Altmuligt > Køkkenudstyr > Termoglas

Det bedste termoglas i 2020

Alle termoglassene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet tusindvis af af anmeldelser så er det bedste termoglas Bodum Pavina 6 Stk.. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Bodum Pavina 6 Stk.

Bodum Pavina 6 Stk.

🥇 det bedste anmeldte termoglas

4.75 stjerner baseret på 12.568 anmeldelser

200 DKK hos Coop
200 DKK hos HM Homeware
295 DKK hos Amazon UK

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at se på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for termoglas. Vi har derfor udvalgt en del modeller som får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 4 over de bedste termoglas.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du forhåbentlig spare nogle penge på dit nye termoglas.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge termoglas. Her i vores liste går priserne fx. fra 99,- DKK for det billigste termoglas til 370,- DKK for den dyreste model.

PS: Hvordan vi finder det bedste termoglas

For at finde det bedste termoglas har vi udvalgt 4 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 13.253 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte termoglas.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste termoglas.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Det bedste termoglas

Bedst anmeldt af termoglassene er Bodum Pavina 6 Stk.. Lige nu står det til 200 DKK (før 499) hos Coop.

Bodum Pavina 6 Stk.

Bodum Pavina 6 Stk.

🥇 det bedste anmeldte termoglas

4.75 stjerner baseret på 12.568 anmeldelser

200 DKK hos Coop
200 DKK hos HM Homeware
295 DKK hos Amazon UK

Checker vi anmeldelserne af Bodum Pavina 6 Stk., så har vi helt vildt høje 91% på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje DeLonghi Cappuccino Glass. Lige nu står det til 99 DKK (før 149) hos Coop.

DeLonghi Cappuccino Glass

DeLonghi Cappuccino Glass

🥈 det bedst anmeldte billige termoglas
🥉 det billigste termoglas

1.72 stjerner baseret på 6 anmeldelser

99 DKK hos Coop
127 DKK hos ProShop
221 DKK hos Amazon UK


Det billige DeLonghi Cappuccino Glass koster 101 DKK mindre end Bodum Pavina 6 Stk. herover. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 51%.

Sammenligner vi anmeldelserne af det bedste termoglas med gennemsnittet for alle de andre termoglas, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Bodum Pavina 6 Stk. virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Bodum Pavina 6 Stk. er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det billigere alternativ DeLonghi Cappuccino Glass er også bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (DeLonghi Cappuccino Glass er her de blå barer).De 4 konkurrenter

Udover det bedste termoglas herover, så findes der også en sjat andre gode termoglas. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
BODUM CANTEEN 0.4 L 6 Stk

4.44.5 stjerner

BODUM CANTEEN 0.4 L 6 Stk har vi placeret lige uden for de bedste termoglas, da det får hele 4.4 ud af 5 stjerner

Det er billigst hos ProShop. Hos ProShop står det til 370 DKK.
Læs mere

Vandfiltre

Vandfiltre

De allerbedste vandfiltre. Vandfiltre fra 73 DKK.

Vandglas

Vandglas

De bedste vandglas. Fremragende vandglas fra 69 DKK.

Wok

Wok

De bedste wok modeller. Priserne starter på 140 DKK.

Pander

Pander

De allerbedste pander. Pander fra 89 DKK.

Stegepander

Stegepander

De bedste stegepander. Fremragende stegepander fra 89 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*