Altmuligt > Boligudstyr > Tørrestativer

Det bedste tørrestativ i 2020

Alle tørrestativerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Plus Pipe det bedste tørrestativ. Hvorfor det er det bedste tørrestativ kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Plus Pipe

Plus Pipe

🥇 det bedste anmeldte tørrestativ

4.95 stjerner baseret på 31 anmeldelser

2199 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du har brug for et nyt tørrestativ, så er det vigtigt at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

For at hjælpe folk som dig godt på vej med at vælge et nyt tørrestativ, så har Find Hold robotten fundet en masse anmeldelser af de forskellige tørrestativer og sammenlignet dem. Derved har vi lavet top 31 listen her over de bedst anmeldte tørrestativer.

Anmeldelserne er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der matcher hvad dine behov er. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad de koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få dit nye tørrestativ til en rigtig god pris.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nytørrestativ. I listen her går priserne fx. fra 249,- DKK for det billigste tørrestativ til hele 2199,- DKK for det dyreste tørrestativ.

Mange går efter et tørrestativ fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Brabantia og Leifheit.

Sådan finder vi frem til det bedste tørrestativ

For at kunne finde det allerbedste tørrestativ, så har vi udvalgt 31 forskellige modeller fra populære mærker som Brabantia og Leifheit.

Efter vi har udvalgt tørrestativerne har robotten fundet 39.130 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste tørrestativ.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge tørrestativ udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Det bedste tørrestativ

Bedst anmeldt af tørrestativerne er Plus Pipe. Lige nu står det til 2199 DKK (før 2499) hos Coop. På trods af et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et rigtig dyrt tørrestativ. Prisen ligger nemlig væsentligt over gennemsnitsprisen for de viste tørrestativer.

Plus Pipe

Plus Pipe

🥇 det bedste anmeldte tørrestativ

4.95 stjerner baseret på 31 anmeldelser

2199 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Plus Pipe ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Brabantia Topspinner Metalgrå. Lige nu står det til 649 DKK (før 729) hos Coop. En bedre pris end Plus Pipe tørrestativet herover.

Brabantia Topspinner Metalgrå

Brabantia Topspinner Metalgrå

🥈 det bedst anmeldte billige tørrestativ

4.75 stjerner baseret på 1.405 anmeldelser

649 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Brabantia Topspinner Metalgrå ligger altså rigtigt godt, da hele 94% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Det billige Brabantia Topspinner Metalgrå koster lige nu 1550 DKK mindre end modellen herover. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 70%👍 Uanset den store besparelse, så bør du naturligvis huske at de to tørrestativer ikke er ens.

Såfremt vi sammenligner det allerbedste tørrestativ med de andre tørrestativ modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Det er ret klart at Plus Pipe er noget bedre anmeldt end alle de andre tørrestativ modeller. Plus Pipe er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Brabantia Topspinner Metalgrå er ligeså bedre end gennemsnittet for alle tørrestativerne. Check bare diagrammet lidt længere nede. Brabantia Topspinner Metalgrå er her de øverste blå barer.Tørrestativer fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter et tørrestativ fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte tørrestativer fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Brabantia og Leifheit. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte tørrestativ.

Ser vi på Brabantia modellerne, så får Brabantia Væghængt Wallfix Med de bedst anmeldelser. For tiden har vi Brabantia Væghængt Wallfix Med til 1399 DKK (før 1599) hos Coop.

Ser vi på anmeldelserne af Brabantia Væghængt Wallfix Med, så ligger utrolige 95% på 4+ ud af 5 stjerner.Ser vi på Leifheit modellerne, så får Leifheit Telegant Plus 70 de bedst anmeldelser. For tiden har vi Leifheit Telegant Plus 70 til 279 DKK (før 349) hos Coop.

Usædvanligt høje 91% af Leifheit Telegant Plus 70 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Tørrestativer i flere materialer

En del folk mener det er tæt på afgørende at deres nye tørrestativ er lavet af bestemte materialer, så derfor har vi lavet en liste herunder med de bedste modeller i forskellige materialer såsom metal:

Det bedst anmeldte metaltørrestativ

Det allerbedst anmeldte metaltørrestativ vi har fundet frem til er et Brabantia Væghængt Wallfix Med. Det står for tiden til 1399 DKK (før 1599) hos Coop.

