Altmuligt > Elektronik > Varmetæpper

Det bedste varmetæppe i 2021

Mads Phikamphon

Alle varmetæpperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på hundredevis af anmeldelser, så er det bedste varmetæppe OBH Cosy Hug Grey. Hvorfor det er det bedste varmetæppe ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

OBH Cosy Hug Grey

OBH Cosy Hug Grey

🥇 det bedst anmeldte varmetæppe

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

528 DKK hos Whiteaway
599 DKK hos Coolshop
651 DKK hos ProShop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for varmetæppe, så derfor har vi fundet en del varmetæpper der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 6 liste med de bedst anmeldte varmetæpper.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på dit nye varmetæppe.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge et varmetæppe. I listen her starter priserne på 395,- DKK for det billigste varmetæppe til 1499,- DKK for det dyreste varmetæppe.

En del folk går efter et varmetæppe fra et bestemt mærke. Vi har derfor et på de bedste modeller fra store mærker som Beurer.

Opladere

Når du checker de forskellige modeller, så bør du huske på at der ret sikkert er et batteri som du skal holde opladt efter behov.

Såfremt der ikke medfølger en passende stak batterier med til det varmetæppe du har valg, så må du lige tænke på om du skal købe lidt batterier med på samme tid som du køber dit nye varmetæppe👍 Det er jo ret ærgeligt at stå helt uden batterier når du endelig modtager din vare.

Hvordan vi har fundet det bedste varmetæppe

For at kunne finde det allerbedste varmetæppe, så har vi udvalgt 6 forskellige modeller fra populære mærker som Beurer.

Efter vi har udvalgt varmetæpperne har robotten fundet 815 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste varmetæppe.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge varmetæppe udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er den bedste model.


Det bedste varmetæppe

Bedst anmeldt af varmetæpperne er OBH Cosy Hug Grey. Lige nu står det til 528 DKK hos Whiteaway.

OBH Cosy Hug Grey

OBH Cosy Hug Grey

🥇 det bedst anmeldte varmetæppe

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

528 DKK hos Whiteaway
599 DKK hos Coolshop
651 DKK hos ProShop

Helt usædvanlige 100% af OBH Cosy Hug Grey anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af det bedste varmetæppe med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af OBH Cosy Hug Grey en del bedre end anmeldelserne af alle de andre varmetæppe modeller (OBH Cosy Hug Grey er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Det er ikke blot indefor varmetæpper at mærket OBH fremstår særdeles godt. Det gør det også indefor kategorier som elkedler, foodprocessore, ladyshavere og varmetæpper.

Varmetæpper fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter et varmetæppe fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte varmetæpper fra disse mærker.

Der findes klart nok flere store og populære varmetæppe mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra Beurer.

Udfra de forskellige Beurer modeller, så får Beurer HD75 flest stjerner i anmeldelserne. Whiteaway har det netop nu til 539 DKK.

Beurer HD75

Beurer HD75

🥉 det billigste varmetæppe

4.34.5 stjerner baseret på 40 anmeldelser

539 DKK hos Whiteaway
539 DKK hos Coolshop

Ser vi på anmeldelserne af Beurer HD75, så har vi hele 88% på 4-5 stjerner.Alle 6 konkurrenter

Udover det bedste varmetæppe ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende varmetæpper. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide varmetæpperne ovenfor, for så kan det være en af de 6 modeller herunder vil være det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Falcon Eyes FalconEyes BROLLY REFLECTIVE BOX

4.44.5 stjerner

Falcon Eyes FalconEyes BROLLY REFLECTIVE BOX har vi placeret lige uden for de allerbedste varmetæpper, da det får hele 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 1499 DKK.Beurer HD75

4.34.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Beurer HD75 4.3 stjerner ud af 5, så det er også ret tæt på de allerbedste modeller. Vi har hele 88% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Det er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står det til 539 DKK. Beurer HD75 er således det billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Beurer HD75

4.24.5 stjerner

Beurer HD75 er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da det får 4.2 ud 5 stjerner

Det er netop nu til den bedste pris hos Med24, hvor det står til 499 DKK. Beurer HD75 er derved det billigste model her på siden.Beurer ComfortUB 56

4.14 stjerner

Beurer ComfortUB 56 får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Det får 4.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 999 DKK.
Læs mere

Varmepuder

Varmepuder

De bedst anmeldte modeller. Fremragende varmepuder fra 152 DKK.

Affugtere

Affugtere

Alle de bedst anmeldte affugter modeller. Fremragende affugtere fra 1139 DKK.

Luftbefugtere

Luftbefugtere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende luftbefugtere fra 306 DKK.

Varmeblæsere

Varmeblæsere

De bedst anmeldte modeller. Fremragende varmeblæsere fra 291 DKK.

Varmepumper

Varmepumper

Alle de bedst anmeldte varmepumpe modeller. Fremragende varmepumper fra 5999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*