Altmuligt > Hvidevarer > Tørretumblere > Brugte tørretumblere

Køb af brugt tørretumbler vs. ny tørretumbler

Mads Phikamphon

Alle tørretumblerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Hvis det gælder om at spare nogle penge, så er det værd at gå efter en brugt tørretumbler. Men inden du ser på hvad der findes af brugt tilbud, så bør du lige tænke et par ting igennem.

For eksempel hvor mange penge du i virkeligheden vil spare ved at købe brugt, samt om du er klar på at undvære garanti og valgmuligheder.

Spar penge ved at købe brugt

Vigtigst ved at købe brugt er at tænke over hvor mange penge du i virkeligheden kan spare. Brugte modeller går normalt fra 100 kr til 3500 kr og i gennemsnit er priserne så på omkring 1000 kr.

Såfremt der skal gode anmeldelser til, så ligger de billigste nye tørretumblere rent prismæssigt på omkring 3500 kr. Besparelsen når du køber brugt bliver derved ca. 2500 kr.

Her er en af de billige nye modeller, der får gode anmeldelser.

Såfremt du vil kigge på et større udvalg af nye modeller, så kan du se på alle modellerne vi har analyseret her.

Hvad med garantien?

Garantien er ikke den samme hvis du køber brugt som når du vælger at købe en ny model. Det er en god ide at tage med når du skal sammenligne præcis hvor mange penge du i virkeligheden kan spare ved at vælge at købe brugt.

Husk på at der typisk er to års garanti på nye varer, så hvor meget garanti der er i rest afgøres af hvor gammel den brugte model er.

Måske er du heldig at der aldrig bliver brug for garantien, men det kan du naturligvis ikke være garanteret forever.

Det med garantien er naturligvis især interessant når der er tale om en relativt dyr vare som en tørretumbler.

Din garanti virker naturligvis kun hvis du har kvitteringen. Uden kvittering ingen garanti.

Mindre at vælge imellem

I tilfælde af du køber en brugt model, så er der næppe ret mange modeller at overveje at vælge.

Modsat når du vælger at købe nyt, hvor der næsten altid er en del modeller at vælge udfra.

Såfremt du vælger at købe nyt er det næsten altid ret nemt at få varen hjem - uanset det koster lidt. Det er sjældent sådan når du køber en brugt model. Hvis du køber brugt, så kommer du til selv at være ansvarlig for at få varen bragt hjem.

Glem ikke miljøet

Uanset om det er fornuftigt for dig at købe en brugt tørretumbler, så vil vores miljø helt sikkert blive glad for dig hvis du vælger en brugt model. Hvis miljøet bestemmer er det altid bedst at købe en brugt model.

I tilfælde af det er miljøet der afgører hvad du skal købe, så bør du næsten uden tvivl købe en brugt model.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*