Altmuligt > Outdoor udstyr > Termokander

Den bedste termokande i 2021

Mads Phikamphon

Alle termokanderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på tusindvis af anmeldelser så er Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe den bedste termokande. Hvorfor den er den bedste termokande kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe

Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe

🥇 den bedst anmeldte termokande

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

599 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for termokande, så derfor har vi valgt en hel del termokander som hver og en får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange termokander satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 23 liste med de bedste termokander👍

Vi har også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye termokande.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nytermokande. I listen her går priserne fx. fra 129,- DKK for den billigste termokande til hele 599,- DKK for den dyreste termokande.

Mange går efter en termokande fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Alfi og Stelton.

Hvordan vi finder frem til den bedste termokande

For at kunne finde den allerbedste termokande, så har vi udvalgt 23 forskellige modeller fra populære mærker som Alfi og Stelton.

Efter vi har udvalgt termokanderne har robotten fundet 4.142 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste termokande.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge termokande udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste termokande

Bedst anmeldt af termokanderne er Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe. Lige nu står den til 599 DKK hos Elgiganten. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en rimeligt dyr termokande. Prisen ligger nemlig en del over den gennemsnitlige pris for de viste termokander.

Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe

Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe

🥇 den bedst anmeldte termokande

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

599 DKK hos Elgiganten

Ret vilde 100% af Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Tiger 1 L. Lige nu står den til 148 DKK hos ProShop. Helt sikkert en bedre pris end Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe som blev fremhævet lige før.

Tiger 1 L

Tiger 1 L

🥈 den bedst anmeldte billige termokande

4.95 stjerner baseret på 30 anmeldelser

148 DKK hos ProShop
150 DKK hos Coop
189 DKK hos Kitchentime

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Tiger 1 L er på 4+ stjerner ud af 5🤩Beslutter du dig for at købe den billige Tiger 1 L i stedet for Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe herover, så sparer du lige nu 451 DKK. I procenter svarer det til at du sparer 75%👍 Uanset den store besparelse, så bør du naturligvis huske at de to termokander ikke er ens.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste termokande med gennemsnittet for de andre termokande modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe virkelig bedre end anmeldelserne af de andre termokande modeller (Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe er de blå barer, mens gennemsnittet for alle termokanderne er de grå).Den billigere model Tiger 1 L er også noget bedre end gennemsnittet for alle termokanderne. Se blot diagrammet lidt længere nede (Tiger 1 L er her de blå barer).Det er ikke blot indefor termokander at Bravilor Bonamat klarer sig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som termokander.

Den allerbedste billige model kommer fra Tiger.

Tiger klarer sig på samme måde som Bravilor Bonamat også rigtig godt indefor andre kategorier. For Tiger fx. kategorier som termokander.

Termokander fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at vælge en termokande fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

De store termokande mærker vi valgte at se nærmere på er Alfi og Stelton. For hvert af disse mærker har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Baseret på de forskellige Alfi termokander modeller, så får Alfi 0.94 Liter flest stjerner i anmeldelserne. Den står for tiden til 173 DKK hos ProShop.

Ser vi på Alfi 0.94 Liter anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Baseret på de forskellige Stelton modeller, så får Stelton EM77 Rustfri Stål de bedst anmeldelser. Coolshop har den or tiden til 299 DKK.

Hele 88% af anmeldelserne af Stelton EM77 Rustfri Stål er på 4+ stjerner ud af 5.De 10 konkurrenter til bedste termokande

Ved siden af den bedste termokande ovenfor, så findes der også andre fremragende termokander. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om termokanderne lige herover, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder er det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Alfi 0.94 Liter

4.95 stjerner

Alfi 0.94 Liter har vi placeret lige uden for de bedste termokander, da den får ret gode 4.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 173 DKK.Enkel Bordeaux

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Enkel Bordeaux 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste termokander. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 129 DKK. Enkel Bordeaux er således den billigste termokande her på siden.Alfi Kugle Mørkeblå

4.75 stjerner

Alfi Kugle Mørkeblå er også blandt de rigtig godt anmeldte termokander, da den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Hele 92% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 173 DKK hos ProShop.Rosendahl GC Termokande

4.75 stjerner

Rosendahl GC Termokande er også blandt de rigtig godt anmeldte termokander, da den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt godt. Hele 101% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 279 DKK hos Kitchentime.Helios Termokandestål

4.64.5 stjerner

Helios Termokandestål på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.6 ud af 5 stjerner. Lidt vilde 96% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5👍

Den er til den billigste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 229 DKK.Enkel Sort

4.64.5 stjerner

Her på siden har vi desuden Enkel Sort, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 129 DKK.Stanley Classic Vaccum Bottle 0.47L

4.64.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Stanley Classic Vaccum Bottle 0.47L. Den får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 239 DKK hos ScandiHills.Stelton EM77 Rustfri Stål

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste termokander har vi Stelton EM77 Rustfri Stål, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende. Glimrende 88% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 299 DKK.Stelton EM77 -termokande Granit

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Stelton EM77 -termokande Granit. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er til den bedste pris hos Noru. Hos Noru står den til 349 DKK.EMSA Eleganza

4.54.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også EMSA Eleganza. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende. Glimrende 88% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 331 DKK hos ProShop.Et par modeller mere

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Lige herunder har vi listen med nogle af de andre termokander vi har sammenlignet anmeldelser for.

4.5Stelton EM771 Liter Lysegrå
4.4Alfi Gusto Poleret Stål
4.2Bravilor Bonamat El.
4.2Enkel Blå
4.1Alfi Kugle Frost Grå
4.1Alfi Kugle Blank
4.1Enkel Hvid
3.9Stelton Tesi Til -termokande
3.8Alfi 0.94 Liter
3.1Moccamaster Thermos KBT

Læs mere

Termokrus

Termokrus

De bedst anmeldte modeller. Termokrus fra 159 DKK.

Vandrerygsække

Vandrerygsække

Alle de bedst anmeldte vandrerygsæk modeller. Fremragende vandrerygsække til priser fra 449 DKK.

Kompas

Kompas

Alle de allerbedste modeller. Fremragende kompas fra 80 DKK.

Køletasker

Køletasker

De bedst anmeldte modeller. Køletasker fra 97 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

Alle de bedst anmeldte lommekniv modeller. Fremragende lommeknive til priser fra 67 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*