Altmuligt > Hvidevarer > Køleskabe > Vinkøleskabe

Det bedste vinkøleskab i 2021

Mads Phikamphon

Alle vinkøleskabene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på hundredevis af anmeldelser så er det bedste vinkøleskab Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles. Hvorfor det er det bedste vinkøleskab kigger vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles

Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles

🥇 det bedst anmeldte vinkøleskab

4.75 stjerner baseret på 11 anmeldelser

9262 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at se på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for vinkøleskab, så derfor har vi udvalgt en del vinkøleskabe som får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 20 liste med de bedste vinkøleskabe.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på dit nye vinkøleskab.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyvinkøleskab. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 710,- DKK for det billigste vinkøleskab til hele 10995,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke har penge til dit nyt vinkøleskab kan du kigge på et brugt model.

Mange folk går efter et vinkøleskab fra et bestemt mærke. Vi har derfor taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som Caso og Vestfrost.

Stik og plads nok

Ligesom med de fleste andre slags hvidevarer, så skal dit vinkøleskab en tur i stikkontakten for at kunne virke. Jeg regner ikke med du køber så stor og tung ting i en udenlandsk butik, men hvis du gør, så bør du nok huske at checke at stikket fungerer sammen med din danske stikkontakt.

Som du sikkert har opdaget, så er alle vinkøleskabe ikke lige store. Nogen modeller er større end andre, så husk at checke efter om du har plads nok til dit nye vinkøleskab.

Det vil jo være så ærgeligt at vælge et nyt vinkøleskab som der ikke er plads til.

Hvad med vinkøleskab designet

Udover anmeldelserne, så bør du også tænke over designet af dit nye vinkøleskab. Det gælder jo om at sikre, at det passer ind i dit køkken og at det ikke ser helt skæv ud.

Du bør altså overveje om farve og materialer matcher dit køkken eller ej. Hvis den ikke passer ind, så skal du måske overveje et andet vinkøleskab.

Endelig bør du også tænke på hvordan det vil være at gøre dit nye vinkøleskab ren og pæn. Alt efter designet, så kan vinkøleskabet nemlig være mere eller mindre let at rengøre.

PS: Hvordan vi finder det bedste vinkøleskab

For at finde frem til det bedste vinkøleskab har vi udvalgt 20 forskellige vinkøleskabe fra mærker som Caso og Vestfrost.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 898 anmeldelser. Derved har vi kunne finde det absolut bedst anmeldte vinkøleskab.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er det bedste vinkøleskab.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Det bedste vinkøleskab

Bedst anmeldt af vinkøleskabene er Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles. Lige nu står det til 9262 DKK hos Amazon DE. På trods af et er godt anmeldt, så må det siges at være et lidt dyrt vinkøleskab. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnittet for de anmeldte vinkøleskabe.

Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles

Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles

🥇 det bedst anmeldte vinkøleskab

4.75 stjerner baseret på 11 anmeldelser

9262 DKK hos Amazon DE

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles er på 4-5 stjerner🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Profi Cook 12 Fl.. Lige nu står det til 1499 DKK hos Coop. Det må siges at være en noget andet pris end Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles vinkøleskabet ovenfor.

Profi Cook 12 Fl.

Profi Cook 12 Fl.

🥈 det bedst anmeldte billige vinkøleskab

4.44.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

1499 DKK hos Coop

Helt vildt høje 92% af Profi Cook 12 Fl. anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Det billige Profi Cook 12 Fl. koster 7763 DKK mindre end Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles ovenfor. Med andre ord kan du spare 84%. Uanset den store besparelse, så skal du lige huske at de to vinkøleskabe ikke er ens.

Hvis vi sammenligner det allerbedste vinkøleskab med alle de andre vinkøleskab modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles er en del bedre anmeldt end alle de andre vinkøleskab modeller. Liebherr WKB-3212 Weinkühlschrank/A / 164 Bouteilles er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Profi Cook 12 Fl. er også bedre end gennemsnittet for alle vinkøleskabene. Se bare diagrammet lidt længere nede. Profi Cook 12 Fl. er her de blå barer.Som nævnt, så kommer det allerbedste billige vinkøleskab fra Profi Cook. Et par af de andre typer produkter som Profi Cook klarer sig godt indefor er fx. vinkøleskabe, boremaskiner, strygestål og alarmer.

Vinkøleskabe fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at de vælger et vinkøleskab fra et af de store mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

De store mærker vi valgte at se nærmere på er Caso og Vestfrost. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Baseret på de forskellige Caso vinkøleskabe, så får Caso WineCase 8 de bedst anmeldelser. For tiden står det til 710 DKK (før 1084) hos Amazon DE.

