Altmuligt > Elektronik > Bordgrills > Toastmaskiner

Den bedste toastmaskine i 2021

Mads Phikamphon

Alle toastmaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet tusindvis af anmeldelser, så er den bedste toastmaskine Steba XXL SG40. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Steba XXL SG40

Steba XXL SG40

🥇 den bedst anmeldte toastmaskine

4.95 stjerner baseret på 12 anmeldelser

599 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny toastmaskine, så er det vigtigt at gå efter en model der har fået gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at købe katten i sækken.

Efter at have fundet de mange toastmaskiner har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 16 liste over de bedste toastmaskiner👍

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher det du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye toastmaskine.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en toastmaskine. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 91,- DKK for den billigste toastmaskine til 670,- DKK for den dyreste model.

Opladere

Som du formodentlig allerede ved, så har langt de fleste toastmaskiner et batteri som skal holdes opladt inden du får noget ud af produktet.

I tilfælde af der ikke følger batterier med til den toastmaskine du har valg, så bør du også lige checke om du bør købe nogle batterier med når du køber din nye toastmaskine. Det er temmeligt ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din toastmaskine.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste toastmaskine

For at kunne finde den bedste toastmaskine, så har vi udvalgt 16 forskellige modeller.

Derefter har Find Hold robotten indsamlet 21.318 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte toastmaskine.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange toastmaskiner. Vi har i stedet gået efter at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste toastmaskine.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste toastmaskine

Bedst anmeldt af toastmaskinerne er Steba XXL SG40. Lige nu står den til 599 DKK hos Coop. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr toastmaskine. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte toastmaskiner.

Steba XXL SG40

Steba XXL SG40

🥇 den bedst anmeldte toastmaskine

4.95 stjerner baseret på 12 anmeldelser

599 DKK hos Coop

Kigger vi på Steba XXL SG40 anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Emerio ST-109562. Lige nu står den til 151 DKK hos ProShop. Helt sikkert en noget andet pris end Steba XXL SG40 som blev fremhævet lige før.

Emerio ST-109562

Emerio ST-109562

🥈 den bedst anmeldte billige toastmaskine

4.64.5 stjerner baseret på 5.109 anmeldelser

151 DKK hos ProShop
239 DKK hos Kitchentime

Checker vi Emerio ST-109562 anmeldelserne, så ligger helt vildt høje 91% på 4 eller 5 stjerner.Den billige Emerio ST-109562 koster netop nu 448 DKK mindre end Steba XXL SG40 herover. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 75%.

Uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to toastmaskiner ikke er de samme modeller.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste toastmaskine med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede.

Det er nok ret tydeligt at Steba XXL SG40 er en del bedre anmeldt end de andre toastmaskiner. Steba XXL SG40 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle toastmaskinerne er de grå barer.Noget billigere Emerio ST-109562 er også noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder. Emerio ST-109562 er her de blå barer.Det er ikke blot indefor toastmaskiner at mærket Steba klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som toastmaskiner.

Som nævnt ovenfor, så kommer den bedste billige model fra Emerio. Emerio klarer sig også særdeles godt indefor produkter som fx. toastmaskiner.

Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste toastmaskine herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode toastmaskiner. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Ikke værst hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
KRUPS Grcic Sandwichgrill

4.85 stjerner

Lige udenfor de bedste toastmaskiner har vi KRUPS Grcic Sandwichgrill. I anmeldelserne får den hele 4.8 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 268 DKK.OBH Nordica Toaster Quattro

4.85 stjerner

I anmeldelserne får OBH Nordica Toaster Quattro 4.8 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 599 DKK.Krups F DK4 51 Black

4.75 stjerner

Krups F DK4 51 Black får også ret gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 414 DKK.Moulinex Moul SW 6125

4.54.5 stjerner

Moulinex Moul SW 6125 får også ret gode anmeldelser. Den får 4.5 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 489 DKK.OBH Nordica 2-I-1

4.44.5 stjerner

Her på siden har vi også OBH Nordica 2-I-1, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner ud af 5

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 275 DKK.Profi Cook ST 1092

4.44.5 stjerner

Her på siden har vi også Profi Cook ST 1092, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner ud af 5

For tiden er den til den billigste pris hos Barlife. Der står den til 204 DKK.Domo Elektro DOMO DO9064C Family Croque XXL

4.34.5 stjerner

Med på listen har vi også Domo Elektro DOMO DO9064C Family Croque XXL. Den får i anmeldelserne 4.3 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 670 DKK.Tristar SA-3052

4.24.5 stjerner

Med på listen har vi også Tristar SA-3052. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 91 DKK. Tristar SA-3052 er derved den billigste toastmaskine.Steba Multi-Snack-Maker 3-IN-1 Premium STSG55

4.14 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Steba Multi-Snack-Maker 3-IN-1 Premium STSG55, da den i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 599 DKK.Bomann Sandwichmaker White

4.14 stjerner

Med på listen har vi også Bomann Sandwichmaker White. Den får i anmeldelserne 4.1 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 101 DKK.Et par toastmaskine modeller mere

Udover de spændende toastmaskine modeller herover, så har vi samlet anmeldelser for en sjat modeller som viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser.

Nogle af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i listen lige herunder.

3.8Clatronic ST 3477 White
3.8Clatronic ST 3477
3.1Russell Hobbs 24520-56
3.0Tristar SA-3070

Læs mere

Racletter

Racletter

De bedst anmeldte raclette modeller. Priser fra 436 DKK.

Slow cookere

Slow cookere

Alle de allerbedste slow cookere. Fremragende slow cookere fra 353 DKK.

Riskogere

Riskogere

De bedste modeller. Riskogere fra 186 DKK.

Frituregryder

Frituregryder

De bedst anmeldte frituregryde modeller. Priser fra 263 DKK.

Air fryere

Air fryere

Alle de allerbedste air fryere. Fremragende air fryere fra 319 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*