Altmuligt > Køkkenudstyr > Gryder > Trykkogere

Den bedste trykkoger i 2020

Alle trykkogerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på mange hundrede anmeldelser er Perfect Plus 6,5 Lir den bedste trykkoger. Lige herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre trykkogere.

Perfect Plus 6,5 Lir

Perfect Plus 6,5 Lir

🥇 den bedste anmeldte trykkoger

4.54.5 stjerner baseret på 185 anmeldelser

1339 DKK hos Kitchentime

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny trykkoger, så er det en god ide at du går efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe noget bras.

For hver model har Find Hold robotten fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 13 listen her over de bedste trykkogere.

Anmeldelserne er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en trykkoger der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du forhåbentlig spare lidt på din nye trykkoger.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nytrykkoger. I listen her svinger prisen fx. fra 95,- DKK for den billigste trykkoger til hele 1999,- DKK for den dyreste trykkoger.

Sådan finder vi frem til den bedste trykkoger

For at kunne finde den allerbedste trykkoger, så har vi udvalgt 13 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt trykkogerne har robotten indsamlet 1.393 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste trykkoger.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge trykkoger udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste trykkoger

Bedst anmeldt af trykkogerne er Perfect Plus 6,5 Lir. Lige nu står den til 1339 DKK (før 1339) hos Kitchentime. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr trykkoger. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de anmeldte trykkogere.

Perfect Plus 6,5 Lir

Perfect Plus 6,5 Lir

🥇 den bedste anmeldte trykkoger

4.54.5 stjerner baseret på 185 anmeldelser

1339 DKK hos Kitchentime

Checker vi Perfect Plus 6,5 Lir anmeldelserne, så har vi hele 89% på 4-5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Fal Sec 5 Neo 4 Lir. Lige nu står den til 399 DKK (før 799) hos Coop. Helt sikkert en bedre pris end Perfect Plus 6,5 Lir som blev fremhævet lige før.

Fal Sec 5 Neo 4 Lir

Fal Sec 5 Neo 4 Lir

🥈 den bedst anmeldte billige trykkoger

1.82 stjerner baseret på 8 anmeldelser

399 DKK hos Coop
428 DKK hos Whiteaway
437 DKK hos ProShop


Den billige Fal Sec 5 Neo 4 Lir koster netop nu 940 DKK mindre end Perfect Plus 6,5 Lir ovenfor. Det svarer til du sparer 70%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige huske at de to trykkogere ikke er samme model.

10 konkurrenter til bedste trykkoger

Ved siden af den bedste trykkoger lige herover, så findes der også andre spændende trykkogere. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om trykkogerne herover, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder er det bedste valg ifht. dine behov.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Perfect Plus 8,5 Lir

4.54.5 stjerner

Lige efter de allerbedste trykkogere har vi Perfect Plus 8,5 Lir. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har hele 88% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og billigst hos Kitchentime, hvor den står til 1949 DKK.WMF Perfect 4,5 Lir

4.44.5 stjerner

I anmeldelserne får WMF Perfect 4,5 Lir 4.4 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Hele 87% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Computersalg, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Computersalg står den til 788 DKK.Perfect Plus 4,5 Lir

4.14 stjerner

Perfect Plus 4,5 Lir er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er netop nu på tilbud og billigst hos Kitchentime, hvor den står til 1149 DKK.Funktion Inkl. Si 6 Lir

Tæt på de bedste modeller har vi desuden Funktion Inkl. Si 6 Lir, der i anmeldelserne får|I anmeldelserne får den 0 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der er den også på tilbud til 399 DKK.Holms Deli

Holms Deli er med 0 stjerner også ret godt placeret i mange anmeldelser, selvom den er lidt udenfor de bedste trykkogere og helt fantastisk er blot 0% er på 1-2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og billigst hos Coop, hvor den står til 399 DKK.WMF Perfect 6,5 Lir

Også ganske godt anmeldt er WMF Perfect 6,5 Lir. Den får 0 ud af 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Computersalg. Der er den også på tilbud til 1198 DKK.Alto Til 24 Cm 6 L

Alto Til 24 Cm 6 L er placeret til sidst i listen over de bedste trykkogere, hvilket heldigvis stadig betyder den er en glimrende trykkoger.

Alto Til 24 Cm 6 L får 0 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og billigst hos Kitchentime, hvor den står til 466 DKK.NutriCook II

En af de sidste glimrende trykkoger er NutriCook II. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Kitchentime. Der er den også på tilbud til 1499 DKK.Kv Til 6 L

Kv Til 6 L er placeret til sidst i listen over de bedste trykkogere, hvilket heldigvis stadig betyder den er en glimrende trykkoger.

Kv Til 6 L får 0 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og billigst hos Kitchentime, hvor den står til 95 DKK. Kv Til 6 L er derved den billigste trykkoger her på siden.Fal Sec 5 Neo 6 L

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Fal Sec 5 Neo 6 L, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 406 DKK.
Læs mere

Pastamaskiner

Pastamaskiner

Alle de bedste modeller. Fremragende pastamaskiner fra 214 DKK.

Drikkedunke

Drikkedunke

De bedst anmeldte drikkedunk modeller. Priser fra 42 DKK.

Mandolinjern

Mandolinjern

Alle de allerbedste mandolinjern. Fremragende mandolinjern fra 96 DKK.

Rivejern

Rivejern

Alle de bedste modeller. Fremragende rivejern fra 177 DKK.

Pander

Pander

De bedst anmeldte pande modeller. Priser fra 71 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*