Altmuligt > Køkkenudstyr > Pander > Wok

Den bedste wok i 2021

Mads Phikamphon

Alle wokkene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er Scanpan Classic Induktion 32 Cm den bedste wok. Nedenfor ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre wok.

Scanpan Classic Induktion 32 Cm

Scanpan Classic Induktion 32 Cm

🥇 den bedst anmeldte wok

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

1149 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny wok, så er det en god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

For at hjælpe dig med at vælge en ny wok, så har Find Hold robotten samlet massevis af anmeldelser af de forskellige wok og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi lavet denne top 3 liste over nogle af de bedst anmeldte wok.

De mange anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en wok der matcher dine behov. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få din nye wok til en rigtig god pris.

Sådan finder vi frem til den bedste wok

For at kunne finde den allerbedste wok, så har vi udvalgt 3 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt wokkene har Find Hold robotten indsamlet 90 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste wok.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge wok udfra hvad en hel del anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste wok

Bedst anmeldt af wokkene er Scanpan Classic Induktion 32 Cm. Den står lige nu til 1149 DKK hos Coop. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en smule dyr wok. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnittet for de viste wok.

Scanpan Classic Induktion 32 Cm

Scanpan Classic Induktion 32 Cm

🥇 den bedst anmeldte wok

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

1149 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Scanpan Classic Induktion 32 Cm ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Greenpan Cambridge Ø 28 Cm. Lige nu står den til 449 DKK hos Coop.

Greenpan Cambridge Ø 28 Cm

Greenpan Cambridge Ø 28 Cm

🥈 den bedst anmeldte billige wok
🥉 den billigste wok

4.85 stjerner baseret på 36 anmeldelser

449 DKK hos Coop

Helt vildt høje 94% af Greenpan Cambridge Ø 28 Cm anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Den billige Greenpan Cambridge Ø 28 Cm koster netop nu 700 DKK mindre end Scanpan Classic Induktion 32 Cm. Med andre ord kan du spare 61%👍 Uanset den store besparelse, så bør du selvfølgelig huske at de to wok ikke er ens.

Såfremt vi sammenligner den allerbedste wok med de andre wok, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Det er klart at Scanpan Classic Induktion 32 Cm er noget bedre anmeldt end alle de andre wok modeller. Scanpan Classic Induktion 32 Cm er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Den billigere model Greenpan Cambridge Ø 28 Cm er ligeså en del bedre end gennemsnittet for alle wokkene. Check bare diagrammet lidt længere nede (Greenpan Cambridge Ø 28 Cm er her de øverste blå barer).Mærket Scanpan som den bedste wok stammer fra klarer sig ligeså fremragende indefor kategorier som pander, skærebrætter og wok.

Som nævnt ovenfor, så kommer den allerbedste billige model fra Greenpan. Greenpan klarer sig ligeså særdeles godt indefor andre typer produkter som pander, skærebrætter og wok.

3 konkurrenter

Udover den bedste wok ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende wok. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Alletiders såfremt du ikke helt kan lide wokkene ovenfor, for så kan det være en af de 3 modeller herunder vil være det helt rigtige valgifht. hvilken wok du har brug for.

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet👍
GreenPan BARCELONA28 Cm

4.75 stjerner

Lige udenfor de bedste wok har vi GreenPan BARCELONA28 Cm. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den bedste pris hos Kitchentime. Der står den til 588 DKK.

Bemærk at modellen her iøvrigt er økologisk.
Læs mere

Stegepander

Stegepander

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 93 DKK.

Pandekagepander

Pandekagepander

Alle de bedst anmeldte pandekagepander. Fremragende pandekagepander til priser fra 210 DKK.

Grillpander

Grillpander

Alle de bedste modeller. Fremragende grillpander fra 199 DKK.

Pander

Pander

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 69 DKK.

Knive

Knive

Alle de bedst anmeldte knive. Fremragende knive til priser fra 58 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*