Anmeldelserne af Brabantia Væghængt Wallfix Med ligger usædvanligt godt, da hele 95% er på 4+ ud af 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste tørrestativ

Ved siden af det bedste tørrestativ lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende tørrestativer. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg for dig.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Brabantia Væghængt Wallfix Med

4.85 stjerner

Lige udenfor de allerbedste tørrestativer har vi Brabantia Væghængt Wallfix Med. I anmeldelserne får det hele 4.8 ud af 5 stjerner. Vi har utrolige 95% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det også på tilbud til 1399 DKK.Brabantia Lift-O-Matic Antracit

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Brabantia Lift-O-Matic Antracit 4.7 stjerner, så det er også super tæt på de allerbedste tørrestativer. Dvs. anmeldelserne ligger rigtigt godt. Hele 94% er på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det også på tilbud til 849 DKK.Brabantia Lift-O-Matic Metalgrå

4.75 stjerner

Ret tæt på toppen har vi desuden Brabantia Lift-O-Matic MetalgråI anmeldelserne får det 4.7 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt. Glimrende 94% ligger på 4-5 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det også på tilbud til 499 DKK.Brabantia Inkl. Cover Lift-O-Matic

4.75 stjerner

Ret tæt på toppen har vi desuden Brabantia Inkl. Cover Lift-O-MaticI anmeldelserne får det 4.7 ud 5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det også på tilbud til 849 DKK.Leifheit Telegant Plus 70

4.64.5 stjerner

På samme måde ret godt anmeldt er Leifheit Telegant Plus 70. Det får 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Hele 91% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er det til den billigste pris hos Coop. Der er det også på tilbud til 279 DKK.Brabantia Dør 4.5 M Metallic Grå

4.64.5 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er Brabantia Dør 4.5 M Metallic Grå. Det får nemlig 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den rigtigt gode ende, da glimrende 92% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er det til den bedste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 249 DKK. Brabantia Dør 4.5 M Metallic Grå er således det billigste tørrestativ her på siden.Leifheit Bathtub Dryer Pegasus V Duo

4.54.5 stjerner

Et af de resterende glimrende tørrestativ er Leifheit Bathtub Dryer Pegasus V Duo, der i anmeldelserne får 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

For tiden er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 299 DKK.Leifheit Pegasus 200 Comfort

4.54.5 stjerner

Et af de resterende interessante tørrestativ er Leifheit Pegasus 200 Comfort. Det får i anmeldelserne 4.5 ud af 5 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

For tiden er det til den billigste pris hos Whiteaway. Der står det til 500 DKK.Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile

4.44.5 stjerner

Et af de øvrige glimrende tørrestativ er Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile. Det får i anmeldelserne 4.4 stjerner ud af 5. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Hele 86% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er det til den bedste pris hos ProShop. Der står det til 321 DKK.Rörets Compact

4.44.5 stjerner

Et af de resterende glimrende tørrestativ er Rörets Compact, der i anmeldelserne får 4.4 ud af 5 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 149 DKK.Endnu flere modeller

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. 14 af de andre tørrestativer vi har samlet anmeldelser for har vi i den lækre liste her:

4.4Leifheit 82002
4.4Vileda Genius 70
4.3Leifheit LinoProtect 400
4.3Leifheit LinoMatic 400 Easy
4.2Leifheit LinoLift 600
4.1Leifheit Quartet Duo Alu Pl
4.1Leifheit Tow. Pegasus Hvid/Blå
4.1Brabantia Dør 4.5 M Elfenbenshvid
4.1Leifheit Classic 230 Extend
4.0Leifheit LinoLift 600
4.0Leifheit LinoPush 400
4.0Ab Rörets Industrier Rörets Tony
3.9Leifheit Tower 340
3.5Klein Vileda

Læs mere

Vækkeure

Vækkeure

Alle de allerbedste modeller. Fremragende vækkeure til priser fra 110 DKK.

Ure

Ure

De bedst anmeldte modeller. Ure fra 110 DKK.

Lamper

Lamper

Alle de bedst anmeldte lampe modeller. Fremragende lamper fra 119 DKK.

Skamler

Skamler

Alle de allerbedste modeller. Fremragende skamler til priser fra 799 DKK.

Weekendsenge

Weekendsenge

De bedst anmeldte modeller. Weekendsenge fra 400 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*