Altmuligt > Outdoor udstyr > Termokander

Den bedste termokande i 2020

Alle termokanderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på tusindvis af af anmeldelser så er Enkel Bordeaux den bedste termokande. Hvorfor den er den bedste termokande kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Enkel Bordeaux

Enkel Bordeaux

🥇 den bedste anmeldte termokande
🥉 den billigste termokande

4.85 stjerner baseret på 4 anmeldelser

129 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for termokande, så derfor har vi valgt en hel del termokander som hver og en får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange termokander satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 40 liste med de bedste termokander👍

Vi har også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye termokande.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nytermokande. I listen her går priserne fx. fra 129,- DKK for den billigste termokande til hele 529,- DKK for den dyreste termokande.

Mange går efter en termokande fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Alfi, Stanley, Stelton og Tiger.

Hvordan vi finder frem til den bedste termokande

For at kunne finde den allerbedste termokande, så har vi udvalgt 40 forskellige modeller fra populære mærker som Alfi, Stanley, Stelton og Tiger.

Efter vi har udvalgt termokanderne har robotten fundet 2.322 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste termokande.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge termokande udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste termokande

Bedst anmeldt af termokanderne er Enkel Bordeaux. Lige nu står den til 129 DKK hos Coop.

Enkel Bordeaux

Enkel Bordeaux

🥇 den bedste anmeldte termokande
🥉 den billigste termokande

4.85 stjerner baseret på 4 anmeldelser

129 DKK hos Coop

Kigger vi på anmeldelserne af Enkel Bordeaux, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste termokande med gennemsnittet for de andre termokande modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Enkel Bordeaux virkelig bedre end anmeldelserne af de andre termokande modeller (Enkel Bordeaux er de blå barer, mens gennemsnittet for alle termokanderne er de grå).Termokander fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at vælge en termokande fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

De store termokande mærker vi valgte at se nærmere på er Alfi, Stanley, Stelton og Tiger. For hvert af disse mærker har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Baseret på de forskellige Alfi termokander modeller, så får Alfi Kugle Blank flest stjerner i anmeldelserne. Den står for tiden til 199 DKK (før 299) hos Coop.

Alfi Kugle Blank

Alfi Kugle Blank

4.14 stjerner baseret på 146 anmeldelser

199 DKK hos Coop


Baseret på de forskellige Stanley modeller, så får Stanley Since 1913 StanleyMaster MatI 0.7 Liter de bedst anmeldelser. Toolster har den or tiden til 529 DKK (før 880).Den bedst anmeldte Stelton termokande vi har fundet er en Stelton EM77 Cloud. Coop har den or tiden til 349 DKK (før 419).

Stelton EM77 Cloud

Stelton EM77 Cloud

4.24.5 stjerner baseret på 15 anmeldelser

349 DKK hos Coop


Baseret på de forskellige Tiger modeller, så får Tiger 1 L Krom de bedst anmeldelser. Elgiganten har den or tiden til 249 DKK.De 10 konkurrenter til bedste termokande

Ved siden af den bedste termokande ovenfor, så findes der også andre fremragende termokander. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om termokanderne lige herover, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder er det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Enkel Sort

4.64.5 stjerner

Enkel Sort har vi placeret lige uden for de bedste termokander, da den får ret gode 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 129 DKK.EMSA Eleganza

4.54.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit EMSA Eleganza 4.5 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste termokander. Dvs. at anmeldelserne ligger altså godt. Hele 86% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 294 DKK.Helios Termokandestål

4.44.5 stjerner

Helios Termokandestål får også gode anmeldelser. Den får 4.4 ud 5 stjerner. Helt vildt høje 92% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Coop står den til 229 DKK.Stanley Since 1913 StanleyMaster MatI 0.7 Liter

4.44.5 stjerner

Stanley Since 1913 StanleyMaster MatI 0.7 Liter er også blandt de rigtig godt anmeldte termokander, da den får 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 529 DKK hos Toolster.Stanley Since 1913 StanleyAdventure Stål I 0.5 Liter

4.34.5 stjerner

Stanley Since 1913 StanleyAdventure Stål I 0.5 Liter på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.3 ud af 5 stjerner

Den er til den billigste pris hos Toolster, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Toolster står den til 275 DKK.Moccamaster Thermos KBT

4.24.5 stjerner

Moccamaster Thermos KBT på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.2 ud af 5 stjerner

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 397 DKK.Stelton EM77 Cloud

4.24.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Stelton EM77 Cloud. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 349 DKK.Stelton EM77 Rustfri Stål

4.24.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Stelton EM77 Rustfri Stål. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 349 DKK.Stelton EM771 Liter Lysegrå

4.24.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Stelton EM771 Liter Lysegrå. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 349 DKK.Enkel Blå

4.24.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Enkel Blå. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 129 DKK.Et par modeller mere

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Lige herunder har vi listen med nogle af de andre termokander vi har sammenlignet anmeldelser for.

Lidt skræmmende så findes der termokander modeller der får ned til under dårlige 3 stjerner😧

4.1Alfi Kugle Blank
4.0Alfi Kugle Frost Grå
4.0Alfi 0.94 Liter
4.0Alfi Sphere Jug Teal 0.94 Liter
3.8Stelton EM77 -termokande
3.8EMSA Eleganza
3.8Alfi Kugle Mørkeblå
3.6Stelton Tesi Til -termokande
3.6Alfi Gusto Thermo Jug 1 L
3.5Stanley Classic Vaccum Bottle 0.47L
3.4Rosendahl GC Termokande
3.2Alfi Gusto Poleret Stål
3.0Stelton EM77 Dark Green
2.9Stelton 1 L Lavendel
2.9Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe
2.0Tiger 1 L Krom

Læs mere

Termokrus

Termokrus

Alle de allerbedste modeller. Fremragende termokrus fra 74 DKK.

Kikkerter

Kikkerter

De bedst anmeldte modeller. Kikkerter fra 219 DKK.

Kufferter

Kufferter

Alle de bedst anmeldte kuffert modeller. Fremragende kufferter til priser fra 611 DKK.

Lommelygter

Lommelygter

Alle de allerbedste modeller. Fremragende lommelygter fra 90 DKK.

Pandelamper

Pandelamper

De bedst anmeldte modeller. Pandelamper fra 162 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*