Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Trådløse højtalere

Den bedste trådløs højtaler i 2021

Mads Phikamphon

Alle de trådløse højtalere herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth den bedste trådløs højtaler. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth

Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth

🥇 den bedst anmeldte trådløs højtaler

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

2999 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for trådløs højtaler, så derfor har vi udvalgt en masse trådløse højtalere som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi vores robot til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 liste med de bedste trådløse højtalere.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få din nye trådløs højtaler til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge trådløs højtaler. I listen her svinger prisen fx. fra 350,- DKK for den billigste trådløs højtaler til 3899,- DKK for den dyreste trådløs højtaler.

Opladning

Når du ser på trådløse højtalere, så bør du huske på at der sikkert er et batteri som du skal holde opladt. Der følger derfor ret sikkert en oplader med som skal i stik.

Hvis du har købt din trådløs højtaler i en udenlandsk butik skal du lige sikre dig at opladerens stik passer i din danske stikkontakt. Det er jo så ærgeligt at stå uden batterier når du endelig modtager din nye trådløs højtaler.

Sådan finder vi den bedste trådløs højtaler

For at finde den allerbedste trådløs højtaler har vi udvalgt 9 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt de trådløse højtalere har vores robot indsamlet 8.308 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste trådløs højtaler.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte trådløs højtaler

Den bedst anmeldte trådløs højtaler er Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth. Lige nu står den til 2999 DKK hos HiFi Klubben. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en lidt dyr trådløs højtaler. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnittet for trådløse højtalere.

Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth

Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth

🥇 den bedst anmeldte trådløs højtaler

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

2999 DKK hos HiFi Klubben

Anmeldelserne af Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Marshall Kilburn II Black. Den står lige nu til 1477 DKK (før 2227) hos Amazon DE.

Marshall Kilburn II Black

Marshall Kilburn II Black

🥈 den bedst anmeldte billige trådløs højtaler

4.75 stjerner baseret på 2.340 anmeldelser

1477 DKK hos Amazon DE
1899 DKK hos HiFi Klubben
2147 DKK hos ProShop

Helt vildt høje 94% af Marshall Kilburn II Black anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige Marshall Kilburn II Black fremfor Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth herover, så sparer du lige nu 1522 DKK. I procenter svarer det til at du sparer 51%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at der jo ikke er tale om den samme model.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste trådløs højtaler med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Det er nok ret tydeligt at Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth er en del bedre anmeldt end de andre modeller. Argon Audio FORTE A4 Trådløsmed Bluetooth er de blå barer, mens gennemsnittet for alle de trådløse højtalere er gråt.Det billigere alternativ Marshall Kilburn II Black er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (Marshall Kilburn II Black er her de blå barer).Mærket Argon Audio som den bedste model kommer fra fremstår ligeså godt indefor andre typer produkter som fx. højtalere og trådløse højtalere.

Som nævnt så kommer den bedste billige trådløs højtaler fra Marshall.

Marshall klarer sig også rigtig godt indefor kategorier som fx. højtalere og trådløse højtalere.

9 konkurrenter

Udover den bedste trådløs højtaler herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode trådløse højtalere. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide de trådløse højtalere herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Marshall Woburn BT II Black

4.75 stjerner

Lige efter de allerbedste trådløse højtalere har vi Marshall Woburn BT II Black. I anmeldelserne får den hele 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Hele 93% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos HiFi Klubben. Hos HiFi Klubben står den til 3899 DKK.Sonos Move Smart

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Sonos Move Smart 4.7 stjerner, så den er også super tæt på de bedste trådløse højtalere. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Hele 91% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 2999 DKK.Sonos One Smart Speaker

4.75 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også Sonos One Smart SpeakerI anmeldelserne får den 4.7 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 1467 DKK.Pokémon Pokemon Poké Ball Trådløs

4.75 stjerner

Pokémon Pokemon Poké Ball Trådløs får også ret gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner. Lidt vilde 97% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner👍

Den er billigst hos Gucca. Hos Gucca står den til 350 DKK. Pokémon Pokemon Poké Ball Trådløs er således den billigste trådløs højtaler på denne side.B&O Play A1 Silver

4.44.5 stjerner

B&O Play A1 Silver ligger med 4.4 stjerner også ganske godt placeret i anmeldelserne.. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 85% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 1789 DKK.Heos By Denon Denon Home 150 Trådløs

4.34.5 stjerner

Heos By Denon Denon Home 150 Trådløs er med 4.3 stjerner også ret godt placeret i anmeldelserne, selvom den ikke er helt med blandt de bedste trådløse højtalere

Den er for tiden billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 1899 DKK.Bluesound PULSE 2I Trådløs

3.84 stjerner

Med på siden her har vi også Bluesound PULSE 2I Trådløs. Den får i anmeldelserne 3.8 stjerner

Den er for tiden billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 2699 DKK.
Læs mere

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

De bedst anmeldte bluetooth højtalere. Bluetooth højtalere fra 499 DKK.

Soundbars

Soundbars

Alle de bedste soundbars. Fremragende soundbars til priser fra 5499 DKK.

Subwoofers

Subwoofers

De bedste modeller. Priserne starter på 2813 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

De bedst anmeldte kompakte højtalere. Kompakte højtalere fra 1398 DKK.

Labelprintere

Labelprintere

Alle de bedste labelprintere. Fremragende labelprintere til priser fra 249 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*