Altmuligt > Køkkenudstyr > Gryder > Trykkogere

Den bedste trykkoger i 2021

Mads Phikamphon

Alle trykkogerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på mange hundrede anmeldelser så er den bedste trykkoger Tefal Secure 5 NEO 6L. Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Tefal Secure 5 NEO 6L

Tefal Secure 5 NEO 6L

🥇 den bedst anmeldte trykkoger
🥉 den billigste trykkoger

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

387 DKK hos ProShop
427 DKK hos Whiteaway
427 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god trykkoger. Derfor har vi valgt en masse modeller der får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe folk som dig godt på vej med at vælge en ny trykkoger, så har vores robot fundet en masse anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet dem. Derved har vi kunne lave top 4 listen her over de bedste trykkogere.

Anmeldelserne er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du forhåbentlig spare lidt på din nye trykkoger.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nytrykkoger. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 387,- DKK for den billigste trykkoger til hele 1699,- DKK for den dyreste model.

Sådan finder vi den bedste trykkoger

For at finde den allerbedste trykkoger har vi udvalgt 4 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt trykkogerne har robotten indsamlet 1.549 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste trykkoger.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge trykkoger udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste trykkoger

Bedst anmeldt af trykkogerne er Tefal Secure 5 NEO 6L. Den står lige nu til 387 DKK hos ProShop.

Tefal Secure 5 NEO 6L

Tefal Secure 5 NEO 6L

🥇 den bedst anmeldte trykkoger
🥉 den billigste trykkoger

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

387 DKK hos ProShop
427 DKK hos Whiteaway
427 DKK hos Skousen

Ret godt er kun 0% af Tefal Secure 5 NEO 6L anmeldelserne i bunden med blot 1-2 stjerner.Såfremt vi sammenligner den bedste trykkoger med de andre trykkoger modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du tydeligt kan se, så er Tefal Secure 5 NEO 6L virkelig en del bedre anmeldt end de andre trykkogere. Tefal Secure 5 NEO 6L er de blå barer, mens gennemsnittet for alle trykkogerne er de grå barer.Den bedste model kommer som nævnt fra Tefal. Dette mærke klarer sig ligeså virkeligt godt indefor andre typer produkter som strygejern, dampstrygejern, dampstationer og hånddampere.

De 4 konkurrenter

Udover den bedste trykkoger ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende trykkogere. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide trykkogerne herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
Funktion 6.0L

4.64.5 stjerner

Funktion 6.0L har vi placeret lige uden for de allerbedste trykkogere, da den får hele 4.6 ud af 5 stjerner. Utrolige 95% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 451 DKK.WMF Perfectstål/sort 4.5L

4.64.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit WMF Perfectstål/sort 4.5L 4.6 stjerner, så den er også tæt på de allerbedste trykkogere. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt. Glimrende 90% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu billigst hos Kitchentime, hvor den står til 1699 DKK.
Læs mere

Grydesæt

Grydesæt

Alle de allerbedste grydesæt. Fremragende grydesæt til priser fra 408 DKK.

Kasseroller

Kasseroller

De bedste modeller. Fremragende kasseroller fra 149 DKK.

Pastamaskiner

Pastamaskiner

De bedst anmeldte pastamaskine modeller. Priser fra 428 DKK.

Drikkedunke

Drikkedunke

Alle de allerbedste drikkedunke. Fremragende drikkedunke til priser fra 35 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De bedste modeller. Fremragende jagtknive fra 499 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*