Altmuligt > Toiletbørster

Den bedste toiletbørste i 2020

Alle toiletbørsterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på mange hundrede af anmeldelser, så er Brabantia Toiletbørste den bedste toiletbørste. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Brabantia Toiletbørste

Brabantia Toiletbørste

🥇 den bedste anmeldte toiletbørste

4.44.5 stjerner baseret på 155 anmeldelser

156 DKK hos Amazon UK
159 DKK hos Coop
200 DKK hos HM Homeware

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god toiletbørste. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny toiletbørste, så har Find Hold robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige toiletbørster og sammenlignet dem. På den måde har vi lavet top 8 listen her over nogle af de bedst anmeldte toiletbørster.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en toiletbørste der matcher hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare lidt på din nye toiletbørste.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nytoiletbørste. I listen her starter priserne på 49,- DKK for den billigste toiletbørste til hele 299,- DKK for den dyreste toiletbørste.

Sådan finder vi frem til den bedste toiletbørste

For at kunne finde frem til den allerbedste toiletbørste, så har vi udvalgt 8 forskellige toiletbørster.

Efter vi har udvalgt toiletbørsterne har Find Hold robotten fundet 1.914 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste toiletbørste.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge toiletbørste udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedste toiletbørste

Bedst anmeldt af toiletbørsterne er Brabantia Toiletbørste. Den står lige nu til 156 DKK (før 164) hos Amazon UK.

Brabantia Toiletbørste

Brabantia Toiletbørste

🥇 den bedste anmeldte toiletbørste

4.44.5 stjerner baseret på 155 anmeldelser

156 DKK hos Amazon UK
159 DKK hos Coop
200 DKK hos HM Homeware

Brabantia Toiletbørste anmeldelserne ligger godt. Lækre 86% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Brabantia Løs. Lige nu står den til 49 DKK (før 57) hos Amazon UK. Helt sikkert en bedre pris end Brabantia Toiletbørste toiletbørsten som blev fremhævet lige før.

Brabantia Løs

Brabantia Løs

🥈 den bedst anmeldte billige toiletbørste
🥉 den billigste toiletbørste

4.14 stjerner baseret på 96 anmeldelser

49 DKK hos Amazon UK
69 DKK hos Coop
70 DKK hos HM Homeware


Beslutter du dig for at købe den billige Brabantia Løs i stedet for modellen herover, så sparer du netop nu 107 DKK. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 69%👍

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste toiletbørste med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Brabantia Toiletbørste en del bedre anmeldt end de andre toiletbørste modeller (Brabantia Toiletbørste er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle toiletbørsterne er de grå).Den billigere model Brabantia Løs er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle toiletbørsterne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Brabantia Løs er her de øverste blå barer).Alle 8 konkurrenter til bedste toiletbørste

Ved siden af den bedste toiletbørste ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende toiletbørster. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide toiletbørsterne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Joseph Joseph Flex Plus Smartm/opbevaring

4.34.5 stjerner

Joseph Joseph Flex Plus Smartm/opbevaring har vi placeret lige uden for de allerbedste toiletbørster, da den får ret gode 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 259 DKK.Brabantia Med Holder Til Gulv

3.33.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Brabantia Med Holder Til Gulv 3.3 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller

Den er for tiden på tilbud til 219 DKK hos Kitchentime.Zone Nova

2.73 stjerner

Zone Nova er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 2.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 259 DKK hos Coop.Brabantia Toiletbørste M. Holder Mat Sort

Brabantia Toiletbørste M. Holder Mat Sort er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 0 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den står for tiden til 200 DKK hos HM Homeware.Lene Bjerre PortiaDriftwood 39 Cm

Lene Bjerre PortiaDriftwood 39 Cm på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 0 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er blot 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner👊

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Coop står den til 299 DKK.Lene Bjerre Portia Blå

Lene Bjerre Portia Blå på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 0 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er blot 0% er på 1-2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Coop står den til 299 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*