Altmuligt > Outdoor udstyr > Termokrus

Det bedste termokrus i 2021

Mads Phikamphon

Alle termokrusene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på flere hundrede anmeldelser er Stelton To Go Click 0.4 L Steel det bedste termokrus. Hvorfor det er det bedste termokrus kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Stelton To Go Click 0.4 L Steel

Stelton To Go Click 0.4 L Steel

🥇 det bedst anmeldte termokrus

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

249 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for termokrus, så derfor har vi fundet en del termokrus der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 5 liste med de bedst anmeldte termokrus.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få dit nye termokrus til en rigtig god pris.

Hvordan vi har fundet det bedste termokrus

For at kunne finde det allerbedste termokrus, så har vi udvalgt 5 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt termokrusene har Find Hold robotten indsamlet 396 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde det absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er det bedste termokrus.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge termokrus udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er bedst.


Det bedste termokrus

Bedst anmeldt af termokrusene er Stelton To Go Click 0.4 L Steel. Lige nu står det til 249 DKK hos Coop.

Stelton To Go Click 0.4 L Steel

Stelton To Go Click 0.4 L Steel

🥇 det bedst anmeldte termokrus

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

249 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Stelton To Go Click 0.4 L Steel ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Tefal TRAVEL MUG 0.36 L Red Sleeve. Lige nu står det til 159 DKK hos Kitchentime.

Tefal TRAVEL MUG 0.36 L Red Sleeve

Tefal TRAVEL MUG 0.36 L Red Sleeve

🥈 det bedst anmeldte billige termokrus
🥉 det billigste termokrus

4.64.5 stjerner baseret på 111 anmeldelser

159 DKK hos Kitchentime
168 DKK hos Coolshop
249 DKK hos Elgiganten

Kigger vi på anmeldelserne af Tefal TRAVEL MUG 0.36 L Red Sleeve, så ligger usædvanligt høje 90% på 4+ ud af 5 stjerner.Det billige Tefal TRAVEL MUG 0.36 L Red Sleeve koster netop nu 90 DKK mindre end modellen ovenfor. I kolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 36%.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af det bedste termokrus med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Stelton To Go Click 0.4 L Steel en del bedre end anmeldelserne af alle de andre termokrus modeller (Stelton To Go Click 0.4 L Steel er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Tefal TRAVEL MUG 0.36 L Red Sleeve er ligeså bedre end gennemsnittet for alle termokrusene. Check bare diagrammet lidt længere nede (Tefal TRAVEL MUG 0.36 L Red Sleeve er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor termokrus at Stelton fremstår virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som fx. kaffekværne, stempelkander, termokrus og brødkasser.

Det bedste billige model kommer som tidl. nævnt fra Tefal. Tefal klarer sig på samme måde som Stelton også godt indefor andre produkter. For Tefal fx. kategorier som kaffekværne, stempelkander, termokrus og brødkasser.

5 konkurrenter til bedste termokrus

Ved siden af det bedste termokrus lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende termokrus. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Tefal Rejse

4.75 stjerner

Lige udenfor de allerbedste termokrus har vi Tefal Rejse. I anmeldelserne får det hele 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Hele 93% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Det er netop nu til den bedste pris hos Elgiganten, hvor det står til 249 DKK.Bodum Cirkelpigen

4.24.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Bodum Cirkelpigen 4.2 stjerner ud af 5, så det er også ret tæt på de allerbedste modeller. Det betyder at anmeldelserne ligger altså godt. Hele 85% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Det er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står det til 249 DKK.
Læs mere

Vandrerygsække

Vandrerygsække

De bedst anmeldte modeller. Fremragende vandrerygsække fra 449 DKK.

Kompas

Kompas

Alle de bedst anmeldte kompas modeller. Fremragende kompas til priser fra 80 DKK.

Køletasker

Køletasker

Alle de allerbedste modeller. Fremragende køletasker til priser fra 97 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

De bedst anmeldte modeller. Fremragende lommeknive fra 67 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

Alle de bedst anmeldte foldekniv modeller. Fremragende foldeknive til priser fra 67 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*