Altmuligt > Boligudstyr > Lamper > Væglamper

Den bedste væglampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle væglamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet hundredevis af anmeldelser for 23 forskellige væglamper. Den bedste væglampe er Roommate Fugl Mørk Rosa. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Roommate Fugl Mørk Rosa

Roommate Fugl Mørk Rosa

🥇 den bedst anmeldte væglampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

475 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for væglampe, så derfor har vi udvalgt en masse væglamper som allesammen får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 23 liste over de bedste væglamper.

Vi har også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i nogle udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste væglampe til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyvæglampe. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 149,- DKK for den billigste væglampe til hele 1299,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke har pengene klar til din ny væglampe kan du også se på en brugt model.

Mange folk går efter en væglampe fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Philips Hue.

Bemærk at væglamper skal sættes i stik. Hvis du køber i en udenlandsk butik så skal du huske at sikre dig at der følger et stik som passer til danske stikkontakter.

Sådan har vi fundet den bedste væglampe

For at finde den allerbedste væglampe har vi udvalgt 23 forskellige modeller fra store mærker som Philips Hue.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 893 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte væglampe.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange væglamper. I stedet har vi gået efter at samle data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste væglampe.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte væglampe

Den bedst anmeldte væglampe er Roommate Fugl Mørk Rosa. Lige nu står den til 475 DKK hos Coop.

Roommate Fugl Mørk Rosa

Roommate Fugl Mørk Rosa

🥇 den bedst anmeldte væglampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

475 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Roommate Fugl Mørk Rosa er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje DybergLarsen Læsø. Den står lige nu til 149 DKK hos Coolshop. Det må siges at være en noget andet pris end Roommate Fugl Mørk Rosa væglampen ovenfor.

DybergLarsen Læsø

DybergLarsen Læsø

🥈 den bedst anmeldte billige væglampe
🥉 den billigste væglampe

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

149 DKK hos Coolshop
150 DKK hos Coop
289 DKK hos ProShop

Ser vi på DybergLarsen Læsø anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner🤩Den billige DybergLarsen Læsø koster 326 DKK mindre end Roommate Fugl Mørk Rosa. Det betyder du kan spare 69%. Uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at der jo ikke er tale om samme model.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste væglampe med alle de andre væglampe modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er Roommate Fugl Mørk Rosa virkelig bedre anmeldt end alle de andre væglamper. Roommate Fugl Mørk Rosa er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere DybergLarsen Læsø er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (DybergLarsen Læsø er her de blå barer).Det er ikke kun indefor væglamper at Roommate klarer sig fremragende. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som fx. væglamper, natlamper og hundepuder.

Den bedste billige model kommer som nævnt fra DybergLarsen. DybergLarsen klarer sig på samme måde som Roommate også rigtig godt indefor andre andre typer produkter. For DybergLarsen fx. kategorier som væglamper, natlamper og hundepuder.

Væglamper fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at de vælger en væglampe fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor væglamper, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra Philips Hue.

Den bedst anmeldte Philips Hue væglampe vi har fundet frem til er en Philips HUE Adore. Computersalg har den lige nu til 904 DKK.

Anmeldelserne af Philips HUE Adore ligger altså i den gode ende, da hele 88% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Konkurrenterne

Udover den bedste væglampe herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode væglamper. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide væglamperne herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Halo Design Århus

5.05 stjerner

Lige efter de allerbedste væglamper har vi Halo Design Århus. Den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 1299 DKK.Roommate Rocket Blå

5.05 stjerner

Lige herefter kommer Roommate Rocket Blå, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står netop nu til 480 DKK hos Coop.DybergLarsen Hadsten

5.05 stjerner

DybergLarsen Hadsten er også blandt de bedst anmeldte væglamper, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Den står netop nu til 299 DKK hos Coolshop.Halo Design Nivå Grå

5.05 stjerner

Halo Design Nivå Grå er også blandt de bedst anmeldte væglamper, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 1299 DKK hos Coop.Halo Design Baltimore

4.85 stjerner

Halo Design Baltimore på samme måde godt anmeldt.

Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er lige nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 999 DKK.Philips HUE Adore

4.85 stjerner

Philips HUE Adore på samme måde godt anmeldt.

Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 88% er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Computersalg, hvor den står til 904 DKK.DybergLarsen Outdoor Sort/grå

4.75 stjerner

I slutningen af listen her har vi DybergLarsen Outdoor Sort/grå, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 399 DKK.Philips HUE DAYLO1746530P7

4.75 stjerner

I slutningen af listen her har vi Philips HUE DAYLO1746530P7, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Lækre 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Computersalg, hvor den står til 715 DKK.Halo Design Medina X Sort/hvid

4.64.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Halo Design Medina X Sort/hvid, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger bestemt godt. Hele 92% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 799 DKK.Halo Design DC

4.64.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Halo Design DC, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er lige nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 799 DKK.Flere væglamper

De fremragende væglamper ovenfor er ikke de eneste modeller vi har samlet anmeldelser for. Her har vi en liste med nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for.

4.6Philips Hue Outdoor Appear
4.5Philips Hue Outdoor Turaco
4.5Philips Hue Explore
4.5DybergLarsen Mols Mat
4.5DybergLarsen Outdoor
4.1Halo Design Dallas Opal
4.0Philips KOSIPO Single Spot Black 1XNW
4.0Roommate Ghost
4.0Roommate Pineapple Gul
4.0DybergLarsen Denver
4.0DybergLarsen DL20 Opal

Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

De bedste lysterapilampe modeller. Lysterapilamper fra 358 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De allerbedste arbejdslamper. Priser fra 558 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

Alle de bedste bordlamper. Fremragende bordlamper fra 150 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

De bedste gulvlampe modeller. Gulvlamper fra 278 DKK.

Loftslamper

Loftslamper

De allerbedste loftslamper. Priser fra 1016 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*