur, så har vi udvalgt 5 forskellige tastature fra mærker som Logitech.

Efter vi har udvalgt tastaturene har Find Hold robotten indsamlet 29 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde det absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er det bedste tastatur.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge tastatur udfra hvad en hel del anmeldere tænker er det bedste valg.


Det bedste tastatur

Bedst anmeldt af tastaturene er Logitech OEM K120 Business Keyboard. Lige nu står det til 92 DKK hos ProShop.

Logitech OEM K120 Business Keyboard

Logitech OEM K120 Business Keyboard

🥇 det bedst anmeldte tastatur
🥉 det billigste tastatur

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

92 DKK hos ProShop
115 DKK hos Computersalg
178 DKK hos Huma

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Logitech OEM K120 Business Keyboard er på 4-5 stjerner🤩Sammenligner vi alle anmeldelserne af det allerbedste tastatur med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det herunder. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Logitech OEM K120 Business Keyboard en del bedre end anmeldelserne af de andre modeller (Logitech OEM K120 Business Keyboard er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle tastaturene er gråt).Mærket Logitech som det bedste model stammer fra klarer sig også godt indefor kategorier som fx. tastature.

Tastature fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at gå efter et tastatur fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor se nærmere på et par af de bedste tastature fra de store mærker.

Der er klart nok adskillige store tastatur mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra Logitech.

Ser vi på Logitech tastaturene, så får Logitech OEM K120 Business Keyboard flest stjerner i anmeldelserne. ProShop har det or tiden til 92 DKK.

Logitech OEM K120 Business Keyboard

Logitech OEM K120 Business Keyboard

🥇 det bedst anmeldte tastatur
🥉 det billigste tastatur

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

92 DKK hos ProShop
115 DKK hos Computersalg
178 DKK hos Huma

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Logitech OEM K120 Business Keyboard er på 4-5 stjerner🤩5 konkurrenter til bedste tastatur

Ved siden af det bedste tastatur ovenfor, så findes der også andre fremragende tastature. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om tastaturene herover, for så kan det jo være en af de 5 modeller herunder er det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Speedlink LAMIA

5.05 stjerner

Lige efter de allerbedste tastature har vi Speedlink LAMIA. I anmeldelserne får det nemlig hele 5 ud af 5 stjerner og vildt nok er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Det er for tiden billigst hos ProShop, hvor det står til 191 DKK.DON ONE Salvatore Mekanisk Red Switch

5.05 stjerner

I anmeldelserne får DON ONE Salvatore Mekanisk Red Switch 5 stjerner ud af 5, så det er også super tæt på de bedste modeller og vildt nok er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner👍

Det er til den bedste pris hos Legetøjseksperten. Hos Legetøjseksperten står det til 398 DKK.Logitech + MK120 Desktop Corded

4.34.5 stjerner

Logitech + MK120 Desktop Corded får ligeså gode anmeldelser. Det får nemlig 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står det til 169 DKK.Logitech MK540 Wireless Desktop Set

1.01 stjerne

Logitech MK540 Wireless Desktop Set får ligeså gode anmeldelser. Det får nemlig 1 ud 5 stjerner i anmeldelserne og helt fantastisk er blot 1% er i den triste ende med 1-2 stjerner👊

Det er til den bedste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står det til 399 DKK.
Læs mere

Trafikalarmer

Trafikalarmer

Alle de bedste modeller. Fremragende trafikalarmer fra 207 DKK.

Netværkskabler

Netværkskabler

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 79 DKK.

Walkie talkies

Walkie talkies

Alle de bedst anmeldte walkie talkies. Fremragende walkie talkies til priser fra 155 DKK.

Mobil airconditions

Mobil airconditions

Alle de bedste modeller. Fremragende mobil airconditions fra 3499 DKK.

Luftfriskere

Luftfriskere

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 1120 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*