Altmuligt > Værktøj > Værktøjskasser > Brugte værktøjskasser

Køb af brugt værktøjskasse vs. ny værktøjskasse

Mads Phikamphon

Alle værktøjskasserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

I tilfælde af der ikke lige er super mange penge i dit budget, så skal du kigge på at købe en brugt værktøjskasse - men der er enkelte ting du må tænke igennem inden du går efter at købe en brugt model.

Du skal kigge på præcis hvor mange penge du vil spare når du køber en brugt model, samt præcis hvordan det forholder sig omkring din garanti..

Spar penge ved at købe brugt

Vigtigst ved at købe brugt er at tænke over præcis hvor mange penge du i virkeligheden kan spare sammenlignet med at købe en ny model. På nettet er prisen for en brugt værktøjskasse ca. 200 kr, men du kan være heldig at se brugte modeller helt ned til 50 kr.

Såfremt der må gode anmeldelser til, så ligger de billigste nye modeller rent prismæssigt på omkring 250 kr. Du kan med derved regne med at spare ca. 50 kr ved at købe en brugt model.

Herunder har vi en af de billige nye værktøjskasser med gode anmeldelser👍

Hvis du gerne vil overveje et større udvalg af modeller, så kan du kigge på alle de værktøjskasser vi har checket her.

Garanti når du køber brugt

Garantien er slet ikke den samme hvis du køber brugt som hvis du vælger at købe en ny model. Det er derfor måske en ide at tænke på hvorvidt du vil spare så mange penge på at gå efter en brugt model til at det matcher at du nok får slet ingen eller ihvertfald kortere garantiperiode.

Overvej at der typisk er to års garanti på nye varer, så præcis hvor meget garanti der er i rest er afhængig af hvor gammel den brugte model er.

Det kan være du er heldig at der aldrig bliver brug for nogen garanti, men det kan du naturligvis ikke være garanteret.

Din garanti virker kun hvis du har kvitteringen. I tilfælde af du ikke har din kvittering, så har du ikke nogen garanti.

Mindre at vælge imellem

I tilfælde af du køber en brugt værktøjskasse, så er der næppe ret mange forskellige modeller at overveje at vælge.

Såfremt du vælger at købe en ny model, så er der næsten altid en del forskellige modeller at vælge udfra, så du kan gå efter modellerne der har gode anmeldelser.

Hvis du vælger at købe en brugt model, så bliver du med andre ord nødt til blot at se på hvad der er til salg af brugte værktøjskasser for tiden. Det betyder at udvalget bliver en del begrænset såfremt du køber brugt.

Såfremt du vælger at købe en ny model er det næsten altid ret nemt at få varen leveret - uanset det koster lidt i leveringsomkostninger. Det er sjældent sådan hvis du køber en brugt model. Hvis du køber brugt kommer du til selv at være ansvarlig for at få din vare bragt hjem.

Glem ikke miljøet

Uanset om det er en ide for dig at købe en brugt værktøjskasse, så vil miljøet omkring os helt sikkert blive glad for dig hvis du køber en brugt model. Hvis miljøet bestemmer, så er det altid bedst at købe en brugt værktøjskasse.

I tilfælde af det er miljøet som afgører hvad du skal købe, så må du næsten uden tvivl købe en brugt model.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*