Altmuligt > Vasketøjskurve

Den bedste vasketøjskurv i 2020

Alle vasketøjskurvene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på tusindvis af af anmeldelser så er den bedste vasketøjskurv Brabantia Bøjelig 40 L Grå. Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Brabantia Bøjelig 40 L Grå

Brabantia Bøjelig 40 L Grå

🥇 den bedste anmeldte vasketøjskurv
🥉 den billigste vasketøjskurv

4.85 stjerner baseret på 531 anmeldelser

147 DKK hos Amazon UK
199 DKK hos Kitchentime
209 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god vasketøjskurv. Derfor har vi valgt adskillige modeller der får rigtig gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange vasketøjskurve har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 11 liste over de bedste vasketøjskurve👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få en af de bedste vasketøjskurv til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge vasketøjskurv. I listen her svinger priserne fra fornuftige 147,- DKK for den billigste vasketøjskurv til 899,- DKK for den dyreste vasketøjskurv.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste vasketøjskurv

For at kunne finde den bedste vasketøjskurv, så har vi udvalgt 11 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 4.753 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte vasketøjskurv.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste vasketøjskurv.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste vasketøjskurv

Bedst anmeldt af vasketøjskurvene er Brabantia Bøjelig 40 L Grå. Den står lige nu til 147 DKK (før 155) hos Amazon UK.

Brabantia Bøjelig 40 L Grå

Brabantia Bøjelig 40 L Grå

🥇 den bedste anmeldte vasketøjskurv
🥉 den billigste vasketøjskurv

4.85 stjerner baseret på 531 anmeldelser

147 DKK hos Amazon UK
199 DKK hos Kitchentime
209 DKK hos Coop

Ser vi på anmeldelserne af Brabantia Bøjelig 40 L Grå, så har vi utrolige 98% på 4+ stjerner ud af 5.Såfremt vi sammenligner den bedste vasketøjskurv med de andre vasketøjskurv modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er Brabantia Bøjelig 40 L Grå virkelig bedre anmeldt end de andre vasketøjskurve. Brabantia Bøjelig 40 L Grå er de blå barer, mens gennemsnittet for alle vasketøjskurvene er de grå barer.De 10 konkurrenter

Udover den bedste vasketøjskurv ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende vasketøjskurve. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide vasketøjskurvene herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
3 Sprouts Løve

4.75 stjerner

3 Sprouts Løve har vi placeret lige uden for de allerbedste vasketøjskurve, da den får hele 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt, da glimrende 94% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 180 DKK.Brabantia Vasketøjskurv

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Brabantia Vasketøjskurv 4.7 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste vasketøjskurve. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 399 DKK.Living&more Vasketøjskurve Mille

4.75 stjerner

Living&more Vasketøjskurve Mille får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 93% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der er den på tilbud til 599 DKK.Brabantia Mat Stål

4.64.5 stjerner

Brabantia Mat Stål er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.6 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 90% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 479 DKK.Brabantia Stabelbar Grå 35 L

4.64.5 stjerner

Ligeså ganske godt anmeldt er Brabantia Stabelbar Grå 35 L. Den får nemlig 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger bestemt godt. Hele 91% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der er den på tilbud til 189 DKK.Living&more

4.04 stjerner

Living&more ligger med 4 stjerner ret godt placeret i mange anmeldelser, selvom den er lidt udenfor de bedste vasketøjskurve. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 299 DKK.Living&more Isabel

En af de øvrige glimrende vasketøjskurv er Living&more Isabel, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og helt fantastisk er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der er den på tilbud til 599 DKK.3 Sprouts Rådyr

3 Sprouts Rådyr ligger til sidst i listen over de bedste vasketøjskurve, hvilket dog stadig betyder den er en glimrende vasketøjskurv.

3 Sprouts Rådyr får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 180 DKK.3 Sprouts Pingvin

En af de øvrige glimrende vasketøjskurv er 3 Sprouts Pingvin, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 180 DKK.Living&more Clara

Med på listen over de bedste modeller har vi også Living&more Clara, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der er den på tilbud til 899 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*