Altmuligt > Udstyr til børn > Tryllesæt

Det bedste tryllesæt i 2021

Mads Phikamphon

Alle tryllesættene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af anmeldelser så er Djeco Malicious Magus Fra det bedste tryllesæt. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Djeco Malicious Magus Fra

Djeco Malicious Magus Fra

🥇 det bedst anmeldte tryllesæt

4.44.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

263 DKK hos Amazon DE
290 DKK hos Legebutikken

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at se på anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for tryllesæt. Vi har derfor udvalgt en del modeller som får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat vores robot til at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 7 over de bedste tryllesæt👍

Vi har også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker. På den måde kan du forhåbentlig spare nogle penge på dit nye tryllesæt.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nytryllesæt. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 80,- DKK for det billigste tryllesæt til hele 263,- DKK for den dyreste model.

Hvordan vi finder det bedste tryllesæt

For at finde det allerbedste tryllesæt har vi udvalgt 7 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 2.848 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste tryllesæt.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Det bedste tryllesæt

Bedst anmeldt af tryllesættene er Djeco Malicious Magus Fra. Lige nu står det til 263 DKK hos Amazon DE. Selvom et er godt anmeldt, så må det siges at være et smule dyrt tryllesæt. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for de anmeldte tryllesæt.

Djeco Malicious Magus Fra

Djeco Malicious Magus Fra

🥇 det bedst anmeldte tryllesæt

4.44.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

263 DKK hos Amazon DE
290 DKK hos Legebutikken

Hele 87% af anmeldelserne af Djeco Malicious Magus Fra er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Marvins Magic 30 Tricks Grøn Box Fra. Lige nu står det til 100 DKK hos Legebutikken.

Marvins Magic 30 Tricks Grøn Box Fra

Marvins Magic 30 Tricks Grøn Box Fra

🥈 det bedst anmeldte billige tryllesæt

3.94 stjerner baseret på 7 anmeldelser

100 DKK hos Legebutikken


Det billige Marvins Magic 30 Tricks Grøn Box Fra koster 163 DKK mindre end Djeco Malicious Magus Fra. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 62%.

Sammenligner vi anmeldelserne af det bedste tryllesæt med gennemsnittet for alle de andre tryllesæt, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Djeco Malicious Magus Fra virkelig en del bedre end anmeldelserne af de andre modeller (Djeco Malicious Magus Fra er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det billigere alternativ Marvins Magic 30 Tricks Grøn Box Fra er også bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (Marvins Magic 30 Tricks Grøn Box Fra er her de blå barer).Det er ikke kun indefor tryllesæt at mærket Djeco klarer sig virkeligt godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som børnespil, fingermalinger og tryllesæt.

Det bedste billige tryllesæt kommer som nævnt fra Marvins Magic.

Marvins Magic klarer sig ligesom Djeco også fremragende indefor andre produkter. For Marvins Magic fx. kategorier som børnespil, fingermalinger og tryllesæt.

De 7 konkurrenter til bedste tryllesæt

Ved siden af det bedste tryllesæt herover, så findes der også andre gode tryllesæt. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke synes om modellerne herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Marvins Magic Med 225 Trylletricks Fra

4.34.5 stjerner

Marvins Magic Med 225 Trylletricks Fra har vi placeret lige uden for de bedste tryllesæt, da det får ret gode 4.3 ud af 5 stjerner

Lige nu er det billigst hos Coolshop. Der står det til 279 DKK.Marvins Magic 125 Trylle Tricks Fra

4.24.5 stjerner

I anmeldelserne får Marvins Magic 125 Trylle Tricks Fra 4.2 stjerner ud af 5, så det er også tæt på de bedste modeller

Det står netop nu til 200 DKK hos Coop.Marvins Magic Magisk Lys Junior Fra

4.24.5 stjerner

Marvins Magic Magisk Lys Junior Fra er også blandt de bedst anmeldte tryllesæt, da det får 4.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det står netop nu til 130 DKK hos Legebutikken.Marvins Magic Korttricks Svengali Magic Cards

4.04 stjerner

Marvins Magic Korttricks Svengali Magic Cards er også blandt de bedst anmeldte tryllesæt, da det får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det står netop nu til 80 DKK hos Legebutikken.

Marvins Magic Korttricks Svengali Magic Cards er det billigste model.Ridley

3.03 stjerner

Også godt anmeldt er Ridley's Games Room Magic Levistick Trick. Det får 3 ud af 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Lige nu er det billigst hos Legebutikken. Der står det til 120 DKK.
Læs mere

Legemåtter

Legemåtter

Alle de bedste legemåtter. Fremragende legemåtter fra 169 DKK.

Dukkehuse

Dukkehuse

De bedste dukkehus modeller. Priser fra 400 DKK.

Hammerbrætter

Hammerbrætter

De allerbedste hammerbrætter. Priserne starter på 90 DKK.

Babypuder

Babypuder

Alle de bedste babypuder. Fremragende babypuder fra 224 DKK.

Lægesæt

Lægesæt

De bedste lægesæt modeller. Priser fra 150 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*