Termoflaske udsalg - de bedste billige tilbud på termoflasker


Der blev fundet 4 tilbud, så du kan spare 28% på din termoflaske.

Populært valg

Et godt tilbud og en god pris
Thermos termoflaske
En populær option netop nu er en Thermos termoflaske fra Coop

Nedsat 11% fra 149,- til 131,-
Check tilbud

Budget valg

Hvis pengene er begrænsede
Thermos termoflaske
En populær budget option netop nu er en Thermos termoflaske fra Coop

Nedsat 15% fra 129,- til 109,-
Check tilbud


Thermos termoflaske - EverydayThermos termoflaske - Everyday
Spar 28% - Førpris 229,- Nu 164,-
Check tilbud
Thermos termoflaskeThermos termoflaske
Spar 15% - Førpris 129,- Nu 109,-
Check tilbud
Thermos termoflaskeThermos termoflaske
Spar 15% - Førpris 129,- Nu 109,-
Check tilbud
Thermos termoflaskeThermos termoflaske
Spar 11% - Førpris 149,- Nu 131,-
Check tilbud

Listen med termoflasker priser

Her vises de 4 termoflasker tilbud vi har fundet frem efter check af 45 butikker. Gennemsnitligt sparer du 17% på de tilbud og udsalg vi har fundet frem - dvs. mindst 18 DKK, såfremt du helst vil se på beløb i stedet for procenter (det kan være en god ide, da jo er dine penge det gælder om og ikke relative procenter). Ser vi mere på præcis hvor meget du vil spare på din nye termoflaske, så er der fra 11% til 28% at spare på de mange termoflasker tilbud.

Butikker fra England og Tyskland

Vi har ikke fundet nogen termoflasker tilbud er fra udenlandske butikker, men hvis du finder nogen udenlandske tilbud skal er det desuden slet ikke noget problem at finde din termoflaske i en butik udenfor Danmark, da de viste udenlandske online butikker alle leverer toldfrit til Danmark.

Mærkerne

Mange af de viste termoflasker tilbud er fra de samme mærker. Især er der tilbud fra Thermos. Thermos er især kendt for termoflasker.

Det bedste tilbud lige nu er iøvrigt på en Thermos termoflaske til 164,- DKK hos Coop (nedsat 28% fra 229,- DKK). Ifht. de checkede butikker, så er der flest tilbud på termoflasker hos Coop.

Som tidligere nævnt checker vi 45 butikker for termoflaske tilbud. Hvis du synes vi mangler tilbud fra en bestemt butik, så er du altid velkommen til at maile. Viste tilbud og udsalg opdateres hver uge. Denne side med termoflaske tilbud blev sidst opdateret 15/07/2018.

Mere grej

Hvis du søger andre former for grej, så bør du tage et kik på siden her (vi har fundet tilbud hvor du kan spare helt op til X% ifht. normalprisen).

Last updated on July 15, 2018