Altmuligt > Elektronik > Termometere

Det bedste termometer i 2021

Mads Phikamphon

Alle termometerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Withings THERMOWITSCT1 det bedste termometer. Hvorfor det er det bedste termometer kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Withings THERMOWITSCT1

Withings THERMOWITSCT1

🥇 det bedst anmeldte termometer

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

799 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for termometer, så derfor har vi fundet en masse termometere der allesammen får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 12 liste med de bedst anmeldte termometere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få dit nye termometer til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge et nytermometer. Her i vores liste starter priserne på 30,- DKK for det billigste termometer til hele 799,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter et termometer fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi et på de bedst anmeldte modeller fra Beurer og Braun.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede ved, så har langt de fleste termometere modeller et batteri som skal holdes opladt inden du får noget brugbart ud af produktet. Derfor følger der ret sikkert en oplader med som skal sættes i stikkontakten.

Hvis du har købt dit nyt termometer i en udenlandsk butik skal du sikre dig at opladerens stik passer i din stikkontakt. Det er jo så ærgeligt at stå helt uden batterier når du endelig modtager dit nye termometer.

Hvordan vi har fundet det bedste termometer

For at kunne finde det allerbedste termometer, så har vi udvalgt 12 forskellige modeller fra populære mærker som Beurer og Braun.

Herefter har vores robot fundet 19.619 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste termometer.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge termometer udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Det bedste termometer

Bedst anmeldt af termometerne er Withings THERMOWITSCT1. Lige nu står det til 799 DKK hos Elgiganten. På trods af et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et meget dyrt termometer. Prisen ligger nemlig væsentligt over gennemsnittet for de viste termometere.

Withings THERMOWITSCT1

Withings THERMOWITSCT1

🥇 det bedst anmeldte termometer

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

799 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Withings THERMOWITSCT1 ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk. Lige nu står det til 52 DKK (før 67) hos Amazon DE. Det må siges at være en klart bedre pris end Withings THERMOWITSCT1 termometeret ovenfor.

Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk

Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk

🥈 det bedst anmeldte billige termometer

4.85 stjerner baseret på 9.541 anmeldelser

52 DKK hos Amazon DE
59 DKK hos Elgiganten
60 DKK hos Apopro

Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk anmeldelserne ligger altså virkeligt godt. Lækre 96% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner👍Køber du det billige Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk i stedet for modellen herover, så sparer du 747 DKK. Med andre ord kan du spare 93%👍 Uanset den store besparelse, så bør du selvfølgelig huske at de to termometere ikke er ens.

Såfremt vi sammenligner det allerbedste termometer med de andre termometere, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er Withings THERMOWITSCT1 en del bedre anmeldt end de andre modeller. Withings THERMOWITSCT1 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle termometerne er gråt.Det billigere alternativ Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk er ligeså noget bedre end gennemsnittet. Check blot dette diagram. Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk er her de øverste blå barer.Mærket Withings som det bedste model kommer fra klarer sig ligeså særdeles godt indefor andre typer produkter som smartwatches og termometere.

Som nævnt ovenfor så kommer det bedste billige model fra Braun.

Braun klarer sig også godt indefor kategorier som fx. smartwatches og termometere.

Termometere fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at gå efter et termometer fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte termometere fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Beurer og Braun. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte termometer.

Baseret på de forskellige Beurer modeller, så er Beurer HM 16 Hygrometer/Thermometer bedst anmeldt. Det står lige netop nu til 179 DKK (før 249) hos Apuls.

Hele 86% af anmeldelserne af Beurer HM 16 Hygrometer/Thermometer er på 4-5 stjerner.Kigger vi på Braun modellerne, så får Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk flest stjerner i anmeldelserne. Amazon DE har det lige nu til 52 DKK (før 67).

Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk

Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk

🥈 det bedst anmeldte billige termometer

4.85 stjerner baseret på 9.541 anmeldelser

52 DKK hos Amazon DE
59 DKK hos Elgiganten
60 DKK hos Apopro

Lidt vilde 96% af Braun Thermoscan Linsefiltre 40 Stk anmeldelserne er på 4-5 stjerner👍Termometere materialer

En del folk mener det er afgørende at deres nye termometer er lavet af bestemte materialer, så derfor har vi lavet en liste herunder med de bedste modeller i forskellige materialer såsom glas:

Det bedst anmeldte glastermometer

Det allerbedst anmeldte glastermometer vi har kunne finde er et Beurer FT09. Det står lige netop nu til 59 DKK hos Med24.

Beurer FT09 anmeldelserne ligger godt. Lækre 87% ligger nemlig på 4-5 stjerner.10 konkurrenter til bedste termometer

Ved siden af det bedste termometer herover, så findes der selvfølgelig også andre gode termometere. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik👍
Omron Overtræk Til 520 & 521 40 Stk.

4.64.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste termometere har vi Omron Overtræk Til 520 & 521 40 Stk.. I anmeldelserne får det hele 4.6 ud af 5 stjerner. Hele 87% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Det er lige nu på tilbud til 48 DKK hos Apopro.Beurer HM 16 Hygrometer/Thermometer

4.54.5 stjerner

Herefter har vi Beurer HM 16 Hygrometer/Thermometer. Det får i anmeldelserne 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Det er lige nu på tilbud til 179 DKK hos Apuls.Beurer FT09

4.44.5 stjerner

Beurer FT09 er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da det får 4.4 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså godt. Hele 87% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Det står lige nu til 59 DKK hos Med24.Braun No Touch &

4.24.5 stjerner

Braun No Touch & ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Det får 4.2 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos Med24. Hos Med24 står det til 399 DKK.Beurer FT65 TESTVINDER

4.24.5 stjerner

Med i listen har vi også Beurer FT65 TESTVINDER, der i anmeldelserne får 4.2 stjerner ud af 5

For tiden er det til den bedste pris hos Whiteaway. Der står det til 309 DKK.Bestway Pool

4.24.5 stjerner

Med på listen her har vi også Bestway Pool. Det får i anmeldelserne 4.2 stjerner

For tiden er det til den bedste pris hos Legetøjseksperten. Der står det til 38 DKK. Bestway Pool er således det billigste model.Beurer Digitalt FT65

4.04 stjerner

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Beurer Digitalt FT65. I anmeldelserne får det 4 stjerner

Det er til den bedste pris hos Med24. Hos Med24 står det til 80 DKK.Braun DIGITALPRT2000 1 Stk.

4.04 stjerner

Med på listen her har vi også Braun DIGITALPRT2000 1 Stk.. Det får i anmeldelserne 4 stjerner

For tiden er det til den bedste pris hos Apopro. Der er det på tilbud til 105 DKK.Beurer FT 85 Kontaktfrit

1.01 stjerne

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Beurer FT 85 Kontaktfrit. I anmeldelserne får det 1 stjerner og utroligt nok er kun 100% er på triste 1-2 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står det til 299 DKK.
Læs mere

Flaskevarmere

Flaskevarmere

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 97 DKK.

Varmeplader

Varmeplader

Alle de bedst anmeldte varmeplader. Fremragende varmeplader til priser fra 193 DKK.

Batteriladere

Batteriladere

Alle de bedste modeller. Fremragende batteriladere fra 104 DKK.

Dampmopper

Dampmopper

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 595 DKK.

Forstærkere

Forstærkere

Alle de bedst anmeldte forstærkere. Fremragende forstærkere til priser fra 3299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*