Altmuligt > Hvidevarer > Tørretumblere

De bedste tørretumblere i 2021

Mads Phikamphon

Alle tørretumblerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra flere hundrede anmeldelser er Siemens WT43H07LDN den bedste tørretumbler. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Søger du en helt bestemt type tørretumbler, så ser vi nærmere på kondenstørretumblere herunder.

Siemens WT43H07LDN

Siemens WT43H07LDN

🥇 den bedst anmeldte tørretumbler

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten
3649 DKK hos Skousen
4193 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for tørretumbler, så derfor har vi valgt en del tørretumblere som får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister med de bedste tørretumblere👍

Anmeldelserne er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye tørretumbler til en rigtig god pris.

Flere forskellige typer tørretumblere

Der findes flere forskellige typer tørretumblere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer tørretumblere. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at finde den rigtige tørretumbler.

En af de typer tørretumblere du kan checke er kondenstørretumblere.

Gennemsnitligt ligger prisen på kondenstørretumblere omkring 17100 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer tørretumblere er der naturligvis ret stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du ikke lige har pengene klar til din ny tørretumbler, så kan du se på en brugt model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer tørretumblere, så kan du roligt læse videre på denne side. Herunder ser vi nemlig på de allerbedste af de 23 tørretumblere vi har valgt udfra deres gode anmeldelser.

Ved siden af at se på de forskellige typer tørretumblere, så har vi også taget et kik på de bedste modeller fra store, populære mærker som Bosch, Electrolux, LG og Miele.

Sådan finder vi den bedste tørretumbler

For at finde frem til den allerbedste tørretumbler har vi udvalgt 23 forskellige tørretumblere fra store mærker som Bosch, Electrolux, LG og Miele.

Herefter har robotten fundet 570 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte tørretumbler.

For at dække forskellige behov, så har vi set på flere slags tørretumblere.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste tørretumbler.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge tørretumbler udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er bedst.


Stik og er der plads nok

Præcis ligesom med de fleste andre hvidevarer, så skal din nye tørretumbler en tur i stikkontakten for at virke. Ingen regner med at du køber en så tung sag i udlandet - men hvis du gør det, så skal du lige huske at checke at stikket matcher en af dine stikkontakter.

Som du sikkert har set, så er alle modellerne ikke samme størrelse. Nogen er noget større end andre. Husk derfor at overveje om du har pladsen til din nye tørretumbler.

Det vil være max. ærgeligt at ende op med en ny tørretumbler som du så ikke har pladsen til.

Den bedst anmeldte tørretumbler

Bedst anmeldt af tørretumblerne (uanset tørretumbler type) er Siemens WT43H07LDN. Lige nu står den til 3499 DKK hos Elgiganten.

Siemens WT43H07LDN

Siemens WT43H07LDN

🥇 den bedst anmeldte tørretumbler

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten
3649 DKK hos Skousen
4193 DKK hos Whiteaway

Checker vi anmeldelserne af Siemens WT43H07LDN, så har vi helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Mærket Siemens som den bedste tørretumbler kommer fra fremstår også virkeligt godt indefor produkter som kaffemaskiner og espressomaskiner.

De bedst anmeldte kondenstørretumblere

Af de kondenstørretumblere vi har set på, så er Bosch WTH8307LSN den bedst anmeldte. Lige nu står den til 3037 DKK hos Elgiganten.

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af Bosch WTH8307LSN i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre modeller, så kan du se alle kondenstørretumblerene her.

Tørretumblere fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at vælge en tørretumbler fra et af de store mærker, så lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

De store tørretumbler mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Bosch, Electrolux, LG og Miele. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Udfra de forskellige Bosch tørretumblere modeller, så får Bosch WTH8307LSN de bedst anmeldelser. Netop nu har vi den til 3037 DKK hos Elgiganten.

Meget usædvanligt er blot 0% af Bosch WTH8307LSN anmeldelserne på 1 eller 2 stjerner👍Udfra de forskellige Electrolux tørretumblere modeller, så får Electrolux PerfectCare 600 de bedst anmeldelser. Netop nu har vi den til 2444 DKK hos Elgiganten.

Anmeldelserne af Electrolux PerfectCare 600 ligger virkeligt godt. Hele 105% ligger på 4+ stjerner ud af 5.Udfra de forskellige LG tørretumblere modeller, så får LG FDRC308N0W9 de bedst anmeldelser. Netop nu har vi den til 3899 DKK (før 4102) hos Skousen.

Anmeldelserne af LG FDRC308N0W9 ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩Udfra de forskellige Miele tørretumblere modeller, så får Miele TCR870WP de bedst anmeldelser. Netop nu har vi den til 18995 DKK hos Elgiganten.

Miele TCR870WP

Miele TCR870WP

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

18995 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Miele TCR870WP ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Kondenstørretumblere

Kondenstørretumblere

Alle de allerbedste kondenstørretumbler modeller. Fremragende kondenstørretumblere fra 2429 DKK.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner

Alle de allerbedste vaskemaskine modeller. Fremragende vaskemaskiner fra 2459 DKK.

Køleskabe

Køleskabe

De allerbedste køleskab modeller. Fremragende køleskabe fra 193 DKK.

Vinkøleskabe

Vinkøleskabe

Alle de allerbedste vinkøleskab modeller. Fremragende vinkøleskabe fra 1177 DKK.

Kogeplader

Kogeplader

Alle de allerbedste kogeplade modeller. Fremragende kogeplader fra 287 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*