Altmuligt > Vasketøjskurve

Den bedste vasketøjskurv i 2021

Mads Phikamphon

Alle vasketøjskurvene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på tusindvis af anmeldelser så er den bedste vasketøjskurv Living&more Clara. Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Living&more Clara

Living&more Clara

🥇 den bedst anmeldte vasketøjskurv

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1199 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god vasketøjskurv. Derfor har vi valgt adskillige modeller der får rigtig gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange vasketøjskurve har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 10 liste over de bedste vasketøjskurve👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få en af de bedste vasketøjskurv til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge vasketøjskurv. I listen her svinger priserne fra fornuftige 179,- DKK for den billigste vasketøjskurv til 1199,- DKK for den dyreste vasketøjskurv.

Såfremt du ikke har pengene klar til din ny vasketøjskurv, så kan du se på en brugt model.

En del folk går efter en vasketøjskurv fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Brabantia.

PS: Hvordan vi finder den bedste vasketøjskurv

For at finde frem til den bedste vasketøjskurv har vi udvalgt 10 forskellige vasketøjskurve fra store mærker som Brabantia.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 5.100 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte vasketøjskurv.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste vasketøjskurv.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste vasketøjskurv

Bedst anmeldt af vasketøjskurvene er Living&more Clara. Den står lige nu til 1199 DKK hos Coop. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en ret dyr vasketøjskurv. Prisen ligger nemlig en del over gennemsnitsprisen for de viste vasketøjskurve.

Living&more Clara

Living&more Clara

🥇 den bedst anmeldte vasketøjskurv

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1199 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Living&more Clara ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Brabantia Bøjelig 40 L Grå. Den står lige nu til 202 DKK (før 247) hos Amazon DE. En del bedre pris end Living&more Clara herover.

Brabantia Bøjelig 40 L Grå

Brabantia Bøjelig 40 L Grå

🥈 den bedst anmeldte billige vasketøjskurv

4.85 stjerner baseret på 529 anmeldelser

202 DKK hos Amazon DE
209 DKK hos Kitchentime
209 DKK hos Coop

Ser vi på anmeldelserne af Brabantia Bøjelig 40 L Grå, så har vi utrolige 98% på 4+ stjerner ud af 5.Den billige Brabantia Bøjelig 40 L Grå koster lige nu 997 DKK mindre end modellen ovenfor. I kolde procenter svarer det til at du sparer 83%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at der jo ikke er tale om samme vasketøjskurv.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste vasketøjskurv med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Living&more Clara en del bedre end anmeldelserne af alle de andre vasketøjskurve (Living&more Clara er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer).Noget billigere Brabantia Bøjelig 40 L Grå er ligeså bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check bare diagrammet herunder (Brabantia Bøjelig 40 L Grå er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor vasketøjskurve at mærket Living&more fremstår virkeligt godt. Det gør det også indefor kategorier som fx. borde, elevationssenge, kontinentalsenge og parasoler.

Den bedste billige vasketøjskurv kommer som tidl. nævnt fra Brabantia. Brabantia klarer sig ligesom Living&more også godt indefor andre produkter. For Brabantia fx. kategorier som borde, elevationssenge, kontinentalsenge og parasoler.

Vasketøjskurve fra de store mærker

Mange går efter en vasketøjskurv fra et af de store mærker, så lad os kikke nærmere på de bedste modeller fra disse mærker.

Der er naturligvis adskillige store mærker, men for nu nøjes vi med at kigge på modellerne fra Brabantia.

Den allerbedst anmeldte Brabantia vasketøjskurv vi har fundet frem til er en Brabantia Bøjelig 40 L Grå. Amazon DE har den netop nu til 202 DKK (før 247).

Brabantia Bøjelig 40 L Grå

Brabantia Bøjelig 40 L Grå

🥈 den bedst anmeldte billige vasketøjskurv

4.85 stjerner baseret på 529 anmeldelser

202 DKK hos Amazon DE
209 DKK hos Kitchentime
209 DKK hos Coop

Brabantia Bøjelig 40 L Grå anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 98% er på 4-5 stjerner.De 10 konkurrenter

Udover den bedste vasketøjskurv ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende vasketøjskurve. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide vasketøjskurvene herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Brabantia Mat Stål

4.75 stjerner

Brabantia Mat Stål har vi placeret lige uden for de allerbedste vasketøjskurve, da den får hele 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 91% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 599 DKK.3 Sprouts Løve

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit 3 Sprouts Løve 4.7 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste vasketøjskurve. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt, da glimrende 94% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 180 DKK. 3 Sprouts Løve er derved den billigste vasketøjskurv her på siden.Brabantia Laundry Bin

4.75 stjerner

Brabantia Laundry Bin får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 499 DKK.Living&more Vasketøjskurve Mille

4.75 stjerner

Living&more Vasketøjskurve Mille får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har utrolige 96% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 899 DKK.Brabantia Stabelbar Grå 35 L

4.64.5 stjerner

På listen har vi også Brabantia Stabelbar Grå 35 L, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger bestemt godt. Hele 91% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er den til den bedste pris hos Kitchentime. Der er den på tilbud til 249 DKK.3 Sprouts Rådyr

4.64.5 stjerner

3 Sprouts Rådyr ligger med 4.6 stjerner ret godt placeret i mange anmeldelser, selvom den er lidt udenfor de bedste vasketøjskurve. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger særdeles godt. Glimrende 93% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 180 DKK.Living&more Isabel

4.44.5 stjerner

En af de øvrige glimrende vasketøjskurve er Living&more Isabel, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner ud af 5. Hele 89% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 899 DKK.Living&more

4.04 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Living&more, da den i anmeldelserne får 4 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 499 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*