Altmuligt > Værktøj > Stiger > Trappestiger

Den bedste trappestige i 2020

Alle trappestigerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 11 forskellige trappestiger. Den bedste trappestige er Hailo 5 Trin. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Hailo 5 Trin

Hailo 5 Trin

🥇 den bedste anmeldte trappestige

4.85 stjerner baseret på 139 anmeldelser

539 DKK hos Coop
775 DKK hos Amazon UK

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for trappestige. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 11 over de bedste trappestiger.

Anmeldelser er godt, men du skal også vælge en model der passer til det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få det bedste trappestige til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge trappestige. Her i vores liste går priserne fx. fra 261,- DKK for den billigste trappestige til 6136,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan har vi fundet den bedste trappestige

For at finde den bedste trappestige har vi udvalgt 11 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 1.633 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte trappestige.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange trappestiger. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste trappestige.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte trappestige

Den bedst anmeldte trappestige er Hailo 5 Trin. Lige nu står den til 539 DKK (før 699) hos Coop.

Hailo 5 Trin

Hailo 5 Trin

🥇 den bedste anmeldte trappestige

4.85 stjerner baseret på 139 anmeldelser

539 DKK hos Coop
775 DKK hos Amazon UK

Utrolige 95% af anmeldelserne af Hailo 5 Trin er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Hailo 3 Trin K60. Den står lige nu til 261 DKK (før 285) hos Amazon UK.

Hailo 3 Trin K60

Hailo 3 Trin K60

🥈 den bedst anmeldte billige trappestige
🥉 den billigste trappestige

4.75 stjerner baseret på 1.349 anmeldelser

261 DKK hos Amazon UK
349 DKK hos Coop

Hailo 3 Trin K60 anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Lækre 94% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.Køber du den billige Hailo 3 Trin K60 fremfor Hailo 5 Trin, så kan du spare 278 DKK. I iskolde procenter svarer det til en besparelse på 52%. Men uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at der ikke er tale om samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste trappestige med alle de andre trappestiger, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det herunder.

Som du kan se, så er Hailo 5 Trin virkelig bedre anmeldt end alle de andre modeller. Hailo 5 Trin er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Hailo 3 Trin K60 er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Hailo 3 Trin K60 er her de blå barer).Konkurrenterne

Udover den bedste trappestige herover, så findes der også en sjat andre gode trappestiger. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide trappestigerne herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Hailo 4 Trin

4.54.5 stjerner

Lige efter de bedste trappestiger har vi Hailo 4 Trin. I anmeldelserne får den hele 4.5 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 479 DKK.Hailo L80 3 Trin

4.24.5 stjerner

Herefter kommer Hailo L80 3 Trin, der i anmeldelserne får 4.2 ud af 5 stjerner

Den er lige nu billigst hos Coop, hvor den står til 599 DKK.Hailo TopLine K100 3 Trin

3.53.5 stjerner

Hailo TopLine K100 3 Trin er blandt de bedst anmeldte trappestiger, da den får 3.5 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 749 DKK hos Coop.Hailo Mini Comfort 44 Cm

Hailo Mini Comfort 44 Cm er blandt de bedst anmeldte trappestiger, da den får 0 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 349 DKK hos Coop.Hailo 2 Trin K30

Hailo 2 Trin K30 ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og billigst hos Coop, hvor den står til 300 DKK.Luna WIBE55P 5 Trin

Luna WIBE55P 5 Trin ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Dorch & Danola, hvor den står til 2895 DKK.WIBE Trappestige ASP+ WTS+ ASP

Her i slutningen af listen her har vi WIBE Trappestige ASP+ WTS+ ASP, der i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og billigst hos Toolster, hvor den står til 3113 DKK.WIBE Trappestige ASP+ 10 Trin WAP+ ASP-10

Her i slutningen af listen her har vi WIBE Trappestige ASP+ 10 Trin WAP+ ASP-10, der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👊

Den er lige nu på tilbud og billigst hos Toolster, hvor den står til 6136 DKK.WIBE Trappestige WTS 44P

Her i slutningen af listen her har vi WIBE Trappestige WTS 44P, der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner👊

Den er lige nu på tilbud og billigst hos Toolster, hvor den står til 1118 DKK.
Læs mere

Tænger

Tænger

De bedste tænger. Tænger fra 97 DKK.

Spidstænger

Spidstænger

De bedste spidstænger. Priser fra 97 DKK.

Skruemaskiner

Skruemaskiner

De bedste skruemaskiner. Skruemaskiner fra 750 DKK.

Boremaskiner

Boremaskiner

De bedste boremaskiner. Boremaskiner fra 524 DKK.

Vinkelslibere

Vinkelslibere

De bedste vinkelslibere. Priser fra 375 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*