Altmuligt > Boligudstyr > Tørrestativer

Det bedste tørrestativ i 2021

Mads Phikamphon

Alle tørrestativerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Plus Pipe det bedste tørrestativ. Hvorfor det er det bedste tørrestativ kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Plus Pipe

Plus Pipe

🥇 det bedst anmeldte tørrestativ

4.95 stjerner baseret på 31 anmeldelser

2999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du har brug for et nyt tørrestativ, så er det vigtigt at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

For at hjælpe folk som dig godt på vej med at vælge et nyt tørrestativ, så har Find Hold robotten fundet en masse anmeldelser af de forskellige tørrestativer og sammenlignet dem. Derved har vi lavet top 25 listen her over de bedst anmeldte tørrestativer.

Anmeldelserne er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der matcher hvad dine behov er. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad de koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få dit nye tørrestativ til en rigtig god pris.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nytørrestativ. I listen her går priserne fx. fra 172,- DKK for det billigste tørrestativ til hele 2999,- DKK for det dyreste tørrestativ.

Du kan desuden selv lave dit tørrestativ hvis du har tid og mod på det.

Mange går efter et tørrestativ fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Brabantia og Leifheit.

Sådan finder vi frem til det bedste tørrestativ

For at kunne finde det allerbedste tørrestativ, så har vi udvalgt 25 forskellige modeller fra populære mærker som Brabantia og Leifheit.

Efter vi har udvalgt tørrestativerne har robotten fundet 26.485 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste tørrestativ.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge tørrestativ udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Det bedste tørrestativ

Bedst anmeldt af tørrestativerne er Plus Pipe. Lige nu står det til 2999 DKK hos Coop. På trods af et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et rigtig dyrt tørrestativ. Prisen ligger nemlig væsentligt over gennemsnitsprisen for de viste tørrestativer.

Plus Pipe

Plus Pipe

🥇 det bedst anmeldte tørrestativ

4.95 stjerner baseret på 31 anmeldelser

2999 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Plus Pipe ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Leifheit Telegant Plus 70. Lige nu står det til 172 DKK (før 262) hos Amazon DE. En klart bedre pris end Plus Pipe tørrestativet herover.

Leifheit Telegant Plus 70

Leifheit Telegant Plus 70

🥈 det bedst anmeldte billige tørrestativ
🥉 det billigste tørrestativ

4.75 stjerner baseret på 4.360 anmeldelser

172 DKK hos Amazon DE
349 DKK hos Coop
399 DKK hos Coolshop

Usædvanligt høje 93% af Leifheit Telegant Plus 70 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Det billige Leifheit Telegant Plus 70 koster lige nu 2827 DKK mindre end modellen herover. Med andre ord kan du spare 94%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at de to tørrestativer ikke er ens.

Hvis vi tager og sammenligner det allerbedste tørrestativ med alle de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Det er nok ret klart at Plus Pipe er væsentligt bedre anmeldt end de andre tørrestativ modeller. Plus Pipe er de blå barer, mens gennemsnittet for alle tørrestativerne er de grå.Den billigere model Leifheit Telegant Plus 70 er også noget bedre end gennemsnittet for alle tørrestativerne. Se blot diagrammet lidt længere nede. Leifheit Telegant Plus 70 er her de blå barer.Mærket Plus som det bedste model stammer fra fremstår ligeså særdeles godt indefor kategorier som fx. tørrestativer og højbede.

Som tidl. nævnt så kommer det allerbedste billige tørrestativ fra Leifheit.

Leifheit klarer sig ligeså rigtig godt indefor kategorier som tørrestativer og højbede.

Tørrestativer fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter et tørrestativ fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte tørrestativer fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Brabantia og Leifheit. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte tørrestativ.

Ser vi på Brabantia modellerne, så får Brabantia Væghængt Wallfix Med de bedst anmeldelser. For tiden har vi Brabantia Væghængt Wallfix Med til 1587 DKK hos Kitchentime.

Ser vi på anmeldelserne af Brabantia Væghængt Wallfix Med, så ligger ret vilde 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Ser vi på Leifheit modellerne, så får Leifheit Telegant Plus 70 de bedst anmeldelser. For tiden har vi Leifheit Telegant Plus 70 til 172 DKK (før 262) hos Amazon DE.

