Altmuligt > Værktøj > Stiger > Trappestiger

Den bedste trappestige i 2021

Mads Phikamphon

Alle trappestigerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 6 forskellige trappestiger. Den bedste trappestige er Hailo 3 Trin K60. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Hailo 3 Trin K60

Hailo 3 Trin K60

🥇 den bedst anmeldte trappestige
🥉 den billigste trappestige

4.85 stjerner baseret på 2.511 anmeldelser

599 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for trappestige. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 6 over de bedste trappestiger.

Anmeldelser er godt, men du skal også vælge en model der passer til det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få det bedste trappestige til en god pris.

PS: Sådan finder vi den bedste trappestige

For at finde den bedste trappestige har vi udvalgt 6 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 3.467 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte trappestige.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange trappestiger. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste trappestige.

På den måde behøver du ikke vælge udfra hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte trappestige

Den bedst anmeldte trappestige er Hailo 3 Trin K60. Lige nu står den til 599 DKK hos Coop.

Hailo 3 Trin K60

Hailo 3 Trin K60

🥇 den bedst anmeldte trappestige
🥉 den billigste trappestige

4.85 stjerner baseret på 2.511 anmeldelser

599 DKK hos Coop

Hailo 3 Trin K60 anmeldelserne ligger altså virkeligt godt. Lækre 95% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.Sammenligner vi anmeldelserne af den bedste trappestige med gennemsnittet for alle de andre trappestiger, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Hailo 3 Trin K60 virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Hailo 3 Trin K60 er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Den bedste trappestige kommer som nævnt fra Hailo. Dette mærke klarer sig også rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. stiger og trappestiger.

Konkurrenterne

Udover den bedste trappestige herover, så findes der også en sjat andre gode trappestiger. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide trappestigerne herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Hailo 4 Trin

4.85 stjerner

Lige efter de bedste trappestiger har vi Hailo 4 Trin. I anmeldelserne får den hele 4.8 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 749 DKK.Hailo 5 Trin

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Hailo 5 Trin 4.8 stjerner, så den er også tæt på de bedste trappestiger. Utrolige 96% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Coop, hvor den står til 899 DKK.Hailo Mini Comfort 44 Cm

4.75 stjerner

Hailo Mini Comfort 44 Cm er blandt de bedst anmeldte trappestiger, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Vi har lidt vilde 98% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner👍

Den står lige nu til 699 DKK hos Coop.Hailo TopLine K100 3 Trin

4.75 stjerner

Hailo TopLine K100 3 Trin er blandt de bedst anmeldte trappestiger, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Vi har utrolige 96% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 749 DKK hos Coop.Hailo L80 3 Trin

4.75 stjerner

Hailo L80 3 Trin ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 95% er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Coop, hvor den står til 699 DKK.
Læs mere

Slibesten

Slibesten

De bedste slibesten. Slibesten fra 109 DKK.

Multiværktøj

Multiværktøj

De bedste multiværktøj. Priser fra 1249 DKK.

Malerpistoler

Malerpistoler

De bedste malerpistoler. Malerpistoler fra 528 DKK.

Kabelsakse

Kabelsakse

De bedste kabelsakse. Kabelsakse fra 282 DKK.

Skydestokke

Skydestokke

De bedste skydestokke. Priser fra 699 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*