Altmuligt > Hvidevarer > Køleskabe > Vinkøleskabe

Det bedste vinkøleskab i 2020

Alle vinkøleskabene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på hundredevis af af anmeldelser så er det bedste vinkøleskab Liebherr VindorUWKes 1752-21 001. Hvorfor det er det bedste vinkøleskab kigger vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Liebherr VindorUWKes 1752-21 001

Liebherr VindorUWKes 1752-21 001

🥇 det bedste anmeldte vinkøleskab

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

17999 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at se på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for vinkøleskab, så derfor har vi udvalgt en del vinkøleskabe som får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 18 liste med de bedste vinkøleskabe.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på dit nye vinkøleskab.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyvinkøleskab. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 999,- DKK for det billigste vinkøleskab til hele 17999,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter et vinkøleskab fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi kigget på de bedst anmeldte modeller fra Caso.

Stik og er der plads nok

Præcis ligesom mange andre hvidevarer, så skal dit vinkøleskab forbindes med en stikkontakt for at virke. Ingen regner med at du køber en så stor og tung sag i udlandet, men hvis du gør det, så skal du huske at se efter at stikket passer til en af dine stikkontakter⚠️

Som du måske har bemærket, så er alle modellerne ikke samme størrelse. Nogen er noget større end andre. Husk derfor at checke at du har pladsen til dit nye vinkøleskab!

Ingen har jo lyst til at købe et vinkøleskab og så bagefter opdage at der ikke er plads til det.

Hvad med vinkøleskab designet

Udover anmeldelserne, så bør du også tænke over designet af dit nye vinkøleskab. Det gælder jo om at sikre, at det passer ind i dit køkken og at det ikke ser helt skæv ud.

Du bør altså overveje om farve og materialer matcher dit køkken eller ej. Hvis den ikke passer ind, så skal du måske overveje et andet vinkøleskab.

Endelig bør du også tænke på hvordan det vil være at gøre dit nye vinkøleskab ren og pæn. Alt efter designet, så kan vinkøleskabet nemlig være mere eller mindre let at rengøre.

PS: Hvordan vi finder det bedste vinkøleskab

For at finde frem til det bedste vinkøleskab har vi udvalgt 18 forskellige vinkøleskabe fra mærker som Caso.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 952 anmeldelser. Derved har vi kunne finde det absolut bedst anmeldte vinkøleskab.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er det bedste vinkøleskab.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Det bedste vinkøleskab

Bedst anmeldt af vinkøleskabene er Liebherr VindorUWKes 1752-21 001. Lige nu står det til 17999 DKK hos Elgiganten. På trods af et er godt anmeldt, så må det siges at være et rigtig dyrt vinkøleskab. Prisen ligger nemlig en hel del over gennemsnitsprisen for de viste vinkøleskabe.

Liebherr VindorUWKes 1752-21 001

Liebherr VindorUWKes 1752-21 001

🥇 det bedste anmeldte vinkøleskab

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

17999 DKK hos Elgiganten

Liebherr VindorUWKes 1752-21 001 anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% er nemlig på 4-5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Profi Cook 8 Fl.. Lige nu står det til 999 DKK (før 1399) hos Coop. En klart bedre pris end Liebherr VindorUWKes 1752-21 001 herover.

Profi Cook 8 Fl.

Profi Cook 8 Fl.

🥈 det bedst anmeldte billige vinkøleskab
🥉 det billigste vinkøleskab

4.54.5 stjerner baseret på 6 anmeldelser

999 DKK hos Coop
999 DKK hos Barlife

Profi Cook 8 Fl. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Det billige Profi Cook 8 Fl. koster lige nu 17000 DKK mindre end modellen ovenfor. I procenter svarer det til at du sparer 94%. Uanset den store besparelse, så skal du lige huske at de to vinkøleskabe ikke er ens.