Caso WineCase 8

Caso WineCase 8

🥉 det billigste vinkøleskab

4.34.5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

710 DKK hos Amazon DE
1399 DKK hos Coop

Særdeles godt er kun 0% af anmeldelserne af Caso WineCase 8 i bunden med blot 1-2 stjerner.Baseret på de forskellige Vestfrost vinkøleskabe, så får Vestfrost VKG 571 de bedst anmeldelser. For tiden står det til 7769 DKK hos Computersalg.

Vestfrost VKG 571

Vestfrost VKG 571

4.44.5 stjerner baseret på 18 anmeldelser

7769 DKK hos Computersalg


De 10 konkurrenter

Udover det bedste vinkøleskab ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende vinkøleskabe. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Ikke værst såfremt du ikke kan lide vinkøleskabene herover, for så kan det være en af de 10 modeller herunder er det helt rigtige valgifht. hvilken vinkøleskab du har brug for.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Temptech LIVINGPFS58SSB

4.44.5 stjerner

Temptech LIVINGPFS58SSB har vi placeret lige uden for de bedste vinkøleskabe, da det får hele 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 88% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 6999 DKK.Vestfrost VKG 571

4.44.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Vestfrost VKG 571 4.4 stjerner, så det er også ret tæt på de allerbedste vinkøleskabe

Det er billigst hos Computersalg. Hos Computersalg står det til 7769 DKK.Caso WineCase 8

4.34.5 stjerner

Caso WineCase 8 får også temmeligt gode anmeldelser. Det får 4.3 ud 5 stjerner og særdeles godt er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Det er billigst hos Coop. Hos Coop står det til 1399 DKK. Caso WineCase 8 er således det billigste vinkøleskab i listen her over de bedst anmeldte modeller.Profi Cook 8 Fl.

4.34.5 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Profi Cook 8 Fl., der i anmeldelserne får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står det til 1399 DKK.Vestfrost W 38

4.34.5 stjerner

På listen har vi også Vestfrost W 38, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner og alletiders er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Computersalg. Der står det til 6268 DKK.Caso WineSafe 18 Indbygget

4.24.5 stjerner

På listen har vi også Caso WineSafe 18 Indbygget, der i anmeldelserne får 4.2 stjerner

Netop nu er det til den bedste pris hos Kitchentime. Der står det til 3995 DKK.Caso WineMaster 38

4.14 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Caso WineMaster 38, da det i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Netop nu er det til den bedste pris hos Whiteaway. Der står det til 4943 DKK.Vestfrost FZ414W

4.14 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Vestfrost FZ414W, da det i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Netop nu er det til den bedste pris hos Computersalg. Der står det til 10995 DKK.Vestfrost W32

4.04 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Vestfrost W32, da det i anmeldelserne får 4 stjerner og vildt nok er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er det til den bedste pris hos Wupti. Der står det til 8499 DKK.Electrolux ERW1573AOA

4.04 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Electrolux ERW1573AOA, da det i anmeldelserne får 4 stjerner og vildt nok er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👍

Netop nu er det til den bedste pris hos Elgiganten. Der står det til 7499 DKK.Et par vinkøleskabe mere

Ved siden af de fremragende vinkøleskab modeller ovenfor, så har vi også samlet anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser. Nogle af de andre vinkøleskabe vi har checket anmeldelser for har vi samlet i den lækre liste herunder.

Måske ikke så overraskende, så er der vinkøleskabe som får helt ned til under ret triste 3 stjerner i anmeldelserne.

3.8Caso WineMaster Touch 38-2D
3.8Temptech Sommelier
3.7Caso WineComfort 126
3.7Caso WineMaster Touch 66
3.6Caso WineCase 6
3.6Climadiff CLS16H Black
3.5Caso WINESAFE12 Flasker
2.0Candy CWC150EU

Læs mere

Fryseskabe

Fryseskabe

De bedst anmeldte fryseskabe. Fremragende fryseskabe fra 2249 DKK.

Kølefryseskabe

Kølefryseskabe

Alle de bedste kølefryseskab modeller. Fremragende kølefryseskabe til priser fra 857 DKK.

Kogeplader

Kogeplader

De allerbedste modeller. Priserne starter på 292 DKK.

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

De bedst anmeldte bordopvaskemaskiner. Fremragende bordopvaskemaskiner fra 2444 DKK.

Dampovne

Dampovne

Alle de bedste dampovn modeller. Fremragende dampovne til priser fra 3499 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*