Altmuligt > Hvidevarer > Køleskabe > Vinkøleskabe

Det bedste vinkøleskab i 2021

Mads Phikamphon

Alle vinkøleskabene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på flere hundrede anmeldelser så er det bedste vinkøleskab Vestfrost VKG 571. Hvorfor det er det bedste vinkøleskab kigger vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Vestfrost VKG 571

Vestfrost VKG 571

🥇 det bedst anmeldte vinkøleskab

4.44.5 stjerner baseret på 18 anmeldelser

7799 DKK hos Computersalg

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at se på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for vinkøleskab, så derfor har vi udvalgt en del vinkøleskabe som får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 liste med de bedste vinkøleskabe.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på dit nye vinkøleskab.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyvinkøleskab. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 1177,- DKK for det billigste vinkøleskab til hele 9342,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke har penge til dit nyt vinkøleskab kan du kigge på et brugt model.

Mange folk går efter et vinkøleskab fra et bestemt mærke. Vi har derfor taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som Caso.

Stik og plads nok

Ligesom med de fleste andre slags hvidevarer, så skal dit vinkøleskab en tur i stikkontakten for at kunne virke. Jeg regner ikke med du køber så stor og tung ting i en udenlandsk butik, men hvis du gør, så bør du nok huske at checke at stikket fungerer sammen med din danske stikkontakt.

Som du sikkert har opdaget, så er alle vinkøleskabe ikke lige store. Nogen modeller er større end andre, så husk at checke efter om du har plads nok til dit nye vinkøleskab.

Det vil jo være så ærgeligt at vælge et nyt vinkøleskab som der ikke er plads til.

Hvad med vinkøleskab designet

Udover anmeldelserne, så bør du også tænke over designet af dit nye vinkøleskab. Det gælder jo om at sikre, at det passer ind i dit køkken og at det ikke ser helt skæv ud.

Du bør altså overveje om farve og materialer matcher dit køkken eller ej. Hvis den ikke passer ind, så skal du måske overveje et andet vinkøleskab.

Endelig bør du også tænke på hvordan det vil være at gøre dit nye vinkøleskab ren og pæn. Alt efter designet, så kan vinkøleskabet nemlig være mere eller mindre let at rengøre.

PS: Hvordan vi finder det bedste vinkøleskab

For at finde frem til det bedste vinkøleskab har vi udvalgt 10 forskellige vinkøleskabe fra mærker som Caso.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 344 anmeldelser. Derved har vi kunne finde det absolut bedst anmeldte vinkøleskab.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er det bedste vinkøleskab.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er det bedste valg.


Det bedste vinkøleskab

Bedst anmeldt af vinkøleskabene er Vestfrost VKG 571. Lige nu står det til 7799 DKK hos Computersalg. På trods af et er godt anmeldt, så må det siges at være et lidt dyrt vinkøleskab. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnittet for de anmeldte vinkøleskabe.

Vestfrost VKG 571

Vestfrost VKG 571

🥇 det bedst anmeldte vinkøleskab

4.44.5 stjerner baseret på 18 anmeldelser

7799 DKK hos Computersalg


Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Caso WineCase 8. Lige nu står det til 1399 DKK hos Coop. Det må siges at være en noget andet pris end Vestfrost VKG 571 vinkøleskabet ovenfor.

Caso WineCase 8

Caso WineCase 8

🥈 det bedst anmeldte billige vinkøleskab
🥉 det billigste vinkøleskab

4.34.5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1399 DKK hos Coop

Bestemt godt nok er kun 0% af anmeldelserne af Caso WineCase 8 på triste 1 eller 2 stjerner.Det billige Caso WineCase 8 koster 6400 DKK mindre end Vestfrost VKG 571 ovenfor. Med andre ord kan du spare 82%. Uanset den store besparelse, så skal du lige huske at de to vinkøleskabe ikke er ens.

Hvis vi sammenligner det allerbedste vinkøleskab med alle de andre vinkøleskab modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at Vestfrost VKG 571 er en del bedre anmeldt end alle de andre vinkøleskab modeller. Vestfrost VKG 571 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Caso WineCase 8 er også bedre end gennemsnittet for alle vinkøleskabene. Se bare diagrammet lidt længere nede. Caso WineCase 8 er her de blå barer.Det er ikke kun indefor vinkøleskabe at Vestfrost klarer sig virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som fx. vinkøleskabe.

Som tidl. nævnt så kommer det bedste billige vinkøleskab fra Caso.

Caso klarer sig også virkeligt godt indefor kategorier som fx. vinkøleskabe.

Vinkøleskabe fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at de vælger et vinkøleskab fra et af de store mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor vinkøleskabe, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra Caso.

Udfra de forskellige Caso modeller, så er Caso WineMaster 38 bedst anmeldt. Barlife har det netop nu til 5279 DKK.

Caso WineMaster 38

Caso WineMaster 38

4.34.5 stjerner baseret på 36 anmeldelser

5279 DKK hos Barlife


De 10 konkurrenter

Udover det bedste vinkøleskab ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende vinkøleskabe. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Ikke værst såfremt du ikke kan lide vinkøleskabene herover, for så kan det være en af de 10 modeller herunder er det helt rigtige valgifht. hvilken vinkøleskab du har brug for.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Caso WineMaster 38

4.34.5 stjerner

Caso WineMaster 38 har vi placeret lige uden for de bedste vinkøleskabe, da det får hele 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos Barlife. Hos Barlife står det til 5279 DKK.Caso WineMaster Touch 38-2D

4.34.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Caso WineMaster Touch 38-2D 4.3 stjerner, så det er også ret tæt på de allerbedste vinkøleskabe

Det er billigst hos Barlife. Hos Barlife står det til 8495 DKK.Caso WineSafe 18 Indbygget

4.14 stjerner

Caso WineSafe 18 Indbygget får også temmeligt gode anmeldelser. Det får 4.1 ud 5 stjerner

Det er billigst hos Kitchentime. Hos Kitchentime står det til 4519 DKK.Electrolux ERW1573AOA

4.04 stjerner

Electrolux ERW1573AOA får også temmeligt gode anmeldelser. Det får 4 ud 5 stjerner og vildt nok er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👍

Det er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 7499 DKK.Temptech Sommelier

3.84 stjerner

Med på siden her har vi også Temptech Sommelier, der i anmeldelserne får 3.8 stjerner ud af 5

Det er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 8999 DKK.Caso WineComfort 126

3.74 stjerner

På listen har vi også Caso WineComfort 126, der i anmeldelserne får 3.7 stjerner

Netop nu er det til den bedste pris hos Barlife. Der står det til 9342 DKK.Caso WINESAFE12 Flasker

3.53.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Caso WINESAFE12 Flasker, da det i anmeldelserne får 3.5 stjerner

Netop nu er det til den bedste pris hos Kitchentime. Der står det til 2561 DKK.
Læs mere

Fryseskabe

Fryseskabe

De allerbedste modeller. Priserne starter på 4249 DKK.

Kølefryseskabe

Kølefryseskabe

De bedst anmeldte kølefryseskabe. Fremragende kølefryseskabe fra 2199 DKK.

Kogeplader

Kogeplader

Alle de bedste kogeplade modeller. Fremragende kogeplader til priser fra 287 DKK.

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

De allerbedste modeller. Priserne starter på 3451 DKK.

Dampovne

Dampovne

De bedst anmeldte dampovne. Fremragende dampovne fra 3599 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*