Hvis vi sammenligner det allerbedste vinkøleskab med alle de andre vinkøleskab modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at Liebherr VindorUWKes 1752-21 001 er en del bedre anmeldt end alle de andre vinkøleskab modeller. Liebherr VindorUWKes 1752-21 001 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Profi Cook 8 Fl. er også bedre end gennemsnittet for alle vinkøleskabene. Se bare diagrammet lidt længere nede. Profi Cook 8 Fl. er her de blå barer.Vinkøleskabe fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at de vælger et vinkøleskab fra et af de store mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor vinkøleskabe, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra Caso.

Udfra de forskellige Caso modeller, så er Caso WineMaster 38 bedst anmeldt. Kitchentime har det netop nu til 5075 DKK.De 10 konkurrenter

Udover det bedste vinkøleskab ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende vinkøleskabe. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Ikke værst såfremt du ikke kan lide vinkøleskabene herover, for så kan det være en af de 10 modeller herunder er det helt rigtige valgifht. hvilken vinkøleskab du har brug for.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Liebherr Vinkøleskab

4.75 stjerner

Liebherr Vinkøleskab har vi placeret lige uden for de bedste vinkøleskabe, da det får hele 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Det er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 12999 DKK.Profi Cook 12 Fl.

4.44.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Profi Cook 12 Fl. 4.4 stjerner, så det er også ret tæt på de allerbedste vinkøleskabe. Helt vildt høje 92% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det er billigst hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står det til 1199 DKK.Temptech LIVINGPFS58SSB

4.44.5 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Temptech LIVINGPFS58SSB, der i anmeldelserne får 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 88% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 3333 DKK.Caso WineMaster 38

4.34.5 stjerner

Caso WineMaster 38 får ligeså ret gode anmeldelser. Det får nemlig 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står det til 5075 DKK.Caso WineSafe 18 Indbygget

4.14 stjerner

På listen har vi også Caso WineSafe 18 Indbygget, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Netop nu er det til den bedste pris hos Kitchentime. Der står det til 3975 DKK.Electrolux ERW1573AOA

4.04 stjerner

På listen har vi også Electrolux ERW1573AOA, der i anmeldelserne får 4 stjerner og vildt nok er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👍

Netop nu er det til den bedste pris hos Wupti. Der står det til 10999 DKK.Caso WineMaster Touch 38-2D

3.84 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Caso WineMaster Touch 38-2D, da det i anmeldelserne får 3.8 stjerner

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 4999 DKK.Temptech Sommelier

3.84 stjerner

Med på siden her har vi også Temptech Sommelier. Det får i anmeldelserne 3.8 stjerner

Det er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står det til 5249 DKK.Caso WineComfort 126

3.74 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Caso WineComfort 126, da det i anmeldelserne får 3.7 stjerner

Netop nu er det til den bedste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 7999 DKK.Caso WineMaster Touch 66

3.74 stjerner

Med på siden her har vi også Caso WineMaster Touch 66. Det får i anmeldelserne 3.7 stjerner

Det er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står det til 6699 DKK.Et par vinkøleskabe mere

Ved siden af de fremragende vinkøleskab modeller ovenfor, så har vi også samlet anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser. Nogle af de andre vinkøleskabe vi har checket anmeldelser for har vi samlet i den lækre liste herunder.

Måske ikke så overraskende, så er der vinkøleskabe som får helt ned til under ret triste 3 stjerner i anmeldelserne.

3.6Caso WineDuett 21
3.6Climadiff CLS16H
3.4Caso WineCase 8
3.3Caso WineCase 6
2.0Candy CWC150EU

Læs mere

Fryseskabe

Fryseskabe

De bedst anmeldte fryseskabe. Fremragende fryseskabe fra 1149 DKK.

Kølefryseskabe

Kølefryseskabe

Alle de bedste kølefryseskab modeller. Fremragende kølefryseskabe til priser fra 957 DKK.

Kogeplader

Kogeplader

De allerbedste modeller. Priserne starter på 229 DKK.

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

De bedst anmeldte bordopvaskemaskiner. Fremragende bordopvaskemaskiner fra 1899 DKK.

Dampovne

Dampovne

Alle de bedste dampovn modeller. Fremragende dampovne til priser fra 3999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*