Altmuligt > Værktøj > Vinkelslibere

Den bedste vinkelsliber i 2021

Mads Phikamphon

Alle vinkelsliberne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på hundredevis af anmeldelser for 12 forskellige vinkelslibere. AEG WS8-125S er den bedste vinkelsliber. Hvorfor den er den bedste vinkelsliber ser vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

AEG WS8-125S

AEG WS8-125S

🥇 den bedst anmeldte vinkelsliber

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

560 DKK hos Toolster
610 DKK hos Dorch & Danola

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for vinkelsliber, så derfor har vi fundet en hel del vinkelslibere der hver og en får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange vinkelslibere satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 12 liste med de bedst anmeldte vinkelslibere👍

Det er et godt udgangspunkt at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en vinkelsliber der matcher hvad dine behov er, så vi har derfor også set på features for modellerne og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste vinkelsliber til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyvinkelsliber. I listen her starter priserne på 495,- DKK for den billigste vinkelsliber til hele 2395,- DKK for den dyreste vinkelsliber.

En del folk går efter en vinkelsliber fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Metabo.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede er bevidst om, så har langt de fleste vinkelslibere modeller et batteri som du bør holde opladt inden du får noget brugbart ud af dit nyindkøb. Til de fleste vinkelslibere følger der derfor en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stikkontakten, så du skal sikre dig at opladerens stik passer med din danske stikkontakt såfremt du vælger at købe din nye vinkelsliber i i en udenlandsk webshop.

Hvordan vi finder frem til den bedste vinkelsliber

For at kunne finde frem til den allerbedste vinkelsliber, så har vi udvalgt 12 forskellige vinkelslibere fra populære mærker som Metabo.

Herefter har Find Hold robotten fundet 1.147 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste vinkelsliber.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge vinkelsliber udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedst anmeldte vinkelsliber

Den bedst anmeldte vinkelsliber er AEG WS8-125S. Lige nu står den til 560 DKK (før 649) hos Toolster.

AEG WS8-125S

AEG WS8-125S

🥇 den bedst anmeldte vinkelsliber

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

560 DKK hos Toolster
610 DKK hos Dorch & Danola

Helt utrolige 100% af AEG WS8-125S anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Såfremt vi tager og sammenligner den allerbedste vinkelsliber med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af AEG WS8-125S en del bedre end anmeldelserne af de andre vinkelsliber modeller. AEG WS8-125S er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle vinkelsliberne er de grå.Det er ikke blot indefor vinkelslibere at AEG fremstår særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som vinkelslibere, borehammere, rundsave og stiksave.

Hvis du søger efter en vinkelsliber til børn, så er den bedst anmeldte Theo Klein Bosch Angle Grinder. Den står nu til 138 DKK hos Computersalg.

Theo Klein Bosch Angle Grinder anmeldelserne ligger i den gode ende. Glimrende 87% er på 4 eller 5 stjerner.Ikke så overraskende, så har Theo Klein Bosch Angle Grinder en pris der er lavere end priserne på de forskellige modeller til de voksne. Fuldstændig ligesom det forholder sig med en del andre slags produkter til børn.

Vinkelslibere fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at gå efter en vinkelsliber fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor se nærmere på et par af de bedst anmeldte vinkelslibere fra de store mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære vinkelsliber mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Metabo.

Den allerbedst anmeldte Metabo vinkelsliber vi har fundet er en Metabo Akku-Vinkelsliber WB 18 LTX BL 125 Quick. Dorch & Danola har den or tiden til 1295 DKK.

Anmeldelserne af Metabo Akku-Vinkelsliber WB 18 LTX BL 125 Quick ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Vinkelslibere drivmiddel muligheder

En del folk synes det er ret vigtigt at denne nye vinkelsliber model drives af et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor lavet en liste med de bedste vinkelsliber modeller med flere forskellige drivmidler såsom batteri:

Det bedste drivmiddel til en vinkelsliber afhænger af dine behov og krav, så man kan ikke uden videre sige at en bestemt type er et bedre valg end de andre typer vinkelslibere.

Den bedste batteri vinkelsliber

Den allerbedst anmeldte batteri vinkelsliber vi har fundet finde er en Metabo Akku-Vinkelsliber WB 18 LTX BL 125 Quick. Den står for tiden lige nu til 1295 DKK hos Dorch & Danola.

Anmeldelserne af Metabo Akku-Vinkelsliber WB 18 LTX BL 125 Quick ligger altså utroligt godt, da hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.De 10 bobler

Ved siden af den bedste vinkelsliber ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende vinkelslibere. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide vinkelsliberne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Metabo Akku-Vinkelsliber WB 18 LTX BL 125 Quick

5.05 stjerner

Metabo Akku-Vinkelsliber WB 18 LTX BL 125 Quick har vi placeret lige uden for de allerbedste vinkelslibere, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Dorch & Danola. Hos Dorch & Danola står den til 1295 DKK.Metabo W 9-125 QUICK

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Metabo W 9-125 QUICK 5 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Toolster, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Toolster står den til 899 DKK. Metabo W 9-125 QUICK er således den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Metabo AkkuW 18 LTX 125

4.95 stjerner

Metabo AkkuW 18 LTX 125 får ligeså gode anmeldelser. Den får 4.9 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er til den bedste pris hos Dorch & Danola. Hos Dorch & Danola står den til 1145 DKK.1971 Metabo 613060000910 W

4.85 stjerner

1971 Metabo 613060000910 W får ligeså gode anmeldelser. Den får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 101% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Dorch & Danola. Hos Dorch & Danola står den til 2095 DKK.Metabo W 850-125

4.85 stjerner

Med i listen har vi desuden Metabo W 850-125, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner ud af 5. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 495 DKK hos Dorch & Danola. Metabo W 850-125 er således den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.AEG BEWS18-125BL

4.75 stjerner

Med i listen har vi desuden AEG BEWS18-125BL, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Vi har lidt vilde 95% af anmeldelserne på 4-5 stjerner👍

Den står for tiden til 1125 DKK hos Dorch & Danola.Festool AkkuAGC 18-125 Li EB-Basic

4.75 stjerner

I slutningen af listen over de bedste vinkelslibere har vi Festool AkkuAGC 18-125 Li EB-Basic. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt. Glimrende 89% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Dorch & Danola. Hos Dorch & Danola står den til 2395 DKK.Theo Klein Bosch Angle Grinder

4.54.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Theo Klein Bosch Angle Grinder. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Lækre 87% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 138 DKK.

Vær dog opmærksom på at denne model er målrettet børnene.Metabo WEV 15-125

4.24.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste vinkelslibere har vi Metabo WEV 15-125. I anmeldelserne får den 4.2 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 1277 DKK.HiKOKI Vinkelsliber G13VA Variabel 1500W 125MM

4.24.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså HiKOKI Vinkelsliber G13VA Variabel 1500W 125MM. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 88% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Toolster. Hos Toolster står den til 1748 DKK.
Læs mere

Slibemaskiner

Slibemaskiner

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende slibemaskiner fra 3999 DKK.

Bajonetsave

Bajonetsave

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende bajonetsave fra 858 DKK.

Limpistoler

Limpistoler

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende limpistoler fra 70 DKK.

Rystepudsere

Rystepudsere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende rystepudsere fra 589 DKK.

Varmluftpistoler

Varmluftpistoler

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende varmluftpistoler fra 217 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*