Altmuligt > Outdoor udstyr > Termoflasker

Den bedste termoflaske i 2020

Alle termoflaskerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af af anmeldelser så er Thermos Termoflaske den bedste termoflaske. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Thermos Termoflaske

Thermos Termoflaske

🥇 den bedste anmeldte termoflaske

4.85 stjerner baseret på 40 anmeldelser

129 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for termoflaske. Vi har derfor valgt en hel del modeller som hver og en får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange termoflasker har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 11 over de bedste termoflasker👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge en model der matcher dine behov, så derfor har vi også set på features for hver af modellerne og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye termoflaske.

Hvordan vi finder den bedste termoflaske

For at finde den allerbedste termoflaske har vi udvalgt 11 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt termoflaskerne har vores robot indsamlet 3.362 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste termoflaske.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge termoflaske udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste termoflaske

Bedst anmeldt af termoflaskerne er Thermos Termoflaske. Lige nu står den til 129 DKK (før 149) hos Coop.

Thermos Termoflaske

Thermos Termoflaske

🥇 den bedste anmeldte termoflaske

4.85 stjerner baseret på 40 anmeldelser

129 DKK hos Coop

Lidt vilde 98% af anmeldelserne af Thermos Termoflaske er på 4 eller 5 stjerner👍Hvis vi sammenligner den allerbedste termoflaske med alle de andre termoflaske modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Thermos Termoflaske virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre termoflaske modeller. Thermos Termoflaske er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.De 10 konkurrenter til bedste termoflaske

Ved siden af den bedste termoflaske herover, så findes der også andre gode termoflasker. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne lige herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Thermos Everyday

4.64.5 stjerner

Thermos Everyday har vi placeret lige uden for de bedste termoflasker, da den får ret gode 4.6 ud af 5 stjerner. Utrolige 96% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 169 DKK.Stelton Collar

4.24.5 stjerner

I anmeldelserne får Stelton Collar 4.2 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Hele 86% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos HM Homeware, hvor den også er på tilbud. Hos HM Homeware står den til 300 DKK.Reer I Rustfrit Stål 350 Ml

4.04 stjerner

Reer I Rustfrit Stål 350 Ml får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 4 ud 5 stjerner

Den er billigst hos Med24. Hos Med24 står den til 149 DKK. Reer I Rustfrit Stål 350 Ml er således den billigste termoflaske på denne side.Twistshake Hot Or COLD420 Ml

3.84 stjerner

Twistshake Hot Or COLD420 Ml får også gode anmeldelser. Den får nemlig 3.8 ud 5 stjerner

Netop nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 198 DKK.Tefal Ståltermos Senator 0.5L SS

3.43.5 stjerner

På listen har vi også Tefal Ståltermos Senator 0.5L SS, der i anmeldelserne får 3.4 stjerner

Netop nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 154 DKK.Yummii Yummii 1L Novo

På listen har vi også Yummii Yummii 1L Novo, der i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner👊

Netop nu er den til den bedste pris hos Outmore. Der står den til 300 DKK.Yummii Yummii 350 Ml Termo

Med på listen over de bedste modeller har vi også Yummii Yummii 350 Ml Termo, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner👊

Netop nu er den til den bedste pris hos Outmore. Der står den til 199 DKK.Yummii Yummii 600 Ml Thermo Flaske

Med på listen over de bedste modeller har vi også Yummii Yummii 600 Ml Thermo Flaske, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Outmore. Der står den til 234 DKK.Stelton Keep Cool

Med på listen over de bedste modeller har vi også Stelton Keep Cool, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 249 DKK.Stelton Keep Cool Misty Rose

Med på listen over de bedste modeller har vi også Stelton Keep Cool Misty Rose, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 249 DKK.
Læs mere

Termokander

Termokander

De allerbedste modeller. Priserne starter på 125 DKK.

Termokrus

Termokrus

De bedst anmeldte termokrus. Termokrus fra 99 DKK.

Kikkerter

Kikkerter

Alle de bedste kikkert modeller. Fremragende kikkerter til priser fra 196 DKK.

Kufferter

Kufferter

De allerbedste modeller. Priserne starter på 699 DKK.

Lommelygter

Lommelygter

De bedst anmeldte lommelygter. Lommelygter fra 49 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*