Altmuligt > Wirelåse

Den bedste wirelås i 2021

Mads Phikamphon

Alle wirelåsene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet hundredevis af anmeldelser så er den bedste wirelås ABUS My First. Lige herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

ABUS My First

ABUS My First

🥇 den bedst anmeldte wirelås

4.64.5 stjerner baseret på 146 anmeldelser

135 DKK hos Cykelexperten

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god wirelås. Derfor har vi udvalgt adskillige modeller der får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange wirelåse har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 6 over de bedste wirelåse👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge en model der matcher dine behov, så derfor har vi også set på features for hver af modellerne og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste wirelås til en god pris.

PS: Hvordan vi finder den bedste wirelås

For at finde frem til den bedste wirelås har vi udvalgt 6 forskellige wirelåse.

Derefter har vores robot fundet 682 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte wirelås.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange wirelåse. I stedet har vi haft som mål at samle data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste wirelås.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge wirelås udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste wirelås

Bedst anmeldt af wirelåsene er ABUS My First. Den står lige nu til 135 DKK hos Cykelexperten.

ABUS My First

ABUS My First

🥇 den bedst anmeldte wirelås

4.64.5 stjerner baseret på 146 anmeldelser

135 DKK hos Cykelexperten

Anmeldelserne af ABUS My First ligger altså særdeles godt. Hele 92% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Såfremt vi sammenligner den bedste wirelås med de andre wirelåse, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er ABUS My First virkelig bedre anmeldt end de andre modeller. ABUS My First er de blå barer, mens gennemsnittet for alle wirelåsene er gråt.Den bedste model kommer som nævnt fra ABUS. Dette mærke fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som wirelåse og foldelåse.

De 6 konkurrenter

Udover den bedste wirelås ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende wirelåse. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide wirelåsene herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
ABUS 5412 Primo

4.54.5 stjerner

ABUS 5412 Primo har vi placeret lige uden for de allerbedste wirelåse, da den får hele 4.5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Cykelexperten. Hos Cykelexperten står den til 175 DKK.Pacsafe Prosafe 800 TSA Kode

4.54.5 stjerner

I anmeldelserne får Pacsafe Prosafe 800 TSA Kode 4.5 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller. Dvs. at anmeldelserne ligger altså godt. Hele 86% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 99 DKK.

Pacsafe Prosafe 800 TSA Kode er også den billigste model.ABUS 2502 Combiflex

4.34.5 stjerner

ABUS 2502 Combiflex er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.3 ud 5 stjerner

Den er lige nu billigst hos Cykelexperten, hvor den står til 219 DKK.ABUS 5412 Numerino Combo M/holder

4.14 stjerner

ABUS 5412 Numerino Combo M/holder får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.1 ud 5 stjerner

Den er billigst hos Cykelexperten. Hos Cykelexperten står den til 199 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*