Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Trådløse højtalere

Den bedste trådløs højtaler i 2020

Alle de trådløse højtalere herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet anmeldelser for 55 forskellige trådløse højtalere. Sonos One Smart Speaker er den bedste trådløs højtaler. Hvorfor den er den bedste trådløs højtaler kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Sonos One  Smart Speaker

Sonos One Smart Speaker

🥇 den bedste anmeldte trådløs højtaler
🥉 den billigste trådløs højtaler

4.75 stjerner baseret på 773 anmeldelser

1479 DKK hos Amazon DE
1699 DKK hos HiFi Klubben
1865 DKK hos ProShop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny trådløs højtaler, så er det en god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe noget bras.

For at hjælpe dig med at vælge en ny trådløs højtaler, så har Find Hold robotten samlet massevis af anmeldelser af de forskellige trådløse højtalere og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi lavet denne top 55 liste over nogle af de bedst anmeldte trådløse højtalere.

De mange anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en trådløs højtaler der matcher dine behov. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få din nye trådløs højtaler til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nytrådløs højtaler. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 699,- DKK for den billigste trådløs højtaler til hele 39998,- DKK for den dyreste model.

Hvordan vi finder den bedste trådløs højtaler

For at finde frem til den allerbedste trådløs højtaler har vi udvalgt 55 forskellige trådløse højtalere.

Herefter har vores robot fundet 1.064 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste trådløs højtaler.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge trådløs højtaler udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte trådløs højtaler

Den bedst anmeldte trådløs højtaler er Sonos One Smart Speaker. Lige nu står den til 1479 DKK (før 1702) hos Amazon DE.

Sonos One  Smart Speaker

Sonos One Smart Speaker

🥇 den bedste anmeldte trådløs højtaler
🥉 den billigste trådløs højtaler

4.75 stjerner baseret på 773 anmeldelser

1479 DKK hos Amazon DE
1699 DKK hos HiFi Klubben
1865 DKK hos ProShop

Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af Sonos One Smart Speaker er på 4-5 stjerner.10 konkurrenter

Udover den bedste trådløs højtaler ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende trådløse højtalere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg for dig. Fx. hvis du slet ikke lide de trådløse højtalere herover.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik👍
B&O Play A1  Black

4.34.5 stjerner

B&O Play A1 Black har vi placeret lige uden for de allerbedste trådløse højtalere, da den får ret gode 4.3 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 86% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 1749 DKK.B&O Play A1  Silver

4.24.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit B&O Play A1 Silver 4.2 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller

Den er for tiden billigst hos ProShop, hvor den står til 1749 DKK.Bluesound PULSE 2I

3.94 stjerner

Tæt på de bedste modeller har vi desuden Bluesound PULSE 2I, der i anmeldelserne får|I anmeldelserne får den 3.9 ud 5 stjerner

Den er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 5699 DKK.Bluesound PULSE 2I

2.83 stjerner

Bluesound PULSE 2I får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 2.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos HiFi Klubben står den til 5699 DKK.Argon Audio ALTO 4 ACTIVE Med Bluetooth

Argon Audio ALTO 4 ACTIVE Med Bluetooth er med 0 stjerner også ret godt placeret i mange anmeldelser, selvom den ikke er helt med blandt de bedste trådløse højtalere og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👊

Den er for tiden på tilbud og billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 1999 DKK.Argon Audio ALTO 4 ACTIVE Med Bluetooth

Argon Audio ALTO 4 ACTIVE Med Bluetooth ligger med 0 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser. og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 1999 DKK.Argon Audio ALTO 4 ACTIVE Med Bluetooth

Med på listen her har vi ligeså Argon Audio ALTO 4 ACTIVE Med Bluetooth, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 1999 DKK.Argon Audio ALTO 5 ACTIVE Med Bluetooth

Med på listen her har vi ligeså Argon Audio ALTO 5 ACTIVE Med Bluetooth, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👊

Den er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 2299 DKK.Argon Audio ALTO 5 ACTIVE Med Bluetooth

Med på listen her har vi ligeså Argon Audio ALTO 5 ACTIVE Med Bluetooth, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 2299 DKK.Argon Audio ALTO 5 ACTIVE Med Bluetooth

Med på listen her har vi ligeså Argon Audio ALTO 5 ACTIVE Med Bluetooth, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 2299 DKK.
Læs mere

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

Alle de bedste modeller. Fremragende bluetooth højtalere fra 425 DKK.

Soundbars

Soundbars

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 1999 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

Alle de bedst anmeldte kompakte højtalere. Fremragende kompakte højtalere fra 1198 DKK.

Termometere

Termometere

Alle de bedste modeller. Fremragende termometere fra 45 DKK.

Flaskevarmere

Flaskevarmere

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 82 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*