Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Trådløse højtalere

Den bedste trådløs højtaler i 2021

Mads Phikamphon

Alle de trådløse højtalere herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på hundredevis af anmeldelser er Sonos Move Smart den bedste trådløs højtaler. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Sonos Move Smart

Sonos Move Smart

🥇 den bedst anmeldte trådløs højtaler

4.64.5 stjerner baseret på 479 anmeldelser

2999 DKK hos HiFi Klubben
3399 DKK hos ProShop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for trådløs højtaler, så derfor har vi udvalgt en masse trådløse højtalere som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi vores robot til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 liste med de bedste trådløse højtalere.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få din nye trådløs højtaler til en god pris.

Opladning

Som du nok allerede ved, så har langt de fleste trådløse højtalere et batteri som skal holdes opladt inden du får noget ud af produktet. Derfor følger der sikkert en oplader med som skal sættes i stikkontakten, så hvis du har købt din ny trådløs højtaler i udlandet skal du sikre dig at stikket passer i din stikkontakt.

Sådan finder vi den bedste trådløs højtaler

For at finde den allerbedste trådløs højtaler har vi udvalgt 3 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt de trådløse højtalere har vores robot indsamlet 911 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste trådløs højtaler.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte trådløs højtaler

Den bedst anmeldte trådløs højtaler er Sonos Move Smart. Lige nu står den til 2999 DKK hos HiFi Klubben.

Sonos Move Smart

Sonos Move Smart

🥇 den bedst anmeldte trådløs højtaler

4.64.5 stjerner baseret på 479 anmeldelser

2999 DKK hos HiFi Klubben
3399 DKK hos ProShop

Anmeldelserne af Sonos Move Smart ligger godt. Hele 89% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Heos By Denon Denon Home 150 Trådløs. Den står lige nu til 1899 DKK hos HiFi Klubben.

Heos By Denon Denon Home 150 Trådløs

Heos By Denon Denon Home 150 Trådløs

🥈 den bedst anmeldte billige trådløs højtaler
🥉 den billigste trådløs højtaler

4.34.5 stjerner baseret på 386 anmeldelser

1899 DKK hos HiFi Klubben
2156 DKK hos ProShop


Beslutter du dig for at købe den billige Heos By Denon Denon Home 150 Trådløs fremfor Sonos Move Smart herover, så sparer du lige nu 1100 DKK. I procenter svarer det til at du sparer 37%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at der jo ikke er tale om den samme model.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste trådløs højtaler med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Det er nok ret tydeligt at Sonos Move Smart er en del bedre anmeldt end de andre modeller. Sonos Move Smart er de blå barer, mens gennemsnittet for alle de trådløse højtalere er gråt.Det billigere alternativ Heos By Denon Denon Home 150 Trådløs er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (Heos By Denon Denon Home 150 Trådløs er her de blå barer).Mærket Sonos som den bedste model kommer fra fremstår ligeså godt indefor andre typer produkter som fx. trådløse højtalere.

Som nævnt så kommer den bedste billige trådløs højtaler fra Heos By Denon.

Heos By Denon klarer sig også rigtig godt indefor kategorier som fx. trådløse højtalere.

3 konkurrenter

Udover den bedste trådløs højtaler herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode trådløse højtalere. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide de trådløse højtalere herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Bluesound PULSE 2I Trådløs

4.04 stjerner

Lige efter de allerbedste trådløse højtalere har vi Bluesound PULSE 2I Trådløs. I anmeldelserne får den hele 4 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos HiFi Klubben. Hos HiFi Klubben står den til 2699 DKK.
Læs mere

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

De bedst anmeldte bluetooth højtalere. Bluetooth højtalere fra 499 DKK.

Soundbars

Soundbars

Alle de bedste soundbars. Fremragende soundbars til priser fra 5499 DKK.

Subwoofers

Subwoofers

De bedste modeller. Priserne starter på 2999 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

De bedst anmeldte kompakte højtalere. Kompakte højtalere fra 1398 DKK.

Labelprintere

Labelprintere

Alle de bedste labelprintere. Fremragende labelprintere til priser fra 219 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*