Leifheit Telegant Plus 70

Leifheit Telegant Plus 70

🥈 det bedst anmeldte billige tørrestativ
🥉 det billigste tørrestativ

4.75 stjerner baseret på 4.360 anmeldelser

172 DKK hos Amazon DE
349 DKK hos Coop
399 DKK hos Coolshop

Anmeldelserne af Leifheit Telegant Plus 70 ligger bestemt godt, da hele 93% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste tørrestativ

Ved siden af det bedste tørrestativ lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende tørrestativer. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg for dig.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Brabantia Væghængt Wallfix Med

4.95 stjerner

Lige udenfor de allerbedste tørrestativer har vi Brabantia Væghængt Wallfix Med. I anmeldelserne får det hele 4.9 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Kitchentime. Der står det til 1587 DKK.Brabantia Lift-O-Matic Antracit

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Brabantia Lift-O-Matic Antracit 4.8 stjerner ud af 5, så det er også ret tæt på de allerbedste modeller. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner🤩

For tiden er det til den billigste pris hos Coop. Der står det til 969 DKK.Brabantia Topspinner Metalgrå

4.75 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden Brabantia Topspinner Metalgrå, der i anmeldelserne får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt. Glimrende 97% er på 4-5 stjerner.

For tiden er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 749 DKK.Brabantia Topspinner

4.75 stjerner

Ret tæt på toppen har vi desuden Brabantia TopspinnerI anmeldelserne får det 4.7 ud 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 849 DKK.Brabantia Lift-O-Matic Metalgrå

4.75 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er Brabantia Lift-O-Matic Metalgrå. Det får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 94% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

For tiden er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 899 DKK.Brabantia Dør 4.5 M Elfenbenshvid

4.75 stjerner

På samme måde ret godt anmeldt er Brabantia Dør 4.5 M Elfenbenshvid. Det får 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

For tiden er det til den billigste pris hos Kitchentime. Der står det til 294 DKK.Leifheit LinoProtect 400

4.75 stjerner

Et af de øvrige glimrende tørrestativer er Leifheit LinoProtect 400. Det får i anmeldelserne 4.7 stjerner ud af 5. Det betyder at anmeldelserne ligger rigtigt godt. Hele 94% er på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er det til den bedste pris hos Kitchentime. Der står det til 2016 DKK.Brabantia Inkl. Cover Lift-O-Matic

4.75 stjerner

Et af de resterende glimrende tørrestativer er Brabantia Inkl. Cover Lift-O-Matic, der i anmeldelserne får 4.7 ud af 5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 949 DKK.Vileda Genius 70

4.75 stjerner

Et af de resterende interessante tørrestativer er Vileda Genius 70. Det får i anmeldelserne 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Hele 91% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er det til den billigste pris hos ProShop. Der står det til 196 DKK.Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile

4.64.5 stjerner

Et af de øvrige glimrende tørrestativer er Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile. Det får i anmeldelserne 4.6 stjerner ud af 5. Det betyder at anmeldelserne ligger altså usædvanligt godt. Lækre 95% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner👍

Netop nu er det til den bedste pris hos ProShop. Der står det til 309 DKK.Endnu flere modeller

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. 13 af de andre tørrestativer vi har samlet anmeldelser for har vi i den lækre liste her:

Utroligt nok så er der tørrestativer modeller som får helt ned til under virkeligt dårlige 2 stjerner i anmeldelserne.

4.5Leifheit Tow. Pegasus Hvid/Blå
4.5Brabantia Topspinner Antracit
4.5Brabantia Lift-O-Matic Advance
4.5Vileda Infinity
4.4Leifheit Quartet Duo Alu Pl
4.4Leifheit Bathtub Dryer Pegasus V Duo
4.4Rörets Compact
4.4Brabantia Dør 4.5 M Metallic Grå
4.4Leifheit Tower 340
4.3Leifheit LinoMatic 400 Easy
4.2Leifheit Classic 230 Extend
4.2Ab Rörets Industrier Rörets Tony
1.5Leifheit Tower 270

Læs mere

Vækkeure

Vækkeure

Alle de bedst anmeldte vækkeur modeller. Fremragende vækkeure fra 122 DKK.

Ure

Ure

Alle de allerbedste modeller. Fremragende ure til priser fra 122 DKK.

Lamper

Lamper

De bedst anmeldte modeller. Lamper fra 138 DKK.

Badeforhæng

Badeforhæng

Alle de bedst anmeldte badeforhæng modeller. Fremragende badeforhæng fra 249 DKK.

Loftslamper

Loftslamper

Alle de allerbedste modeller. Fremragende loftslamper til priser fra 1016 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*