Altmuligt > Hvidevarer > Tørretumblere

De bedste tørretumblere i 2020

Alle tørretumblerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra mange hundrede anmeldelser er Electrolux PerfectCare 600 den bedste tørretumbler. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Søger du en helt bestemt type tørretumbler, så ser vi nærmere på kondenstørretumblere herunder.

Electrolux PerfectCare 600

Electrolux PerfectCare 600

🥇 den bedste anmeldte tørretumbler

4.85 stjerner baseret på 21 anmeldelser

2499 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for tørretumbler, så derfor har vi valgt en del tørretumblere som får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister med de bedste tørretumblere👍

Anmeldelserne er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye tørretumbler til en rigtig god pris.

Flere forskellige typer tørretumblere

Der findes flere forskellige typer tørretumblere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer tørretumblere. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at finde den rigtige tørretumbler.

En af de typer tørretumblere du kan checke er kondenstørretumblere.

Gennemsnitligt ligger prisen på kondenstørretumblere omkring 27300 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer tørretumblere er der naturligvis ret stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer tørretumblere, så kan du roligt læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 83 tørretumblere vi har valgt udfra deres gode anmeldelser på nettet.

Ved siden af at kigge på de flere forskellige typer tørretumblere, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store, populære mærker som AEG, Bosch, Miele og Siemens.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste tørretumbler

For at kunne finde frem til den bedste tørretumbler, så har vi udvalgt 83 forskellige tørretumblere fra store mærker som AEG, Bosch, Miele og Siemens.

Herefter har robotten indsamlet 1.233 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at dække forskellige behov, så har vi set på flere slags tørretumblere.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste tørretumbler.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er bedst.


Stik og er der plads nok

Præcis ligesom med de fleste andre slags hvidevarer, så skal din tørretumbler en tur i stikkontakten for at kunne virke. Ingen regner med at du køber så stor og tung sag i en udenlandsk butik, men hvis du gør det, så bør du nok huske at checke at stikket matcher en af dine stikkontakter.

Som du sikkert har set, så er alle modellerne ikke samme størrelse. Nogen modeller er noget større end andre. Husk derfor at overveje om du har pladsen til din nye tørretumbler.

Det vil jo være max. ærgeligt at ende op med en ny tørretumbler som du så ikke har pladsen til.

Den bedst anmeldte tørretumbler

Bedst anmeldt af tørretumblerne (uanset tørretumbler type) er Electrolux PerfectCare 600. Lige nu står den til 2499 DKK hos Elgiganten.

Electrolux PerfectCare 600

Electrolux PerfectCare 600

🥇 den bedste anmeldte tørretumbler

4.85 stjerner baseret på 21 anmeldelser

2499 DKK hos Elgiganten

Electrolux PerfectCare 600 anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 105% ligger på 4-5 stjerner.De bedst anmeldte kondenstørretumblere

Af de kondenstørretumblere vi har set på, så er Bosch WTYH67I9SN HomeProfessional den bedst anmeldte. Lige nu står den til 7399 DKK (før 7799) hos Whiteaway.Hvis du vil kigge på de andre modeller, så kan du se alle kondenstørretumblerene her.

Tørretumblere fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at vælge en tørretumbler fra et af de store mærker, så lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

De store tørretumbler mærker vi har valgt at kigge nærmere på er AEG, Bosch, Miele og Siemens. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Udfra de forskellige AEG tørretumblere modeller, så får AEG 8000 SERIEST8DEG841E de bedst anmeldelser. Netop nu har vi den til 3999 DKK hos Elgiganten.

AEG 8000 SERIEST8DEG841E

Anmeldelserne af AEG 8000 SERIEST8DEG841E ligger i den rigtigt gode ende. Lækre 94% er på 4-5 stjerner.Udfra de forskellige Bosch tørretumblere modeller, så får Bosch WTYH67I9SN HomeProfessional de bedst anmeldelser. Netop nu har vi den til 7399 DKK (før 7799) hos Whiteaway.Udfra de forskellige Miele tørretumblere modeller, så får Miele TCR870WP de bedst anmeldelser. Netop nu har vi den til 18995 DKK hos Elgiganten.

Miele TCR870WP

Miele TCR870WP

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

18995 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Miele TCR870WP ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Udfra de forskellige Siemens tørretumblere modeller, så får Siemens Tørretumbler de bedst anmeldelser. Netop nu har vi den til 5999 DKK hos Elgiganten.

Siemens Tørretumbler

Siemens Tørretumbler

4.64.5 stjerner baseret på 715 anmeldelser

5999 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Siemens Tørretumbler ligger altså virkeligt godt, da hele 99% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.
Læs mere

Kondenstørretumblere

Kondenstørretumblere

Alle de allerbedste kondenstørretumbler modeller. Fremragende kondenstørretumblere fra 1999 DKK.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner

Alle de allerbedste vaskemaskine modeller. Fremragende vaskemaskiner fra 1499 DKK.

Køleskabe

Køleskabe

De allerbedste køleskab modeller. Fremragende køleskabe fra 20 DKK.

Vinkøleskabe

Vinkøleskabe

Alle de allerbedste vinkøleskab modeller. Fremragende vinkøleskabe fra 655 DKK.

Kogeplader

Kogeplader

Alle de allerbedste kogeplade modeller. Fremragende kogeplader fra 199 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*