Altmuligt > Vugger

Den bedste vugge i 2020

Alle vuggerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet anmeldelser for 6 forskellige vugger. Den bedste vugge er Leander Classic. Lige herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre vugger.

Leander Classic

Leander Classic

🥇 den bedste anmeldte vugge

4.24.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

1556 DKK hos Amazon DE
1699 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god vugge. Vi har derfor udvalgt en del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

For at hjælpe folk godt på vej med at vælge en ny vugge, så har robotten indsamlet en masse anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi kunne lave denne top 6 liste over de bedste vugger.

Anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste vugge til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge vugge. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 253,- DKK for den billigste vugge til 2595,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan har vi fundet den bedste vugge

For at finde den bedste vugge har vi udvalgt 6 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 65 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte vugge.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange vugger. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste vugge.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte vugge

Den bedst anmeldte vugge er Leander Classic. Den står lige nu til 1556 DKK hos Amazon DE. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en lidt dyr vugge. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for de anmeldte vugger.

Leander Classic

Leander Classic

🥇 den bedste anmeldte vugge

4.24.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

1556 DKK hos Amazon DE
1699 DKK hos Coop


Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Smoby Lyserød. Den står lige nu til 253 DKK hos Amazon DE. Det må siges at være en noget andet pris end Leander Classic ovenfor.

Smoby Lyserød

Smoby Lyserød

🥈 den bedst anmeldte billige vugge
🥉 den billigste vugge

4.14 stjerner baseret på 42 anmeldelser

253 DKK hos Amazon DE
286 DKK hos Legetøjseksperten
300 DKK hos Coop


Køber du den billige Smoby Lyserød fremfor Leander Classic ovenfor, så kan du spare 1303 DKK. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 84%. Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at der ikke er tale om samme vugge.

Hvis vi sammenligner den bedste vugge med alle de andre vugger, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er Leander Classic noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. Leander Classic er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det billigere alternativ Smoby Lyserød er også bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Smoby Lyserød er her de blå barer).Konkurrenterne

Udover den bedste vugge lige herover, så findes der også en sjat andre spændende vugger. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide vuggerne herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Leander Classicmed Stativ

2.02 stjerner

Lige efter de bedste vugger har vi Leander Classicmed Stativ. I anmeldelserne får den hele 2 ud af 5 stjerner

Den er lige nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 2595 DKK.Hauck Side By Side Face To Me

1.72 stjerner

I anmeldelserne får Hauck Side By Side Face To Me 1.7 stjerner, så den er også tæt på de bedste vugger

Den er netop nu billigst hos Coop, hvor den står til 1649 DKK.Roba Adam & Uglen Grå

Roba Adam & Uglen Grå er blandt de bedst anmeldte vugger, da den får 0 ud 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 1899 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*