Altmuligt > Vodka

Den bedste vodka i 2021

Mads Phikamphon

Alle vodkaerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på mange hundrede anmeldelser for 6 forskellige vodka. Absolut Nights Glimmer Limited Edition er den bedste vodka. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Absolut Nights Glimmer Limited Edition

Absolut Nights Glimmer Limited Edition

🥇 den bedst anmeldte vodka

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

439 DKK hos Barlife

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god vodka. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny vodka, så har Find Hold robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige vodka og sammenlignet dem. På den måde har vi lavet top 6 listen her over nogle af de bedst anmeldte vodka.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en vodka der matcher hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste vodka til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyvodka. I listen her starter priserne på 150,- DKK for den billigste vodka til hele 927,- DKK for den dyreste vodka.

Hvordan vi har fundet den bedste vodka

For at kunne finde frem til den allerbedste vodka, så har vi udvalgt 6 forskellige vodka.

Efter vi har udvalgt vodkaerne har Find Hold robotten fundet 2.099 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste vodka.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge vodka udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte vodka

Den bedst anmeldte vodka er Absolut Nights Glimmer Limited Edition. Den står lige nu til 439 DKK hos Barlife.

Absolut Nights Glimmer Limited Edition

Absolut Nights Glimmer Limited Edition

🥇 den bedst anmeldte vodka

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

439 DKK hos Barlife

Ret vilde 100% af Absolut Nights Glimmer Limited Edition anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Smirnoff No. 21 Premium Vodka Flavour Green Apple. Den står lige nu til 163 DKK hos Barlife.

Smirnoff No. 21 Premium Vodka Flavour Green Apple

Smirnoff No. 21 Premium Vodka Flavour Green Apple

🥈 den bedst anmeldte billige vodka

4.75 stjerner baseret på 121 anmeldelser

163 DKK hos Barlife

Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne af Smirnoff No. 21 Premium Vodka Flavour Green Apple er på 4+ ud af 5 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige Smirnoff No. 21 Premium Vodka Flavour Green Apple i stedet for modellen ovenfor, så sparer du lige nu 276 DKK. Det er det samme som at du kan spare 63%👍

Uanset den store besparelse, så bør du lige minde dig selv om at de to vodka ikke er ens.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste vodka med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Absolut Nights Glimmer Limited Edition en del bedre anmeldt end de andre vodka modeller (Absolut Nights Glimmer Limited Edition er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle vodkaerne er de grå).Den billigere model Smirnoff No. 21 Premium Vodka Flavour Green Apple er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle vodkaerne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Smirnoff No. 21 Premium Vodka Flavour Green Apple er her de øverste blå barer).De 6 bobler

Ved siden af den bedste vodka ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende vodka. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide vodkaerne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Smirnoff Twist Raspberry 0,7 Liter

4.75 stjerner

Lige udenfor de allerbedste vodka har vi Smirnoff Twist Raspberry 0,7 Liter. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 93% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den står for tiden til 150 DKK hos Barlife. Smirnoff Twist Raspberry 0,7 Liter er således den billigste model her på siden.ABSOLUT Fl 70

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit ABSOLUT Fl 70 4.7 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Hele 93% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 150 DKK hos Barlife.CIROC Fl 300

4.64.5 stjerner

CIROC Fl 300 er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 768 DKK hos Barlife.CIROC "Eclipse" Luminous Fl 175

4.54.5 stjerner

CIROC "Eclipse" Luminous Fl 175 er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 927 DKK hos Barlife.
Læs mere

Kokosmælk

Kokosmælk

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende kokosmælk til priser fra 21 DKK.

Grønne te

Grønne te'er

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende grønne te'er til priser fra 25 DKK.

Instant kaffer

Instant kaffer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende instant kaffer til priser fra 56 DKK.

Kaffebønner

Kaffebønner

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende kaffebønner til priser fra 99 DKK.

Kokosolier

Kokosolier

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende kokosolier til priser fra 23 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*