Altmuligt > Elektronik > Varmepuder

Den bedste varmepude i 2021

Mads Phikamphon

Alle varmepuderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet tusindvis af anmeldelser, så er Beurer HK115 den bedste varmepude. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Beurer HK115

Beurer HK115

🥇 den bedst anmeldte varmepude

4.85 stjerner baseret på 4 anmeldelser

396 DKK hos Apuls
531 DKK hos Whiteaway
531 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god varmepude. Derfor har vi fundet en del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny varmepude, så har Find Hold robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige varmepuder og sammenlignet dem. På den måde har vi lavet top 8 listen her over nogle af de bedst anmeldte varmepuder.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en varmepude der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare lidt på din nye varmepude.

Du kan i øvrigt også selv lave din varmepude hvis du har hænderne skruet rigtigt på.

En del folk går efter en varmepude fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Beurer.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede er bevidst om, så har langt de fleste varmepuder modeller et batteri som du bør holde opladt inden du får noget brugbart ud af dit nyindkøb.

I tilfælde af der ikke medfølger en passende stak batterier med til den model du har valgt, så må du lige checke om du skal købe lidt batterier med når du køber din nye varmepude.

Sådan finder vi frem til den bedste varmepude

For at kunne finde frem til den allerbedste varmepude, så har vi udvalgt 8 forskellige varmepuder fra populære mærker som Beurer.

Efter vi har udvalgt varmepuderne har Find Hold robotten fundet 4.388 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste varmepude.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge varmepude udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste varmepude

Bedst anmeldt af varmepuderne er Beurer HK115. Den står lige nu til 396 DKK (før 649) hos Apuls. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr varmepude. Prisen ligger nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de viste varmepuder.

Beurer HK115

Beurer HK115

🥇 den bedst anmeldte varmepude

4.85 stjerner baseret på 4 anmeldelser

396 DKK hos Apuls
531 DKK hos Whiteaway
531 DKK hos Skousen

Bestemt godt nok er kun 0% af anmeldelserne af Beurer HK115 på triste 1-2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje SipaCare Mudder 1 Stk. Lige nu står den til 171 DKK hos Med24.

SipaCare Mudder 1 Stk

SipaCare Mudder 1 Stk

🥈 den bedst anmeldte billige varmepude
🥉 den billigste varmepude

4.54.5 stjerner baseret på 639 anmeldelser

171 DKK hos Med24

Kigger vi på anmeldelserne af SipaCare Mudder 1 Stk, så ligger hele 87% på 4+ stjerner ud af 5.Den billige SipaCare Mudder 1 Stk koster netop nu 225 DKK mindre end modellen ovenfor. Det er det samme som at du kan spare 57%👍

Uanset den store besparelse, så bør du lige minde dig selv om at de to varmepuder ikke er ens.

Såfremt vi tager og sammenligner den allerbedste varmepude med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Beurer HK115 noget bedre anmeldt end de andre varmepude modeller. Beurer HK115 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle varmepuderne er de grå.Den billigere model SipaCare Mudder 1 Stk er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle varmepuderne. Check blot diagrammet lidt længere nede. SipaCare Mudder 1 Stk er her de øverste blå barer.Mærket Beurer som den bedste model stammer fra fremstår også særdeles godt indefor kategorier som lysterapilamper, søvnsensore, blodtryksmålere og pulsoximetere.

Som nævnt ovenfor så kommer den allerbedste billige model fra SipaCare.

SipaCare klarer sig ligeså særdeles godt indefor kategorier som lysterapilamper, søvnsensore, blodtryksmålere og pulsoximetere.

Varmepuder fra de store mærker

Mange folk går efter en varmepude fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste varmepuder fra disse mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære varmepude mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Beurer.

Den allerbedst anmeldte Beurer varmepude vi har fundet er en Beurer HK115. For tiden har vi Beurer HK115 til 396 DKK (før 649) hos Apuls.

Beurer HK115

Beurer HK115

🥇 den bedst anmeldte varmepude

4.85 stjerner baseret på 4 anmeldelser

396 DKK hos Apuls
531 DKK hos Whiteaway
531 DKK hos Skousen

Særdeles godt er kun 0% af Beurer HK115 anmeldelserne i bunden med 1-2 stjerner.Alle 8 konkurrenter til bedste varmepude

Ved siden af den bedste varmepude ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende varmepuder. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide varmepuderne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Beurer HK125 XXL

4.44.5 stjerner

Beurer HK125 XXL har vi placeret lige uden for de allerbedste varmepuder, da den får ret gode 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt, da glimrende 88% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 488 DKK.Beurer HK42S

4.44.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Beurer HK42S 4.4 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Coolshop, hvor den står til 299 DKK.Beurer HK44 TESTVINDER

4.34.5 stjerner

Ret tæt på de bedste modeller har vi desuden Beurer HK44 TESTVINDERI anmeldelserne får den 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 249 DKK.Beurer HK 25

4.34.5 stjerner

Beurer HK 25 er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den bedste pris hos Helsebixen, hvor den står til 399 DKK.TheHeatSeat Sort

4.04 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er TheHeatSeat Sort. Den får 4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 300 DKK.OBH Relief XL

4.04 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er OBH Relief XL. Den får 4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 226 DKK.
Læs mere

Affugtere

Affugtere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende affugtere fra 1180 DKK.

Luftbefugtere

Luftbefugtere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende luftbefugtere fra 292 DKK.

Varmeblæsere

Varmeblæsere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende varmeblæsere til priser fra 393 DKK.

Varmepumper

Varmepumper

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende varmepumper fra 5999 DKK.

Luftkølere

Luftkølere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende luftkølere fra 632 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*