Altmuligt > Hvidevarer > Vaskemaskiner > Brugte vaskemaskiner

Køb af brugt vaskemaskine vs. ny vaskemaskine

Mads Phikamphon

Alle vaskemaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Hvis der ikke er så mange penge i budgettet, så bør du overveje at købe en brugt vaskemaskine. Der er dog et par ting du skal kigge på inden du vælger at købe brugt.

Du skal overveje hvor mange penge du reelt kan spare ved at købe brugt, samt hvordan landet ligger mht. fx. garanti og valgmuligheder.

Besparelse

Det vigtigste ved at købe brugt er at se på hvor mange penge du kan spare ifht. at købe en ny vaskemaskine. Vi har checket annoncer for brugte vaskemaskiner og typisk ligger prisen for en brugt model omkring 2400 kr.

Hvis der skal gode anmeldelser på bordet, så ligger de billigste nye vaskemaskiner prismæssigt på omkring 3000 kr, så du kan med altså regne med at spare omkring 600 kr på at købe brugt.

Her er en af de billige nye vaskemaskiner, der får gode anmeldelser.

Candy RO1494DXH51S

En god og billig vaskemaskine

Candy RO1494DXH51S

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

3237 DKK hos Amazon DE

Du kan se 26 af de bedste nye vaskemaskiner her.

Garanti

Garantien er ikke den samme når du køber brugt som når du køber en ny model. Det kan derfor være værd at overveje om du kan spare så mange penge på at købe brugt, at det modsvarer at du får ingen eller ihvertfald kortere garanti.

Husk på at der i Danmark typisk er to års garanti på nyindkøb, så hvor meget garanti der er tilbage afgøres af hvor gammel den brugt vaskemaskine er.

Måske er du heldig at der slet ikke er brug for garantien, men det kan du selvfølgelig ikke være 100% sikker på.

Det med garantien er især vigtigt når der er tale om relativt dyre ting som en vaskemaskine.

Garantien gælder naturligvis kun hvis du har en kvittering. Uden kvittering ingen garanti.

Valgmuligheder

Såfremt du køber brugt, så er der temmeligt sjældent super mange modeller at vælge udfra.

Når du køber nyt, så er der rigtig mange modeller at vælge imellem, så du fx. kan vælge en af de modeller der får de bedste anmeldelser.

Når du køber brugt, så bliver du nødt til at se på hvad der er til salg brugt lige nu. Det betyder at udvalget bliver begrænset hvis du køber brugt.

Hvis du køber nyt er det ret nemt at få varen hjem. Uanset det måske koster lidt. Sådan er det sjældent når du køber brugt. Hvis du køber brugt, så kommer du typisk til selv at stå for at få varen afhentet.

Miljøet

Ligegyldig om det er en god ide for dig at købe en brugt model, så vil miljøet sikkert blive glad for dig hvis du vælger brugt. For miljøets skyld er det nemlig altid bedst at købe brugt.

Såfremt det er miljøet der skal afgøre hvad du skal købe, så skal du helt sikkert købe brugt.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*