Altmuligt > Outdoor udstyr > Termokander

Den bedste termokande i 2021

Mads Phikamphon

Alle termokanderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på tusindvis af anmeldelser så er Stelton EM77 Dark Green den bedste termokande. Hvorfor den er den bedste termokande kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Stelton EM77 Dark Green

Stelton EM77 Dark Green

🥇 den bedst anmeldte termokande

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for termokande, så derfor har vi valgt en hel del termokander som hver og en får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange termokander satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 30 liste med de bedste termokander👍

Vi har også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye termokande.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nytermokande. I listen her går priserne fx. fra 125,- DKK for den billigste termokande til hele 675,- DKK for den dyreste termokande.

Mange går efter en termokande fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Alfi og Stelton.

Hvordan vi finder frem til den bedste termokande

For at kunne finde den allerbedste termokande, så har vi udvalgt 30 forskellige modeller fra populære mærker som Alfi og Stelton.

Efter vi har udvalgt termokanderne har robotten fundet 6.837 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste termokande.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge termokande udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste termokande

Bedst anmeldt af termokanderne er Stelton EM77 Dark Green. Lige nu står den til 499 DKK hos Coop. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr termokande. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnitsprisen for de viste termokander.

Stelton EM77 Dark Green

Stelton EM77 Dark Green

🥇 den bedst anmeldte termokande

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Stelton EM77 Dark Green anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Tiger 1 L. Lige nu står den til 125 DKK hos Computersalg. En bedre pris end Stelton EM77 Dark Green termokanden herover.

Tiger 1 L

Tiger 1 L

🥈 den bedst anmeldte billige termokande
🥉 den billigste termokande

4.95 stjerner baseret på 30 anmeldelser

125 DKK hos Computersalg
150 DKK hos Coop
156 DKK hos ProShop

Helt utrolige 100% af Tiger 1 L anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Den billige Tiger 1 L koster lige nu 374 DKK mindre end modellen ovenfor. Det er det samme som at du kan spare 75%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at de to termokander ikke er ens.

Hvis vi tager og sammenligner den allerbedste termokande med alle de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er Stelton EM77 Dark Green en del bedre anmeldt end alle de andre termokande modeller. Stelton EM77 Dark Green er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Tiger 1 L er ligeså bedre end gennemsnittet for alle termokanderne. Check bare diagrammet lidt længere nede. Tiger 1 L er her de øverste blå barer.Det er ikke kun indefor termokander at Stelton fremstår rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som fx. kaffekværne, termokander, termokrus og brødkasser.

Modsat den bedste model så kommer den bedste billige model fra Tiger.

Fuldstændig ligesom med Stelton så klarer Tiger sig også særdeles godt indefor produkter som kaffekværne, termokander, termokrus og brødkasser.

Termokander fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at vælge en termokande fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

De store termokande mærker vi valgte at se nærmere på er Alfi og Stelton. For hvert af disse mærker har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Baseret på de forskellige Alfi termokander modeller, så får Alfi 0.94 Liter flest stjerner i anmeldelserne. Den står for tiden til 207 DKK hos ProShop.

Checker vi Alfi 0.94 Liter anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4-5 stjerner.Baseret på de forskellige Stelton modeller, så får Stelton EM77 Dark Green de bedst anmeldelser. Coop har den or tiden til 499 DKK.

Stelton EM77 Dark Green

Stelton EM77 Dark Green

🥇 den bedst anmeldte termokande

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Stelton EM77 Dark Green anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩De 10 konkurrenter til bedste termokande

Ved siden af den bedste termokande ovenfor, så findes der også andre fremragende termokander. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om termokanderne lige herover, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder er det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Alfi 0.94 Liter

4.95 stjerner

Alfi 0.94 Liter har vi placeret lige uden for de bedste termokander, da den får ret gode 4.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså fantastisk godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 207 DKK.Enkel Bordeaux

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Enkel Bordeaux 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste termokander. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 129 DKK.Alfi Kugle Mørkeblå

4.75 stjerner

Alfi Kugle Mørkeblå får også gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger særdeles godt. Glimrende 92% er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 207 DKK.Rosendahl GC Termokande

4.75 stjerner

Rosendahl GC Termokande får også gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt godt. Hele 101% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 279 DKK.Stanley Classic Vaccum Bottle 0.47L

4.75 stjerner

Her på siden har vi desuden Stanley Classic Vaccum Bottle 0.47L, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Helt vildt høje 91% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 239 DKK.Helios Termokandestål

4.64.5 stjerner

På listen har vi også Helios Termokandestål, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Lidt vilde 96% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5👍

Den står for tiden til 229 DKK hos Kitchentime.Enkel Sort

4.64.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste termokander har vi Enkel Sort, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 129 DKK.Stanley Since 1913 StanleyMaster MatI 0.7 Liter

4.64.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Stanley Since 1913 StanleyMaster MatI 0.7 Liter. Den får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 87% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Dorch & Danola. Hos Dorch & Danola står den til 675 DKK.EMSA Eleganza

4.54.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også EMSA Eleganza. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende, da glimrende 88% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 320 DKK hos ProShop.EMSA Eleganza

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste termokander har vi EMSA Eleganza, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 87% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 322 DKK.Et par modeller mere

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Lige herunder har vi listen med nogle af de andre termokander vi har sammenlignet anmeldelser for.

4.5Stelton EM771 Liter Lysegrå
4.4Alfi Gusto Poleret Stål
4.4Bravilor Bonamat Furentomed Pumpe
4.3Moccamaster Thermos KBT
4.3Alfi Kugle Blank
4.2Enkel Blå
4.1Alfi Kugle Frost Grå
4.1Alfi 0.94 Liter
4.1Enkel Hvid
4.1Alfi Sphere Jug Teal 0.94 Liter
3.9Stelton EM771 Liter Cloud
3.9Stelton Tesi Til -termokande
3.7Bravilor Bonamat El.
3.7Alfi Gusto Thermo Jug 1 L

Læs mere

Termokrus

Termokrus

De bedst anmeldte modeller. Termokrus fra 100 DKK.

Vandrerygsække

Vandrerygsække

Alle de bedst anmeldte vandrerygsæk modeller. Fremragende vandrerygsække til priser fra 425 DKK.

Kompas

Kompas

Alle de allerbedste modeller. Fremragende kompas fra 80 DKK.

Køletasker

Køletasker

De bedst anmeldte modeller. Køletasker fra 96 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

Alle de bedst anmeldte lommekniv modeller. Fremragende lommeknive til priser fra 67 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*