Altmuligt > Vugger > Brugte vugger

Køb af brugt vugge vs. ny vugge

Mads Phikamphon

Alle vuggerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Såfremt der ikke lige er vildt overskud i budgettet, så skal du tænke på at købe en brugt vugge. Der er nogle ting du bør tænke igennem før du vælger at købe en brugt model.

Fx. hvor mange penge du i virkeligheden vil spare ved at gå efter brugt, samt hvorvidt du er klar på at undvære garanti..

Spar penge ved at købe brugt

Allervigtigst ved at købe brugt er at tænke over præcis hvor mange penge du i virkeligheden kan spare. Brugte modeller går ca. fra 50 kr til 2000 kr og i gennemsnit er priserne på omkring 500 kr.

De allerbilligste nye vugger med gode anmeldelser befinder sig på omkring 1700 kr. Din besparelse når du køber brugt bliver altså ca. 1200 kr.

Her har vi en af de billige nye modeller, der får gode anmeldelser👍

Leander Classic Mørkegrå

En god og billig vugge

Leander Classic Mørkegrå

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1699 DKK hos Coop

De mange forskellige vugger vi har analyseret kan du kigge på her.

Hvad med garantien?

Såfremt du køber en brugt model, så har du ikke den samme garanti som hvis du vælger en ny vugge. Det er en god ide at huske på når du skal sammenligne præcis hvor mange penge du reelt kan spare ved at vælge at købe brugt.

Overvej at der typisk er to års garanti på nye varer, så præcis hvor meget garanti der er i rest er afhængig af hvor gammel den brugte model er.

Det kan være du er heldig at der aldrig bliver brug for nogen garanti, men det kan du naturligvis ikke være garanteret forever.

Garantien er naturligvis især interessant hvis der er tale om en relativt dyr vare som en vugge.

Din garanti virker kun hvis du har kvitteringen.

Mindre at vælge imellem

Ved siden af at du måske vil spare væsentligt færre penge end beregnet når du køber brugt, så bør du også overveje at udvalget bliver noget begrænset hvis du køber brugt.

I tilfælde af du vælger at købe nyt, så er der oftest en del modeller at overveje, så du kan vælge en af en vugge der har de bedste anmeldelser.

I tilfælde af du vælger at købe brugt bliver du med andre ord nødt til at se på hvad der lige er til salg af brugte vugger lige nu. Udvalget bliver altså en del begrænset hvis du vælger at købe brugt.

I tilfælde af du vælger at købe nyt, så er det næsten altid ret nemt at få varen hjem, selvom det koster lidt.

Det er sjældent sådan når du vælger at købe en brugt model. Hvis du køber brugt, så kommer du næsten altid til selv at være ansvarlig for at få varen afhentet og bragt hjem.

Glem ikke miljøet

Ligegyldigt om det viser sig at være fornuftigt for dig at købe en brugt vugge eller ej, så er der en ting som det er virkeligt godt for at købe brugt. Det er naturligvis miljøet, hvor det stort set altid gælder at det er bedst at købe en brugt model fremfor en ny.

Såfremt det er vores miljø som skal afgøre om du skal købe nyt eller brugt, så må du helt sikkert købe en brugt vugge.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*